http://img40.imageshack.us/img40/5311/yoruma.png Çok küçük çıkmış herhalde okuyamayanlar buradan okusun .. Ayrıca bu yorum kim için yapılmıştır bilin bakalım ?
quote:Orijinalden alıntı: ryan cohenhttp://img40.imageshack.us/img40/5311/yoruma.png Çok küçük çıkmış herhalde okuyamayanlar buradan okusun .. Ayrıca bu yorum kim için yapılmıştır bilin bakalım ?Galatasaray taraftarına mı ait ?
quote:Orijinalden alıntı: gyükseltürkGalatasaray taraftarına mı ait ? Alıntıları Göster Bu adamın futbolla ilgisi olduğunu sanmıyorum
quote:Orijinalden alıntı: KoçeroBu adamın futbolla ilgisi olduğunu sanmıyorumAlıntıları Göster açmayın şöyle konular antuda bunun gibi bir sürü mesaj vardır.canım sıkılınca ziyaretçi olarak giriyorum gülüp çıkıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: axaçmayın şöyle konular antuda bunun gibi bir sürü mesaj vardır.canım sıkılınca ziyaretçi olarak giriyorum gülüp çıkıyorum.Alıntıları Göster Bu yorum gibi var mı? OHA.gif
quote:Orijinalden alıntı: ms3rtekquote:Orijinalden alıntı: Headshott Bu adamın futbolla ilgisi olduğunu sanmıyorum Alıntıları Göster Futboldan anlamayan bi adamın yorumu : Abi messi çok ağır adam ya çok hantal. Çok kötü defans abi ya bu messi.
quote:Orijinalden alıntı: ryan cohenhttp://img40.imageshack.us/img40/5311/yoruma.png Çok küçük çıkmış herhalde okuyamayanlar buradan okusun .. Ayrıca bu yorum kim için yapılmıştır bilin bakalım ?Hangi takımın taraftarı acaba Dur tahmin edeyim , baş harfi F
quote:Orijinalden alıntı: VGrooveHangi takımın taraftarı acaba Dur tahmin edeyim , baş harfi F Alıntıları Göster ilgili yoruma cevabım :
quote:Orijinalden alıntı: muRTahilgili yoruma cevabım : Alıntıları Göster FENERBAHÇE taraftarı bakın gururla söylüyorum FENERBAHÇE
quote:Orijinalden alıntı: El CazadorFENERBAHÇE taraftarı bakın gururla söylüyorum FENERBAHÇE Alıntıları Göster Bence Hentball la karıştırıyor ..
quote:Orijinalden alıntı: TheBestOnTHeWe Bence Hentball la karıştırıyor .. Hentball ne kardeş Türkçe diyeceğim , Türkçe değil. İngilizce diyeceğim , o hiç değil
quote:Orijinalden alıntı: overlordquote:Orijinalden alıntı: TheBestOnTHeWe Bence Hentball la karıştırıyor .. Hentball ne kardeş Türkçe diyeceğim , Türkçe değil. İngilizce diyeceğim , o hiç değil Alıntıları Göster Herkes Fb Yazmış demiş bi kanıt var mı elinizde Fb li Birinin yorumu oldğuna dair . Belki Bjk li belki Anadolu Takımlarından biri yazmış olmaz mı
quote:Orijinalden alıntı: HighDefenseHerkes Fb Yazmış demiş bi kanıt var mı elinizde Fb li Birinin yorumu oldğuna dair . Belki Bjk li belki Anadolu Takımlarından biri yazmış olmaz mı Alıntıları Göster antu.com'da fenerbahçeli bir taraftarın johan neeskens ile ilgili yorumu gibi duruyor.
quote:Orijinalden alıntı: ryan cohen Özellikle futbolcuykende başarısızdı lafı olayı tamamiyle aydınlatıyor daha geçenlerde çıktı ntv spor da gullit,rijkaard ve van basten ile milan zaferden zafere koştu diye bi ton anlattıldı programda. ayrıca rijkaard 1 sene boşdurmayığ başta afrika olmak üzere bir çok ülkede gezip bilgi ve birikim elde etmiştir.
quote:Orijinalden alıntı: TheHandOfGodquote:Orijinalden alıntı: ryan cohen Özellikle futbolcuykende başarısızdı lafı olayı tamamiyle aydınlatıyor daha geçenlerde çıktı ntv spor da gullit,rijkaard ve van basten ile milan zaferden zafere koştu diye bi ton anlattıldı programda. ayrıca rijkaard 1 sene boşdurmayığ başta afrika olmak üzere bir çok ülkede gezip bilgi ve birikim elde etmiştir.Alıntıları Göster Soyadı gerçek kendi yalan
quote:Orijinalden alıntı: TheHandOfGodquote:Orijinalden alıntı: ryan cohen Özellikle futbolcuykende başarısızdı lafı olayı tamamiyle aydınlatıyor daha geçenlerde çıktı ntv spor da gullit,rijkaard ve van basten ile milan zaferden zafere koştu diye bi ton anlattıldı programda. ayrıca rijkaard 1 sene boşdurmayığ başta afrika olmak üzere bir çok ülkede gezip bilgi ve birikim elde etmiştir.Alıntıları Göster Lütfen mübarek ramazanda arkadaşa şifa vermesi için Allah' a dua edelim.
quote:Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!Lütfen mübarek ramazanda arkadaşa şifa vermesi için Allah' a dua edelim.Alıntıları Göster Tedavisi için para toplayalım.