Şimdi Ara

SİZCE ÇIKARMI ?? xperia shot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • potansiyel bir adam bize gösterdi yeni Walkman telefon , Victor Cao kamera arkasında güçlü bir akıllı telefon üzerinde duruldu ile, bu defa. Biz bahsediyoruz takip Shot Satio, dubbed Xperia Ericsson Sony. Bu Xperia kavram 2.4 çalışan Android ve 32GB depolama sunuyor.

Potansiyel görüşler liste 4G bağlantısı, WiFi a / b / g / n, bir 1.2GHz Snapdragon işlemci ve Xenon flaş ile 16 megapiksel Exmor R kamera içeriyor. Sonuncusu 60 fps HD 1080p video yakalama @ yapar ve aynı zamanda bulanıklık önleme ile birlikte, en iyi modu, 5X optik zoom, gülümseme ve yüz tanıma pic.

Xperia Shot ön tarafında bir 4,4 inç WVGA dokunmatik Bravia OLED ekran ve gemide Creativevideo adlı bir video düzenleme yazılımı var bulabilirsiniz. Film efektleri de yanı sıra, doğrudan YouTube yükleme mevcuttur. Victor Cao gelen Büyük iş ve ancak bu telefon gerçek olmadığını hatırlıyorum sadece tasarım, bu yüzden şimdi, hayal kurmaya devam et!

• cok fazla hayal urunu
  • tam beklediğim bi haber ama gerçek olduğunu sanmıyom SE bu kadar özelliği bir arada yapmaz , çeviri de on numara
  • BENCE YAPAR YA SONY BU
  • Victor Cao denen dayının biri kendi istediği özellikte bir telefon CONCEPTİ yapmış. Anladığım kadarıyla. Onun için heyecan yapmaya gerek yok. 3-4 sene sonra olursa bilmem.
  • Ermeydan da yazmış :) konsept çalışması :) olsa fena olmaz ama böyle bir telefon yoktur şu an için :) ayrıca orjinal sayfa linkini alsakta kendimiz okusak zira çevirinin berbatlığı anlaşılırlığı tamamen yerlebir etmiş :) google translate mi yoksa başka bir siteden mi translate ettirdin arkadaşım :))

edit: zaten sadece tasarım ve hayal et kısımlarıyla bitirilmiş :) Hmm cidden böyle bir telefon olsa en az 2 sene kral olarak yerini kimse dolduramaz sanırım :)) Ama nerde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 23 Nisan 2011; 16:52:47 >
  • Böyle özelliklerde bir cihaz çıksa bile optik zoom özelliğini unutun arkadaşlar, bir de 5x yazmış eleman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Böyle özelliklerde bir cihaz çıksa bile optik zoom özelliğini unutun arkadaşlar, bir de 5x yazmış eleman.

optik zoom'lu Sony Ericsson modeli var , sadece japon pazarı için
  • çıkar diye umuyoruz evet çeviri berbat googlenin site linki
    [[http://www.concept-phones.com/sony-ericsson/xperia-shot-followup-satio-runs-android-24-bravia-tech/
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Böyle özelliklerde bir cihaz çıksa bile optik zoom özelliğini unutun arkadaşlar, bir de 5x yazmış eleman.

Sony Ericsson SO905iCS , 5 megapiksel Exmor sensörlü kamera + 3x Optik zoom + Xenon Flash

• saol yunus kardeş tamda ben yayınlıcaktım
  • Android 2.4 ne la?
  • quote:

quote:

Ama kalınlığa bakın, 113x50x24 mm. Hem zaten eski bir model.

Sadece Sony Ericsson değil, diğer markalar da dahil bu saatten sonra en azından Avrupa pazarı için optik zoomlu model çıkartmaz. Çünkü markaların yeni trendi tasarım ve incelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 23 Nisan 2011; 17:43:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
    Android 2.4 ne la?

Sürümü
  • quote:

tam beklediğim bi haber ama gerçek olduğunu sanmıyom SE bu kadar özelliği bir arada yapmaz , çeviri de on numara

Bencede :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
    Android 2.4 ne la?

Sürümü

cihaz bombaymıs ama cıkmaz... se iki farklı serinin özelliklerini birleştirmiyor. yani cyber-shot walkman yapmıyor mesela. o yüzden bunuda yapmaz bence

not: üstte yazdıklarımdan dolayı karısıklık olmasın. niye derseniz w810 cyber-shot degildir ama bircok cyber-shot telefondan daha kaliteli resim cekmektedir

• yapar da yapmaz onu yaparsa kaç kişi ewkmek yiyemicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: honey55

yapar da yapmaz onu yaparsa kaç kişi ewkmek yiyemicek

haklısın.. 6 sene önce 860 liraya S700i almıstım 3 ay kontor yükleyememiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

yanii bak böle meela ama örnekler çoğaltıla bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Yemek yicek parası olmayip da iPhone 4 kullananlar gibi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.