MERHABA BEN KENDİ GRUBUMA YENİ BİR NİCK ARIYORUM DA ÖNERE BİLECEGİNİZ BİR GRUP İSMİ VAR MI ŞİMDİDEN TESEKKURLER
quote:Orjinalden alıntı: silahşor14 MERHABA BEN KENDİ GRUBUMA YENİ BİR NİCK ARIYORUM DA ÖNERE BİLECEGİNİZ BİR GRUP İSMİ VAR MI ŞİMDİDEN TESEKKURLER yav bu ne gurubu onu anlamış değilim yanı forum dısında günlük hayatta arkadaşların arasında bi nick mi onu sölesen belkı yardımcı olurum yada kendı arkadaşlarınla olusturduğun futbol basketbol takımı adı gıbı mi
quote:Orijinalden alıntı: TRajikomikquote:Orjinalden alıntı: silahşor14 MERHABA BEN KENDİ GRUBUMA YENİ BİR NİCK ARIYORUM DA ÖNERE BİLECEGİNİZ BİR GRUP İSMİ VAR MI ŞİMDİDEN TESEKKURLER yav bu ne gurubu onu anlamış değilim yanı forum dısında günlük hayatta arkadaşların arasında bi nick mi onu sölesen belkı yardımcı olurum yada kendı arkadaşlarınla olusturduğun futbol basketbol takımı adı gıbı misilahşor14'ün yeri çok kötüydü be
quote:Orijinalden alıntı: electronicssilahşor14'ün yeri çok kötüydü beAlıntıları Göster hepisi hepsi'ne rakip olursunuz..
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenhepisi hepsi'ne rakip olursunuz..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen hepisi hepsi'ne rakip olursunuz.. BEn HEpiciğigrubunu kurana kadar iş yapar.
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerquote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen hepisi hepsi'ne rakip olursunuz.. BEn HEpiciğigrubunu kurana kadar iş yapar.Alıntıları Göster GRUBUNUZ NE TARZ MÜZİK YAPIYO???
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerquote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen hepisi hepsi'ne rakip olursunuz.. BEn HEpiciğigrubunu kurana kadar iş yapar.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen hepisi hepsi'ne rakip olursunuz.. BEn HEpiciğigrubunu kurana kadar iş yapar. ben hepimiz grubunu kurana kadar bekle../>
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenquote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen hepisi hepsi'ne rakip olursunuz.. BEn HEpiciğigrubunu kurana kadar iş yapar. ben hepimiz grubunu kurana kadar bekle../>Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen hepisi hepsi'ne rakip olursunuz.. BEn HEpiciğigrubunu kurana kadar iş yapar. ben hepimiz grubunu kurana kadar bekle../> Onun da ömrü HEPİNİZİ ...grubunu kurana kadardır. Sondaki 3 noktaya dikkatinizi çekerim.
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenquote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen hepisi hepsi'ne rakip olursunuz.. BEn HEpiciğigrubunu kurana kadar iş yapar. ben hepimiz grubunu kurana kadar bekle../>Alıntıları Göster Hop gurup murup ne iş lem?
benım gurubum alternatif muzik yapıyr şöyle keskin carpıcı bir isim arıyoruz o yuzden b u topic i actım yani istediğim kısaca öneriler
quote:Orijinalden alıntı: silahşor14benım gurubum alternatif muzik yapıyr şöyle keskin carpıcı bir isim arıyoruz o yuzden b u topic i actım yani istediğim kısaca öneriler quote:Orjinalden alıntı: silahşor14 benım gurubum alternatif muzik yapıyr şöyle keskin carpıcı bir isim arıyoruz o yuzden b u topic i actım yani istediğim kısaca öneriler mubareğin ağzından cımbızla laf alıyoz
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerquote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen hepisi hepsi'ne rakip olursunuz.. BEn HEpiciğigrubunu kurana kadar iş yapar. ben hepimiz grubunu kurana kadar bekle../> Onun da ömrü HEPİNİZİ ...grubunu kurana kadardır. Sondaki 3 noktaya dikkatinizi çekerim.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen hepisi hepsi'ne rakip olursunuz.. BEn HEpiciğigrubunu kurana kadar iş yapar. ben hepimiz grubunu kurana kadar bekle.. /> Onun da ömrü HEPİNİZİ ...grubunu kurana kadardır. Sondaki 3 noktaya dikkatinizi çekerim. biz de BILMUKABELE grubunu kurar, lafi kapak ederiz../>/>/>
quote:Orijinalden alıntı: ned johnlansenquote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen hepisi hepsi'ne rakip olursunuz.. BEn HEpiciğigrubunu kurana kadar iş yapar. ben hepimiz grubunu kurana kadar bekle.. /> Onun da ömrü HEPİNİZİ ...grubunu kurana kadardır. Sondaki 3 noktaya dikkatinizi çekerim. biz de BILMUKABELE grubunu kurar, lafi kapak ederiz../>/>/>Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen hepisi hepsi'ne rakip olursunuz.. BEn HEpiciğigrubunu kurana kadar iş yapar. ben hepimiz grubunu kurana kadar bekle.. /> Onun da ömrü HEPİNİZİ ...grubunu kurana kadardır. Sondaki 3 noktaya dikkatinizi çekerim. biz de BILMUKABELE grubunu kurar, lafi kapak ederiz../>/>/>