Şimdi Ara

Sizce değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu an kullanmakta olduğum Nokia 5610 u satıp üzerine para ekleyip 5800 almak istiyorum.
    1.Telefonu ne kadar a sayarlar?
    2.Sizce 5800 için satmaya değermi?

• 5800 ,,,,5610 dan daha iyi oldugu kesin ancak.eğerki güzel bişey almak istiyorsan samsung i8910 hd al..su anda rakipsiz bi telefon.geniş ekrn vede işlemcisi çok hızlı.5800 onun yanında karında kalır...ustelık 5800 lar çok kasılıyor neden bilmiyorum ,sistemden olabilir galiba.

ama i8910 un videolarını seyret N97 ile kıyaslandığı videolar var.ve N97 den çok çok hızlı..telefon biraz büyük gelebilir ama değer yani.ancak 1400 lira...
  • Yalnız i8910 biraz pahalı 1400. 5800 ise sadece 500-550 lira.2 katını vermeye gerek yok bence. kamerası 8 MP yazıyor üstünde ama o kalitede değil bunu göz önüne al.
    Ve şunuda diyim
    tabiki değer.
  • bence çıtanı yükseltip daha da üst bir model alacaksan bu işe giriş 5800 için zamanında alırken bisürü para verdiğin telini 2. el fiyatlarıyla heba etme..
  • bence deger 5800 sık telefon ama...
    maalesef sorunlu bıraz yasanan sorunlara forumdan bakmanı tavsıye edıyorum...
  • Durduğun kabahat. Sorun morun yok, cillop gibi dokunmatik telefon. İnanmıyorsan, burdan karşılaştırmasını yap. i-phonela bile karşılaştırabilirsin. şaşıracaksın.
    Elindekini çabuk satmak istiyorsan 150-200 tl arasında satabilirsin sanıyorum.

http://www.letsgomobile.org/tr/karsilastirmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papist -- 29 Ekim 2009; 11:47:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.