Şimdi Ara

Sizce de artık bu ülkede kalmak mantıksız değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu kısa ve geçici hayatta bence peşinde koşmamız gereken tek şey "mutluluk" olmalı. Çünkü mutluluk ertelenemez. Bir gün mutlu olacağım düşüncesiyle yaşanmaz.

Maddi değer ve manevi değer dengeli bir şekilde olmalı elbette. Bu dengeyi sağlayabiliyorsanız evet "o yer" olmanız gereken yerdir
  • Hala o kadar cok savunan varki şu düzeni ve insanları. Aklım almıyor gerçekten. Biz bir sey yapmazsak nasıl daha iyiye gideceğiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizce Belçika'ya gidilir mi AB vatandaşlığım var ama dil bilmiyorum. Orada bana iş ayarlayabilecek kişiler var.
  • Selamın hello şimdi yaklaşık olarak 10 yıldan fazla bir süredir Yurtdışında yaşayan bir ağabeyimiz olarak bir kaç kelam da ben edeyim u yazıyor otomatik yazdırıyorum Google ile o yüzden noktalama falan hataları olabilir şimdiden Kusura bakmayın yurtdışı olayı İçi seni yakar dışı beni yakar bir olay avantajları var mı Tabii ki var Ben şuan mesela yurt dışından yazıyorum bu mesajı hala yurtdışında Ya sen demek ki mantıklı Mesela bugün doların fırlayış şuna şahit olduk bu aslında emeğin erimesi demek yurtdışında yaşamanın çok zorlukları var Avantajları da var hayatın neresinde olduğunuza bağlı Yani 45 yaşındaki bir adamın yurt dışına çıkması mantıklı değil Türkiye'de düzeni olan Çoluğu çocuğu olan okula giden bir adamın yurt dışına çıkması mantıklı değil yani Bu yurtdışı olayını kişiden kişiye analiz edip ona göre karar vermek lazım a insanı için yurt dışı çok mantıklı be için çok mantıksız olabilir karar vermeden önce o kişiyi hayatını analiz etmek lazım Eğer üniversiteden yeni mezun biriyseniz henüz İş hayatına atılma duysanız Ben olsam direk patlatırım yurt dışına Neresi denk gelirse �nceliği de İngilizce konuşulan dillere verin İngilizce konuşulan ülkelere pardon bunlar zaten belli merika Kanada İngiltere Avustralya yani git orada pompacı ol Türkiye'de memurluktan iyidir nnenle babanla aran İyidir memur sundur düzenin vardır Arkadaş çevren vardır iyi kötü geçirdim gidiyor Dursun Ne bileyim az ilerde bir fındık bahçem vardır O zaman hiç bulaşma yurtdışına Çünkü yurt dışı bir macera ve bu işin şakası yok kendini başka bambaşka bir noktada bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: spartan hoplite

Hocam sizce Belçika'ya gidilir mi AB vatandaşlığım var ama dil bilmiyorum. Orada bana iş ayarlayabilecek kişiler var.
    Yerinizde olsam bir dakika bile durmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: em2018

Selamın hello şimdi yaklaşık olarak 10 yıldan fazla bir süredir Yurtdışında yaşayan bir ağabeyimiz olarak bir kaç kelam da ben edeyim u yazıyor otomatik yazdırıyorum Google ile o yüzden noktalama falan hataları olabilir şimdiden Kusura bakmayın yurtdışı olayı İçi seni yakar dışı beni yakar bir olay avantajları var mı Tabii ki var Ben şuan mesela yurt dışından yazıyorum bu mesajı hala yurtdışında Ya sen demek ki mantıklı Mesela bugün doların fırlayış şuna şahit olduk bu aslında emeğin erimesi demek yurtdışında yaşamanın çok zorlukları var Avantajları da var hayatın neresinde olduğunuza bağlı Yani 45 yaşındaki bir adamın yurt dışına çıkması mantıklı değil Türkiye'de düzeni olan Çoluğu çocuğu olan okula giden bir adamın yurt dışına çıkması mantıklı değil yani Bu yurtdışı olayını kişiden kişiye analiz edip ona göre karar vermek lazım a insanı için yurt dışı çok mantıklı be için çok mantıksız olabilir karar vermeden önce o kişiyi hayatını analiz etmek lazım Eğer üniversiteden yeni mezun biriyseniz henüz İş hayatına atılma duysanız Ben olsam direk patlatırım yurt dışına Neresi denk gelirse �nceliği de İngilizce konuşulan dillere verin İngilizce konuşulan ülkelere pardon bunlar zaten belli merika Kanada İngiltere Avustralya yani git orada pompacı ol Türkiye'de memurluktan iyidir nnenle babanla aran İyidir memur sundur düzenin vardır Arkadaş çevren vardır iyi kötü geçirdim gidiyor Dursun Ne bileyim az ilerde bir fındık bahçem vardır O zaman hiç bulaşma yurtdışına Çünkü yurt dışı bir macera ve bu işin şakası yok kendini başka bambaşka bir noktada bulursun
    peki hocam 19 yaşında ingilizce bilmeme rağmen ingilizce konuşulmayan bir ülkeye gitmeli miyim

• spartan hoplite kullanıcısına yanıt
    türkiyedeki hayatını bilmeden

belçikadaki hayatın nasıl olacak bilmeden

yorum yapmam doğru olmaz.asıl kararı bu ikisine göre vermek lazım. fransızca öğrenirsen orda rahat edersin ama oralarda gurbetçiler genelde dışlanıyor. fransa ve belçikada fas-tunus-cezayirlilerle aynı kefeye konursun buna hazır olman gerek. ne kadar dil öğrensende,türk oluşun bazen önünde engel olabilir. tr de hayatın iyi değilse, patlat yurtdışını.belçikada fransızca yapıp kanadaya geçebilirsin. gitmende fayda var.senin yerinde olsam,19yaşıma geri ışınlansam tekrar yurtdışına giderim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.