Şimdi Ara

## Sizce Bu Test Sonuçları Hangi Ekran Kartına Ait?? ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: The_MAD

Bence nVidia tarafında bir kart muhtemelen 8900 serisinden.. 2900XTX 885/2000 hızlarında gelmeyecek benim bildiğim.

İyide zaten standart kart test edilmemişki.
  • İçimden bir ses 2900XTX diyor ama bakalım hayırlısı...
  • Sm2 ve sm3 skorları çok yüksek. R600 kokusu var bu testte
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

olsa olsa s3 trio 2mb pci olabilir

+1
  • quote:

Dünyalı işi olmadığı kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 6 Mayıs 2007; 16:37:36 >
  • 8800 ultra zaten sınırlarına yakın gelceğine göre bu sanırım ati.Ama kesin konuşamayız tabiki.
  • 885 hızında bir gpu ama ramler neden 2000??Karta aşırtma yapılsaydı ramler bildiğimiz üzere 3000 e kadar yolu var...XTX'in ramleri default 2200Mhz olacak diye biliyorum zaten gddr4 olacağı için bu değerlerde olması gerekir...1 gb XT de değil bence..Bu nVidianın yeni 65nm GPU'su gibi geliyor bana...
  • Yeni olduğu kesin de nvidia 8800 ultra yı atlayıp başka bi kart çıkarırmı hemen sence ?
  • bence 8800 ultra niye ultra çünkü bu zaten 11500 standart puan almıyormu e bu sistemde 4 çekirdek artı 3784Mhz ile kartın sınırlarını aşıyor tabiki 14282 puan alır benim görüşüme göre.
  • Bu ssler R600 konusunda verilmişti ama ne olduğu belrsiz halen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

Yeni olduğu kesin de nvidia 8800 ultra yı atlayıp başka bi kart çıkarırmı hemen sence ?

nVidia yapar..Artık bunu da söylettiler ya bize adamlar harbiden çalışıyor.Adamlar ultrayı bile xt'den önce çıkardı.....Zaten nVidia'nın 65nm leri yılın 2.yarısında gelecek bence...Ama ilk 65nm örneklerini ati çıkaracak ...
  • Ati bu
    Ultranın default bellek hızı bundan fazla 2100-2200 civarı. Çekirdek hızı 612 den 850 ye çıkmasının bu kadar fark oluşturacağını sanmıyorum. Üstelik te Ultra adından da anlaşılacağı üzere O/C sınırında bir kart. Ve 90 Nm.
    Bu nedenle Ati diyorum.
  • Neyse açıklanınca görürüz nasıl olsa neymiş.

Bu arada dellino imza süper.
  • Büyük ihtimal. 2900xtx olsa gerek. ancak dikkat ederseniz testlerde 3900mhz de 4 çekirdekli Kentsfield cpu sözkonusu. bu testlerdeki sonucu anormal derece etkiler.. göz ardı edilmemeli bu durum.
  • Overclocklu r2900xt
  • bu testler 2900XT'ninde olabilir

özellikle 1gb Gddr4 bellekli modelin

ama biz ne kadar iyi sallasak ne desek yalan bekleyip görcez

inşallah bizi fazla merakta bırakmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozee2505 -- 6 Mayıs 2007; 17:29:06 >
  • Bu benim yeni kutuptan gelmiş taze buzul soğutmalı x1600pro agp ( 850/2000 ) kartımın sonuçları!!! aşkolsun fx57 abi! sana daha yayınlama demiştim :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugberk23

Yurt dışında tanınan hız aşırtmacılardan biri olan "Kinc"

adam ünlü bir hız aşırmacı bence kıytırık bir kartı coşturup bu puanı almış tahmin ediyorum 8600gts çok uçtum sanırsam

+1

4 çekirdekli bir işlemci ve overclocklu aynı zamanda; sonuç normal görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugberk23

Yurt dışında tanınan hız aşırtmacılardan biri olan "Kinc"

adam ünlü bir hız aşırmacı bence kıytırık bir kartı coşturup bu puanı almış tahmin ediyorum 8600gts çok uçtum sanırsam

+1

4 çekirdekli bir işlemci ve overclocklu aynı zamanda; sonuç normal görünüyor.
  • Kartın kendi soğutma ünitesiyle bu değerlere ulaşıldığına göre eski bir kartın değerleri olması zor görünüyor. 8800 Ultra da zaten sınırlarında olduğu için bu değerler için en yüksek olasılık 2900XTX bence.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.