Ya oranın adminleri dangalak mı yoksa komplekslimi çözemedim.
DieMotherFuCKerBitch nickiyle giriyorum bana gelmiş diyorki ''Değiş o nicki kick yiyeceksin'' hayrola birader üstünemi alındın deyinceden banned.
Neyse zaten ortam pek sarmadı çoğu kişi bot gibi oynuyor botlarla oynasam daha keyifli...
Bak şimdi arkadaşım o nickle DH ye üye olabilirmisin onu düşünün ilk önce düzgün nickinle giriyordun hep neden o nicki kullanma gereği duydun anlamıyorum oyunda hiç küfürlü nick varmı bak bakalım Ama eğer hala girmiyorum diyorsan sen bilirsin zorluyamam kimseyi tşk ederim
Kofte benim pingi dusurmenin yolu var midir? Onca zamanlik Cscisindir sen.
Bende fena deilim demi millet muahhahaa
valla yiğit bende bile ping yapıyor girerken msn filan kapıyorum öyle oynuyorum türk telekom bu
Herkesin ben yazmak için girdiği bir konu:)
quote:
Orjinalden alıntı: ru3acava
Herkesin ben yazmak için girdiği bir konu:)
Ben
quote:
Orjinalden alıntı: Cenk
DH tagını kullanan oyunculardan en yüksek rank bende diye biliyorum. 23. sıradayım, yanlışım varsa düzeltin.
Cenk
Halen Rank larlamı uğraşıyorsun.geçenlerde yine aynı konu üzerinden sana birşeyler söyledim.lafımı hafife aldın heralde.
Eğer bu oyunu rank (Top15-10) için oynuyorsan hiç bir şeye yaramazsın.çok adam vurabilirsin ama bu oyun teknik ister..
Ha bu arada herkes kendini belirtmiş.yanlış düşünüyorlar bence.ben burda çıkıpta ben iyiyim demem.ona başkaları karar verir.ama tekniğimede söz ettirmem.Bu yazdıklarımı okuyanlar beni biraz düşürecekler ama düşürmesinler...Şuan bizim takımın oyuncuları bir arada olsaydık bir maç yapıp tekniğimizi gösterebilirdik.ama ne yazıkki aynı yerde değiliz şuan..biri askerde biri ünide vsvs..herneyse iyi akşamlar...
Köfte,ekibe söyle,CS kuruyom haberiniz olsun alayınızı kovalarım M3 ile bundan sonra
King.Amuq , Dü$e$ , Tylor[Abim] Bu Kişileri Hilesiz Yenen En iyi Oyuncudur
ya tabikide benim DH | FuriouS
()
walla cs yi fena oynamam ama hl.de rakip tanımam bu forumda
Hayret kimse benim nickimi yazmamış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme