Şimdi Ara

Sizce en iyi C SUV hangisi (Anket) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
29.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Sizce en iyi C SUV hangisi (Anket)

(En Son Oy Tarihi: 4.1.2025)
Giriş

Ben de sifir Tiguan life alma arefesindeydim. Burda vw bayileri melek olarak gösteriliyor ama cam filmi + seramik kitlemesi ve aracımı takasa alma zorunluluğu yapinca hazır aracımız almadim.

Daha sonra Yunanistan seyahatim oldu ve makyajsiz highline tiguan ile gittim. Inanin bizim sonradan görmelerin abartisi tamamen. Donanım kötü , tasarım kötü, direksiyon hissi bayağı kötü, demode , sanziman riskli. Tek iyi yani genis ve benzinli motoru iyi. Highline arabada anahtarsiz giriş ve çalıştırma yok mesela.

İyi ki almamisim dedim sonra. Ben de vag grubu alt markasi kullanıyorum ama bizimkiler gidip en kotu alman markasinin giriş seviye aracını alinca bir lastikleri yalamadiklari kaliyor. Klasik orta Doğulu davranisi.

Daha sonra yeni Tucson ile başka seyahatim oldu. Net Daha iyi araç. Sportage da ha keza oyle. 3008 en iyisi hacim konusu disinda

• Greencard Hüseyin G kullanıcısına yanıt

Tiguan kullanıcısı olarak yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum. Ama Tiguan'nın 2016 yılının tasarımı olduğunu unutmayalım. Tucson ile arasında 6 yıl fark var. Yeni kasası çıkınca kıyaslamak daha doğru olur.  

• Yeni kasası çıkmış olmasına rağmen crv den daha iyisi yok bence.

Konfor, yalıtım, donanım, motor, iç hacim, çekiş, güvenlik vs. Sürüş keyfi zayıf olabilir ama sürüş keyfi isteyen bir zahmet suv bakmasın.
  • Tiguan’ın listede tek olması üzücü olmuş diğer premium kardeşleri Q3, Macan filan neden listede yok ki
  • daswagen kullanıcısına yanıt

Premiumlar hariç hocam.

• daswagen kullanıcısına yanıt

Premium tiguanin en ful versiyonunda elektrikli koltuk, deri koltuk, kör nokta, çarpışma önleme falan yoktu bir ara. Hâlâ öyle mi?

• C5a sahibi olarak rline olacaksa tiguan yoksa ds4 veya formentor derim
  • Ritter_Ali kullanıcısına yanıt
    Kuga da kalitenin k si yok
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Commandxciğim konuyu baltalamaya gerek yok, iyi bayramlar şekerim.
  • Şuan şahsi fikrim Austral'in liderliğe oynadığı yönünde fakat Renault araçların ışıltısı güzel olsa da çabuk sönebiliyor (örn:talisman). Onun haricinde 3008 derim. Premiumlar katılmamış ama premiumlar içinde DS7 ve Formentor çok iyi bence. Tonale de heyecan uyandırıyor.

3008 artık yaşlı bir model olmasına rağmen hala bu segmentte her yönden en iyilerden biri. Yeni kasası geldiğinde ortalık şenlenecektir.

Rav4 ve CR-V biraz D gibi de kalıyor o sebeple benim için bu karşılaştırmada yeri pek yok.

Qashqai eski başarısını elde edemedi gibi. Yeni kasayı yollarda pek göremiyorum (fiyatlardan da olabilir)

Tiguan kullanıcı için çok eksili bir otomobil olmasa da bana kalas gibi geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.