Şimdi Ara

Sizce Donanimhaber Üyelerinden En İyi Counter Strike Oynayan Oyuncu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • monster.ay bencede ii oynuyo la hiç Pi[q]m3Y<3^diende olmamış
  • DH tagını kullanan oyunculardan en yüksek rank bende diye biliyorum. 23. sıradayım, yanlışım varsa düzeltin.
  • Öss işi bitince takılırım bende

1.5 mi oynuyosunuz, 1.6 mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: V_lkan

Öss işi bitince takılırım bende

1.5 mi oynuyosunuz, 1.6 mı?

1.6
  • 1.6 da bence tartışmasız iki kişi var.Biri Cenk abi diğerinin adnın unuttum(Gny sen değilsin o kesin uğraşmaMesela ski_2 de beni geçebilen yok forumdaSeninki bölümlük yani)Çok iyi olmasada cello ve silverda gzl oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhero -- 14 Nisan 2008; 21:28:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

DH tagını kullanan oyunculardan en yüksek rank bende diye biliyorum. 23. sıradayım, yanlışım varsa düzeltin.

havalı şey
  • ben olmadıgım kesin
  • Angelus
  • Counter strike source rakip tanimam varsa buyursun gelsinnnn
  • evet az once çıktım ve diyorumki en iyi monster.ay
  • Teşekkürler arkadaşlar herkes iyi oynuyor. Tekrar söylüyorum DH nin en iyileri için bir maç türü birşey yapalım. Frag a göre sen iyisin ben iyiyim olmaz.
  • Bi kişi de ismimizi vermemiş ha!

Biz keyfimize bakar, istediğimizde coşarız.
  • dust pek iyi oynayamam , ama awp bölümlerinde çoo..k iyiyimdir,özellikle awp_india..

counter 1.6/Palin majere
  • kanımca turnuva olmadan anlasılmaz herkez ben der
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiesOfFear

1.6 da köfte suyu diye bir arkadaş var :)

onu her türlü ezerim

buradaysan pm at Görkem
  • Evet girdim baktım az kişi vardı ama güzeldi 8-9 dakika takıldım öyle klasik server işte ama herkesin nickinin başında DH yazması güzel tanıdık birilerini görmekBıçakladığım arkadaşlar kusura bakmasın ama onlarda önüme çıkıyor Bunny yapmaktan oyunuma bakamıyorum zaten karşıma çıkana Head Shoot

Buraya genelde kullandığım nickleri yazayımda artık DH serverındayım.

!KursuN!
    TavukSote
    HELLSinG
    DieMotherFuCKerBitch

Şimdi başım ağrıyor yarın daha uzun oynarız umarım hadi görüşmek üzere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 14 Nisan 2008; 22:36:33 >

• 1.5 te klana nasıl giriliyor yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Bi arkadaş vardı çok gözüme batıyo 1.6 da..İyi oynuyodu gerçekten

DH | mchall olmasın
  • Şu diğer cs topicindeki servera girdim 1 haftada top15 teydim.Ama en iyi oynayan ben değilimdir ondan da eminim

Sonra cs yi sildim çünkü 10 yaşındaki bi veledin ''admin fenderx hilee banla pls,at pls'' dediği zaman direk canım sıkılıyo oynayasım gelmiyor... bu da yetmezmiş gibi adminin de ban atması olayı bitiriyo zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manif3sto -- 19 Nisan 2008; 14:57:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.