Arkadaşlar şehir dışına gideceğim için sistemi elden çıkarayım diyorum. Daha 4-5 aylık doğru düzgün kullanmaya fırsatım dahi olmadı ama en az 1 sene dönemicem, boşa yatmasın evde diyorum. Tahmin edebileceğiniz üzere ürünlere ait tüm kutular ve faturalar mevcut. Sizce ne kadar yazmalıyım fiyat olarak? CPU : AMD Ryzen 7800x3d Anakart : MSI B650 Carbon Wifi Sıvı soğutucu : Arctic liq freezer 360 GPU : Gainward Phoenix RTX 4080 P Supply : MSI MPG A1000G 1000W 80+Gold ATX 3.0 PCIe 5.0 RAM : Kingston Fury Beast DDR5 2x16 6000mhz CL36 SSD : WD SN850X 1Tab M.2 SSD Kasa : Phanteks Eclipse G500A < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizce bu sistemi kaça satmalıyım?
-
-
kasa ve ekran kartı piyasada yok ama şimdi toplamaya kalksan bunu 80 bini bulur diye düşünüyorum buna göre bir fiyat belirleyebilirsin ama bu kadar pahalı kasayı insanlar sıfır taksitle almak isteyecektir.
-
Kasa haric suan 85 bin tuttu , kart 46 binmis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ekran kartını bulamadım ben normaldir tutar 90 falan ama kupon araba derler ya meraklısı az satması zordur bu da kupon kasa yani bu parayı peşin vermek istemez çoğu kişi ya da MSI psu sevmiyordur kingston ram sevmiyordur yani bu paralar verilecek olduktan sonra sıfır da toplanır benzer ya da değişik. ucuz verse zarar eder yani kolay satılmaz benim demek istediğim bu. bir tanıdık falan varsa ona versin onda satılık beklesin bence.
-
Haklisiniz, o kadar butceye ciktiktan sonra alternatif cok.
https://pckolik.com/urun/gainward-geforce-rtx-4080-phoenix-16gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti/
Mantıklı hocam dedikleriniz. Bendekide şansızlık yıllardır istanbuldayım ilk kez şehir dışına çıkacak kadar güzel bir iş geldi kaçırmak istemiyorum. Kasayıda götürme şansım yok laptop um ile gidicem. Resmen çöpe atılmış para gibi oldu benim için.
Siz olsanız nasıl bir fiyat belirlerdiniz buna, en azından alıcı çıkarsa iki taraf içinde makul bir fiyat belirteyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
75-77 yazin bence duruma gore pazarlik olur veya parca parca satilabilir vakit varsa
Tamamdır hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bildirim sistemi adam gibi çalışmıyor bence tesadüfen gördüm ama ben de arkadaş gibi 75 derdim daha önce görseydim. parça parça satabilsen pek zarar etmezdin ama ist'te kuzen tanıdık vs lazım ona parçaları elinde tutacak alacak olanla ilgilenecek o da zor. dolar artacak fiyatlar değişecek aslında acele satmalısın gibi bir şey yok dur bakalım o işi beğenecek misin ya da gittiğin yeri beğenecek misin? yani zor toplanan bir sistem ilk sorunda elden çıkarmak da pek mantıklı değil çünkü hayatın ne yapacağı belli olmaz satarsın bir şey olur yine lazım olur toplayamazsın aynısını.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X