Şimdi Ara

sizce bu pc. nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemci: Phenom II X4 965 Black Edition
    anakart:SAPPHIRE 790GX DDR3, AMD 790GX, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3, CrossFire
    ram:OCZ 4GB (2*2GB) DDR3 Platinum 1333MHz CL7 Low Voltage Dual Kit Bellek
    ekran kartı:SAPPHIRE HD 4870x2 2GB GDDR5
    hard disk: 160 gb samsung+SEAGATE ST3750528AS 750GB 32MB NCQ SATA2 7200.12 HDD
    işlemci doğutucu:zerotherm nirvana 120
    power:coller master Silent Pro M850w

bu sistemi oyun oynamak için topladım. ama tam verim alabiliğimi düşünmüyorum.
    3dmar06 puanım 18850 çivarında. düşükmü yoksa iyimi.
    daha iyi yapmak için neler yapabilirim.

• Sistemde bir anormallik göremedim gayet iyi duruyor.
    Şu konuyu inceleyebilirsin,ve ordaki testleri sende yapıp karsılastırabilirsin veya internetten daha güncel testler de bulabilirsin karsılastırılabilecek yeni driverlarla.http://forum.donanimhaber.com/m_24755218/tm.htm
    Ne gibi sorunların var ?
  • teşekkürler yorumun için
  • 3D mark puanın sisteminle orantılı çıkmış ama sana tavsiyem 2 ekran kartını satıp 5850 alman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

3D mark puanın sisteminle orantılı çıkmış ama sana tavsiyem 2 ekran kartını satıp 5850 alman..

Hocam kusura bakmayın fakat sanki biraz saçma bir yorum olmuş. Adamda 2 Adet HD4870 Var. Satsa 400 TLye zor gidecek. Siz onu satın, ondan daha performanssız olan bir karta 100 TL daha verip alın diyorsunuz resmen. Bence biraz daha beklemelisiniz. En azından 6xxx serisi çıkana kadar kesinlikle o kart(ları) değiştirmeyin.
  • madem oyun oynamak için topladın napıcaksın skorları rekorları felan oyunları ful ayarda kasmadan oynatıyorsa problem yok ek olarak alıcagınız her parça bana göre sadece ego tatmininden başka bi olay değildir.
  • arkadaslar bıraz ılgısız olcak ama sata 3 hdd aldım demın anakartım sata 2 acaba sorun olurmu..sata 3 hdd sata 2 anakarta olurmmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.