17 kişilik kadromuz aşağıdaki gibidir. Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Raul Meireles, Samuel Holmen, Emmanuel Emenike. Bence 1-Volkan 2-Gökhan 3-Bekir 4-Kadlec 5-Caner 6-Kuyt 7-Meireles 8-Cristian 9-Mehmet Topal 10-Alper 11-Emenike
quote:Orijinalden alıntı: Allâme Mert Gökhan Bekir Kadlec H.Ali M.Topal Alper Salih Kuyt Emenike Caner Salih yerine meirelesi fala nkoyar malesef. diğer oyuncular aynı olur
quote:Orijinalden alıntı: Jennifer L. quote:Orijinalden alıntı: Allâme Mert Gökhan Bekir Kadlec H.Ali M.Topal Alper Salih Kuyt Emenike Caner Salih yerine meirelesi fala nkoyar malesef. diğer oyuncular aynı olur Hocam yazdığım kadro benim istediğim kadro ama Ersun Yanalın Volkan Gökhan Bekir Kadlec Caner M.Topal Meireles Cristian Kuyt Emenike Alper olarak çıkacağını düşünüyorum
quote:Orijinalden alıntı: Allâme quote:Orijinalden alıntı: Jennifer L. quote:Orijinalden alıntı: Allâme Mert Gökhan Bekir Kadlec H.Ali M.Topal Alper Salih Kuyt Emenike Caner Salih yerine meirelesi fala nkoyar malesef. diğer oyuncular aynı olur Hocam yazdığım kadro benim istediğim kadro ama Ersun Yanalın Volkan Gökhan Bekir Kadlec Caner M.Topal Meireles Cristian Kuyt Emenike Alper olarak çıkacağını düşünüyorum Alperi ortaya alır caner sol önde oynar bence
quote:Orijinalden alıntı: Silver Eagle Umarım bu kadroyla çıkar Holmen yerine Baroni, Volkan yerine Mert oynasa iyi olur.
Alper - Emenike - Kuyt Baroni - Meireles Topal Caner - Kadlec - Bekir - Gökhan Volkan tabi ki gönül salih'i ister ama muhtemel kadro bu bence.