Şimdi Ara

Sizce Doğru tercih mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir piyasaları araştırıyorum araç bulabilmek için. Malum devir zorunlu ekonomi devri ancak arabasızda olmuyor, bari arabayı ekonomik alayım diyorum.
    Biraz eski kasa bir tercih ama bana fiyatı uygun geldi siz ne düşünüyorsunuz merak ettim? Palio bölümünede sordum ama cevap veren insan yok

Palio nun bildiğim kronik bir sorunuda yok kendini kanıtlamış ve ekonomik bir araç. Düşünceleriniz benim için önemli

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-24900km-de-multijet-palio-servis-bakimli-garaj-arabasi-full-61019447/detay/

• Araç güzel ama çok pahalı.

Değmez diye düşünüyorum.

Aralığı bekleyin 0 km'sini 22 23 gibi alırsınız.

İkinci el 5 yıllık bir palio'ya 20 lira verilmez.
  • bi baktırın adamın dediğinden hariç kazası yoksa alınabilr
  • Aracın şuan 0 fiyatı 32 bin tl; bu araç aralıkta 22-23 bin'e düşer mi ki ? dynamic versiyon 28,500 tl + klima + abs + hava yastıkları + alaşım jant var. Aslında aklımda linea var 0 km dynamic alaşım jant vs 32000 tl istediler ancak beni aşıyor.
  • Güzel araca benziyor bence alınabilir fiyat sizi yormuyorsa.
  • Haziranda bende o paraya yeni fabia almayi dusunuyorum
  • temiz olduğu belli ama fiyatı biraz yüksek gibi istanbulda olsa o araba 16-17 arası alıcı bulur bence,bursayı bilemem.
  • Fiyat konusunda haklısınız benimde içim el vermiyor palio ya o parayı vermeye. aslında sinir olduğum satıcı tipi "pazarlık teklif etmeyiniz.tşk." yazmış oraya; elbet pazarlık yapıcaktır diye düşünüyorum, ama şimdi mesaj atsam yazdıkya oraya pazarlık yok diye diyecek ben sinir olmuş olucam İlanıda bugün vermiş zaten talep var diyip fiyatta düşmez gibime geliyor.
  • kronik sorunu varmı bilemiyorum ama kütük gibi araba. 2000 yılında siena vardı, o zamanlar için çok güzeldi ama geçen gün
    2 saat albea kullanmak zorunda kaldım. resman "kaçarak indim" (lütfen palio'cular yanlış anlaşılmasın)

ayrıca 5 yaşında bir araç için 25.000km az değil mi?

bu fiyatlara dizel corsaC yada biraz fiyatta daha yükselerek corsaD alabilirsiniz.
  • Kütük gibi olduğunu tahmin edebiliorum sonuçta sınıfı ve kalitesi çoğu kişinin bildiği bir araç Km olayını satıcıda yazmış servis kayıtlı demiş. Ancak yinede benim kafamı kurcalamıyor değil. Çünkü yakın bir tanıdığım aracının km sini 15bin geri aldırdı ve servise bakıma gittiğinde siz yanlış işlemişsiniz diyip 2 dk içinde düzelttirip , bakımı yaptırıp çıktı (Fiat) . Araç serviste kayıtlı ve 15bin km aldırılmış oldu servis hiçbişey demedi bizde km yanlış olmaz diye. Fiyat konusunda sınırdayım maalesef az km bakıyorumki 4-5 sene rahat kullanabileyim önceki aracımı 10 sene kullandım sapasağlam sattım.
  • Vag olmayan her tercih yanlıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Vag olmayan her tercih yanlıştır.

Hocam özet geçmişsiniz biraz; atasözü müdür bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lagaluganet
    quote:

İlerideben de birilerinin atası olacağıma göre atasözüdür evet.
  • İşin şakası bir yana; Palio'lar tüketici dostu, ekonomik, sorunsuz ve fiyatına göre konforlu sayılabilecek bir arabadır. 1.3 multijet ise yine son derece sorunsuz bir ünite, Palio üzerinde de çekişi oldukça tatminkardır. Yıllardır kullanılmakta olup pek bir sorunu kalmamıştır.

Gönül rahatlığıyla alıp binebileceğiniz bir otomobildir. Pazarlık yapın ama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lagaluganet
    quote:

İlerideben de birilerinin atası olacağıma göre atasözüdür evet.

editleyim bari yorum yapmışınız sert yapmanın alemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lagaluganet -- 9 Ekim 2011; 4:56:17 >

• quote:

İşin şakası bir yana; Palio'lar tüketici dostu, ekonomik, sorunsuz ve fiyatına göre konforlu sayılabilecek bir arabadır. 1.3 multijet ise yine son derece sorunsuz bir ünite, Palio üzerinde de çekişi oldukça tatminkardır. Yıllardır kullanılmakta olup pek bir sorunu kalmamıştır.

Gönül rahatlığıyla alıp binebileceğiniz bir otomobildir. Pazarlık yapın ama.

Peki öyle diyorsunuzda ben 2.el için sizce aralık ayını beklemeli miyim? 0 otomobil fiyatları düşücek diyorlar bu sanırım 2.elide etkileyecektir. Yaz başında baktığım araba 4 bin tl zam yedi. Bir arkadaş bu aralıkta 22-23 olur dedi. Herkes birşeyler söylüyor. Ben 97 model poloyu 10 sene kullandım rahatça ve 10 bine sattım. bu palio okadar dayanıklımıdır diye düşünmeden alamıyorum kendimi. 10 sene sonra ben bu aracı 10 bine satabilirmiyimki Yarın kararımı vereceğim büyük ihtimal satıcıdan mesaj gelirse. Sizce fiyat ne seviyede olmalı ?

• Piyasa araştırması gerekiyo tabii biraz ama açık konuşmak gerekirse ben 16-16.5tan fazla verirsem mutlu olamam gibime geliyor. Kışın da otomobil fiyatları düşmez ama pazarlık payını arttırabilirsiniz. Ya bi de 2006 model düşük kilometreli lpgli bi marea bulup çok daha düzgün bir arabaya binmek varken palio falan tercih etmek garip geliyor bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.