Şimdi Ara

Sizce Dupe Cıkmalımı Cıkmamalımı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaza kdar düpe cıkmassa charı satıcağım oyunuda bırakıcağım...artı ksıktı adamlarla pot harcamayayım diye vs yapamıyorum yaw charda 1m var
  • olm dupe cikar mi lam daha

adamlar potlari artik pus da satiyorlar

ve var gucleri ile engellickler dupeyi
    en mantiklisida bu zatne
  • cıksa guzel olur ama cıkmıcaga benzio
  • bide item dupe cıkarda gb dupelenmezse acaip deli olur piyasa +8sheller heryerde ve hiçbişeyin 5paralk değeri kalmaz şimdikindende berbat bi hal olur..bence cıkmasın :P

ama itemi dupeleyen adam gb yi nası dupeleyemicek
  • Dupe çıkmasın.Potları ve teleport paralarını ucuzlatsalar yeter.
  • yaw durun ne cıkması daha yenı basladım charı dızmeye :)
  • şu anda sivri zekalılar parayı götürüolar we daha önceden gbleri depolayanlar (hani o 1 milyona satıldıı zamanlar)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ILoVeYouEZikk

çıksın yaw sıkıldım ha para dupesi cıksın item dupesi çıkmasın fiyasa artsın itemler var pot alacak paramız yok cıksada eccik para yapsak bankaya 130 tane +5 rogue çhitin depoladım iyi para eder ha :D

Sonra Sizde O Dupe İtemleri Alın Sonra İtemler Silinsin GB'ler Gitsin Boşa Oh Ne Güzel Dimi?
  • çıkmasın ya su oyunu legal oynamayı ne zaman kabullencek bu millet...
  • Dupe çıkmasın ama kestiğin yaratıktan 3 kuruş para yerine
    oyunu devam ettirmeye yetecek kdr para çıksın

dupe çıksa belirli kişilerin yararına olur sadece
  • KuzuXx okuman yazman yomu ben orda gb dupesi cıksın dedim item dupesi değil ilk önce oku sonra yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sunstroke

quote:

Orjinalden alıntı: PROTON

bırakın bu işleri dupe ile açılan konular sıkmaya başladı artık . topic kirliliği

Katılıyorum

+1
  • birakin ya dupe falan cikmasin ! o zaman fiyatlar cok artcak.merchanta en fazla 999m'e item koyabiliyorsunuz,en fazla 21gb tasiyabiliyorsunuz.ee degerli itemleri nasil alcaksiniz ? biraz düsünün ondan sonra yorum yapin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuey -- 13 Şubat 2008; 12:59:57 >
  • eğer düpe çıkarsa piyasa çok fena karışacak söyledi dersiniz herkes kopya birşey satacak yani kolay kolay kimsede item ve para olmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sunstroke

quote:

Orjinalden alıntı: PROTON

bırakın bu işleri dupe ile açılan konular sıkmaya başladı artık . topic kirliliği

Katılıyorum

Fikrini SöyLe..Şikayet etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: no_fear26

eğer düpe çıkarsa piyasa çok fena karışacak söyledi dersiniz herkes kopya birşey satacak yani kolay kolay kimsede item ve para olmayacak

bus dupe cikarsa öle bi sorun olmaz.
  • dupe felan gelmesin. şuan piyasa süper.neredeyse bütün itemleri trade ile alabiliyoruz.öbür türlü cleaver bile 12gb oluyor
  • çıksın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.