İstanbul maalesef |
SİZCE EN İYİ ÇAMAŞIR MAKİNESİ MARKASI HANGİSİ? (3. sayfa)
-
-
Hocam neden bu kadar bıktınız bu hooverdan?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birincisi sıkma işlemi aşırı gürültülü, çok fazla sallanıyor. Çamaşırları da iyi yıkamıyor, eski makinamdan çıkan çamaşırlar mis gibi kokardı, bu resmen rutubet kokutuyor, temizliyor mu kirletiyor mu belli değil. Bir de kocaman bir deterjan/yumuşatıcı çekmecesi yapmışlar, eğer evde sık çamaşır yıkanmıyorsa haznede kalan deterjan/yumuşatıcının suyu çekiliyor, tuhaf bir bulamaç kalıyor geride, kurumuş deterjanı temizlemekle uğraşıyorsun sonra. Görseller tamamen aldatmaca, malzeme kalitesi kötü, arızalansa da değiştirsem diye bekliyorum.
-
Ahahaha bizim emektar Vestel Regalden daha kötüymüş
Bunun tek sorunu rulman arızası
bende Electroluxün hiç bir şeyini almam berbat bir marka servis çok köyü yedek parça yok olsada öyle pahallıki
-
Bir de yurt disiyla alakasi yok burada üretiliyor ona ragmen parca purca servis yok rezalet
burdamı üretiliyor ? bana bunlarlar her seferinde her elektrolüx aletim bozulduğunda 1 ay neden beklettiler ozaman?
-
13 yıldır teknosada çalışıyordum 1 ay öncesine kadar sana tavsiyem en ucuzunu alman olacak altus gayet yeterli ne kadar çok özellik o kadar çabul bozulma oluyor
-
aynen öyle hocam zaten birkaç program dışı kullanılmıyor, bulaşık makinesinde de aynı 30 tane program koyuyorlar güya ama 10 sene boyunca tek programı kullanıyoruz :D
-
Foruma ne zaman baksam herkes bir markadan bahsediyor ve alma diyorlar. Öncelikle yıllar geçtikçe Türkiye'de markalar birer birer ayrılmakta. Gerek ekonomi gerek vergi problemlerinden dolayı. Ben 4 sene önce Hotpoint'ten Siemense geçtim çamaşır makinesi olarak. Hotpoint beni servissiz 5 sene götürdü ve gayet harika yıkıyordu. Siemens 3.senesinde servise gitti. Asla leke çıkarmıyor illa leke ile kendim uğraşmak zorundayım. Eski makinemden daha tiz bir sesi var. (1200) Devir. Önceki makinem haftada 5 6 kere tam dolu çalışırdı ona rağmen çıkarmadığı leke yoktu. Siemens te ise yarım kazanı geçtim çeyrek kazan da atsam leke şaşırtıcı derecede kalıyor. Siemens kalitelidir uzun yıllar gider al dediler. Aldım evet yıllarca gider ama çamaşırın anca tozunu atarak. Arçelik düşündüm. Amcam hiçbir ürününden memnun değil. Bulaşık makinesi böğürüyor yıkamıyor servise gitti geldi hala aynı diyor. Çamaşır makinesinin çok sallandığını buzdolabının sebzeleri çürüttüğünü söylüyor. Electrolux'e bakıyorum birçok kişi servisinden yakınıyor. En azından bizim ürünlerden iyidir diyerekten şansımı denedim 2 halama Electrolux çamaşır makinesi aldırdım. Servis makine geldikten 1 gün sonra kuruluma gitti. 2 makinede 7.ayında ikiside çok memnun. Malzeme kalitelerine baktığımda bariz fark gördüm hatta yıkarken sıkarkende bizzat yanıbaşında durdum gözlemledim. Sadece motor sesi 1200 devirde biraz fazla ama onuda kimse dert etmedi. Malzeme kalitesine baktığımda bence fark var. İçi geniş kullanışlı Daha ne olsun. Zaten ülkede topu topu 16 17 marka kaldı bunların %70 i aynı firma (örn arçelik Beko Altus) çeşitlilik açısından iyice berbat haldeyiz zamanında Hotpoint i hep gömdüler. Firma şimdi Türkiye'de yok. Hiçdeğilse çeşitlilik açısından iyiydi diğer markalardan başı yanan bu markayı denerdi. Kaldık aynı markaların farklı makyajlı modellerine artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X