Şimdi Ara

SİZCE EN BÜYÜK BİL FİRMASI HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben en büyük firmayı KONT olarak biliyorum.İşlemcileri getiren firma.Daha büyüğü var mı...?

• kont yada çizgi başka yok
  • kont,çizgi ve Koyuncu.
  • yani ben :)
    soyadıma bakarsanız anlarsınız.
  • bil firması derken neyi kastediyosun çok geniş bi sektör sözettiğin...
  • Yani yelpazesi en geniş olan demek istedim distribütör olarak sermayesi en fazla olan şirketler yani
  • IBM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi f/p bölümü ne sizce
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARENA???
  • Alışveriş edip memnun kaldığınız firma en büyüktür. Burada büyüklüğü neye göre belirleyeceksin ve bu cevaplardan yola çıkarak on kişinin yazdıklarından ne gibibir sonuç çıkartacaksın. Olay abesle iştigal. Network ve kurumsal pazarda mı en büyük arıyorsun, oem parça satışında mı, neye göre en büyük, cirosuna göre mi, ithalatçıdan enfazla mal çeken mi? Stokta mal tutan mı? Ne alaka :-)
  • Hepsinin ortalaması olarak demek istedim
  • ürün ve marka yelpazesi olarak, Çözüm bilgisayar da buyukler arasina girebilir.
  • BEN KONT DERİM
  • Yeni öğrendim HIZLI SİSTEM diye biyer var baya büyükmüş.Konta bile malzeme veriyomuş..
    www.hizlisistem.com.tr
  • En büyüğü Arena bence.
  • arena yı biliyom bende ama oem parça satışında garip bi soru olmuş sektör uzay kadar geniş çok çeiştli cevaplar alabilirsin...
  • en büyük hangisi bilmiyorum ama cirolarına bakılırsa herkesin nefret ettiği pcgold en büyük firma gözüküyor. bu nasıl oluyor bilmiyorum. bu kadar şikayet edilen firma bu ciroyu nasıl yapıyor anlamakda mümkün değil zaten. ama burası Türkiye, bir şeye ne kadar kötü derseniz dahada çok satıyor. bu zaten yarışmalardanda açıkça belli oluyor. insanın bir kaşık suda boğmak isteyeceği türden insanlar birinci seçiliyor. burada her şey tersine işliyor. bu memlekette adam gibi iş yapana ekmek yok. pcgold da bunu anlamış galiba. ben bu yarışmalardaki zihniyeti görünce onlarada artık kızamıyorum. ne ekersen onu biçersin hesabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 30 Temmuz 2004, 9:14:22 >
  • en buyuk kımdır bılemem ama en memnun oldugum fırma PENTA dır.
    bazı buyuklerı yazıyım sıze ama bununda degerlerı var ıthalatcı,dagatıcı olarak ayırmak lazım mesala PENTA bılgısayarın yurt dısından ıthal ettıgı hıc bır urun yok ama kont bılgısayardan daha ufak bır fırma degıldır.
    kont
    Hızlı Sistem (ayrıca Kont ve H.S getırdıgı bır cok urun aynıdır Kont, H.S den mal almaz bence)
    index bır cok urun.
    datagate seagate-chess-bır kac marka ram
    becom -(toshıba turkıye dıstrıbıtoru)
    ufotek - lg turkıye dıstrıbıtoru-ayrıca Datron markasının sahıbı
    bogazıcı phılıps,asus,maxtor
    koyuncu creative,maxtor,samsung,mercury
    multimedya creative fly ve avermed.
    arena cok urun
    infronic eskı adıyla ıhlas

baskada gelmedı aklıma sımdılık
  • Zengin donanımcının stoğu züğürt son kullanıcının gözünü yorar mış derler
    Bu alemde ölümsüz ruh fantom 10 kaplan gücündedir de derler
  • kont,çizgi ve Koyuncu.
  • arkadaşım türkiyenin en büyük bilgisayar şirketi hızlı sistemdir en büyük distribritör orasıdır inteli-gigabyte-philps-asus(note book)
    m any-biostar-ve daha bir çok malzemeyi onlar getiri kont arena ve diğerleri hızlı sistemden malzeme alırlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.