Ben de hızlı sistem diyorum en büyük firma olarak, tabi onu yakından takip eden firmalar da var, Arena,kont vs ..
g@ld un cirosu neye göre kimden büyükmüş gerçi dogrudur da nasıl adamların 2-3 senede buraya geldikleri meçhul... bnce golt dediğiniz türkiyede ilk sıralarda yer alan bi BİLGİSAYARCI sadece okadar al sat yapıyolar cirosu gltu 10 a katlayacak bi ton şirket var o sıralamalar neye göre yapılmış anlamadım
Arena Penta
bence ıbm yada compaq
eğer sermaye olarak türk olma zorunluluğu yoksa en büyüğü tabiki MICROSOFT yada IBM dir.
Soruyu soran arkadaş kızmasın ama bu soru biraz saçma olmuş galiba.
bi ara hangi ürünü incelesem altında MULTİMEDYA imzası vardı. ama şu an ne durumda bilmiyorum
hımmmm,
bu tahlillerde fena değil-
aslında ne kadarda karışık bir durum?
kimi hanyada nkimi konyadan bahsediyor abicim yaa. arkadaşı ii anlayalım...
Zenginin parası züürdün çenesini yorarmış...!!!
PENTA BU ŞİRKETLER İÇERİSİNDE BENCE EN İYİSİZ EN BÜYÜĞÜ DEMİYORUM AMA 5 YIL SONRA BÜYÜK GÖRÜRSÜNÜZ
DELL
Hafta sonu buluşup dövüşelim kim kazanırsa onun firması en büyüktür ne dersiniz Fena fikir sayılmaz değilmi, en azından tanışmış oluruz
hepsi bizim demi büyük olsalar ne olcak küçük olsalar ne olacak biz istediğimiz malı alıyok ya ona bakmak gerek. ticarette adamın yaptığı işe bakcan demi yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme