Şimdi Ara

## Sizce Bu Test Sonuçları Hangi Ekran Kartına Ait?? ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sistemdeki Kart nVIDIA 8 serisine ait GDDR 4'lü bir kart.
  • 8800 ultra'nın oc edilmiş hali
  • Bir deli kuyuya taş atar, kırk akılı çıkaramaz bu olsa gerek
    Pardon FX57
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

8800 ultra'nın oc edilmiş hali

o zaman Ultra'nın ramleri DownClock edilince daha iyi performans görtermiş

quote:

Orjinalden alıntı:KanKoKan

Bir deli kuyuya taş atar, kırk akılı çıkaramaz bu olsa gerek
    Pardon FX57

tam o dediğinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozee2505 -- 6 Mayıs 2007; 22:28:34 >

• Ati 2900xtx diyorum..... ve büyük ihtimalle de o zaten
  • 2900XTX
  • Bence adam yılların tecrübesi ile kendi kartını yapmaya karar vermiş.

2900 lerin ramleri 8800 lerin GPU ları. Ati nin CF si falan hepsi bir arada.
  • baskası olamaz 2900 xt dikkat edin testleri karsılastırın.... 8800 lerle
  • 2950xtx2
    bencede 2900xtx
  • Arkadaşlar bu son resimdeki bilgilere bakılırsa bu 8800Ultra olamaz. Kart stock soğutmaya sahip yazılmış ve 885mhzde çalıştığı yazılmış. 8800serisinden herhangi bir bu hıza çıkamaz stock soğutma ile; diyelimki çıktı, o zaman alacağı puan bu olmaz Çünkü ben 8800GTXimle(680/2000)(stok soğutma) ve QX6700ümle(3.65ghz) 14674 puan aldım 3DMark06 dan

## Sizce Bu Test Sonuçları Hangi Ekran Kartına Ait?? ##

Bence bu kart ATIden ama modelini bilemem. Ki bu sonuçtan sonra benim için birşey ifade etmiyor açıkçası
    Kart herneyse bilemem ama aynı şartlarda fakat onun gpusu 885te çalışmasına rağmen benimki 650mhzde çalışırken daha yüksek puan almışım. Ki bu kart Allah bilir 1gb ram 512bit felandır
    Unutmadan, benimkide tek kart ve stok soğutma, işlemcimizde aynı hatta onunki daha yüksek mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Lecter -- 6 Mayıs 2007; 23:37:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cyclonm

baskası olamaz 2900 xt dikkat edin testleri karsılastırın.... 8800 lerle

Karşılaştırdım, yukarıda Bencede başkası olamaz 2900xt

• Bu linkte haberin kaynağı var. Daha fazla ipucu bulabilirsiniz belki.Bu arada Kinc in elinde hem 8800GTX hem de HD 2900XT var.

http://www.nordichardware.com/forum/viewtopic.php?topic=8428&forum=45
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr. Lecter

Kart herneyse bilemem ama aynı şartlarda fakat onun gpusu 885te çalışmasına rağmen benimki 650mhzde çalışırken daha yüksek puan almışım. Ki bu kart Allah bilir 1gb ram 512bit felandır
    Unutmadan, benimkide tek kart ve stok soğutma, işlemcimizde aynı hatta onunki daha yüksek mhz

Ati zaten ezildi artık cevap veremiyor halen test sonuçları yayarak sağa sola dedikodu üretiyolar ancak amd de ezildi ati de ezildi ve iki ezilen firma bir araya gelerek yaşamaya çalışıyolar yazık onlara

• quote:

Bence bu kart ATIden ama modelini bilemem. Ki bu sonuçtan sonra benim için birşey ifade etmiyor açıkçası

Senin kart kaç dolar o kaç dolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Performans ile cevap veremeyen ATI fiyatla cevap vermeye çalışıyor Nvidiaya gibi bir sonuç çıkıyor ozaman yanılıyormuyum???

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Performans ile cevap veremeyen ATI fiyatla cevap vermeye çalışıyor Nvidiaya gibi bir sonuç çıkıyor ozaman yanılıyormuyum???

Performansla da cevap verir ama zararı kurtarmak için fiyat düşürmeğe eli mahkum.İlk satılan 8800 leri alanların ihtiyaç için aldıklarını sanmam.Aynı mantıkla sırf merak uğruna ilk etapta bir o kadar 2900 satılacaktır.Daha sonra olay dengelenir zaten.

• Performanslada cevap verir demişsin; inşallah dediğin gibi olur, çünkü tekelleşmenin bize yararı değil zararı olur. İlk 8800ler belki ihtiyaç için alınmamıştır fakat 8800ler çıktığında bildiğimiz üzere ne rakip bırakmıştır ne emsal. Fakat merak uğruna bir okadarda 2900 alınmasını öngörmek biraz anlamsız geldi bana; çünkü fanatikler hariç kimsenin "en iyi ekran kartı"larını almak için gidipte daha az performanslı alternatifleri alacağını sanmam. Dolayısıyla ATI durumu icraat ile düzeltmedikçe olayın dengelenmesi söz konusu değil bence. Neyse konuyu kaydırıp kirletmeyelim..
  • quote:

Performanslada cevap verir demişsin; inşallah dediğin gibi olur, çünkü tekelleşmenin bize yararı değil zararı olur. İlk 8800ler belki ihtiyaç için alınmamıştır fakat 8800ler çıktığında bildiğimiz üzere ne rakip bırakmıştır ne emsal. Fakat merak uğruna bir okadarda 2900 alınmasını öngörmek biraz anlamsız geldi bana; çünkü fanatikler hariç kimsenin "en iyi ekran kartı"larını almak için gidipte daha az performanslı alternatifleri alacağını sanmam. Dolayısıyla ATI durumu icraat ile düzeltmedikçe olayın dengelenmesi söz konusu değil bence. Neyse konuyu kaydırıp kirletmeyelim..

8800'ler cıktıgında bırak rakıpı aynı segmentte kart yoktu

• 9900 gtx4 yada hdx 3950 xtx2
  • bence ati
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.