Şimdi Ara

Sizce bugün , düzgün bir Lahmacun fiyatı sizce ne kadar olmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Sizce bugün , düzgün bir Lahmacun fiyatı sizce ne kadar olmalı

(En Son Oy Tarihi: 21.1.2021)
Giriş
    20 nin aşağısı normal et olma itimali yok zaten
  • 4tl iyi gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,5 -2 ₺ ye satılan sokak lahmacunu 10 kat daha iyi.
  • Yer mer farketmez. Kaliteli mal ile yapılan bi lahmacunun minimum fiyatı 8 liradır. 100 gr et olsa toptan fiyattan 3.5-4 arası tutar. 2.5 lira içinin sebzesi yanan odun dükkan gideridir. 2 lirada adam kendi karı dese ki, hiçkimse bu kadar masrafın üzerine bu kadar az kar koymaz, 8lira eder. Daha salatası mezesi saymadım. Aslında bakınca bu fiyat bile az. Ama dediğim gibi burada kaliteli et, sebze, un vs kullanıldığı varsayılıyor.diğer türlü maliyet azaltmalarla yapılan lahmacunu karşılaştırmayın

• 3 lira yeterli bence.

• Burada beş TL , kaşarlı var beş buçuk. Gayet güzel. İstanbul'da yediğim bir kaç yerden çok daha iyi.

• normal bir ekonomide lahmacun 4 lira olması lazım bence. 5 lira da tamam ama lahmacuna 5ten fazla vermeye içim el vermiyor

• ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    Hiçbir lahmacuna 100 gram et koyulmaz.

700 gram civarı etten lahmacun içi hazırlamıştık geçenlerde 37tane çıktı. Ama bizim burda lahmacunu küçük yapıyorlar 2 tanesi 1 tane normal lahmacun kadar desek 700 gramdan 17 tane falan. Tanesine max 50 gram. Ve bu dediğim de bol etliydi, sebzesi falan az. Çoğu lahmacuncu o kadar et koymuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Hiçbir lahmacuna 100 gram et koyulmaz.

700 gram civarı etten lahmacun içi hazırlamıştık geçenlerde 37tane çıktı. Ama bizim burda lahmacunu küçük yapıyorlar 2 tanesi 1 tane normal lahmacun kadar desek 700 gramdan 17 tane falan. Tanesine max 50 gram. Ve bu dediğim de bol etliydi, sebzesi falan az. Çoğu lahmacuncu o kadar et koymuyor.
    700 gram etle yapılan 17 lahmacunun 1-2 tanesiyle doyuyor musun? Doymuyorsun çünkü orta boy. Yine hesaba dökecek olursan aynı yere varıyor.

• ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    Normal lahmacun zaten porsiyonda 2 tane olur. Eğer 1.5 porsiyonla doyan biriyseniz de 3 tane gayet doyurur. Sizin dediğiniz 1 lahmacun doyuruyorsa bilmiyorum ben görmedim öylesini.

• Bizim burda 1 TL

• Resmi kurallara göre lahmacunda en az 110 gram et olması lazım.Etin kilosunu 50 TL olarak alırsak ve hamuru,salatasını eklersen en az 6,5 TL olmak zorunda.Ayrıca bu fiyatın üzerine işletme giderleri ile kar marjı da eklenmeli.Lahmacun+ayran için 9 TL ideal.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    o kuralların linkini rica etsek?

• Yaklaşık 1 ay önce show haberde izledim.Kurallar var dediler de yazılı olarak nerden bulabileceğimi bilmiyorum :(

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    https://www.trthaber.com/m/?news=lahmacuna-kiyma-duzenlemesi&news_id=228114&category_id=7

burda et oranının min. %35 olması gerektiği yazıyor.

İzlediğiniz haberde hata olmalı.

110 gram et demek toplamda 300 gram lahmacun içi demek. Bir lahmacuna o kadar iç sığmayacağı da bariz zaten.

• Sakatat ve kanatlı etini sosa bulayıp kıyma süsü vererek yapılan lahmacunlar bile 4 lirayı buldu. Gerçeği ve kaliteli si 8 veya 9 lira.

• 5 iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.75

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla kardeşim şu an "La Plaj Beach" deyım. şu hadisenin ablasının mekanı. 300 tl ye iki lahmacun yedim,evet biraz pahalı ama cidden doyurucu ve muhteşem bir tadı var. bence verdiğin paranın karşılığını alabilmek önemli olan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.