Şimdi Ara

SİZCE EN İYİ D SEGMENT HANGİSİ ? (2020 modeller, anketli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

SİZCE EN İYİ D SEGMENT HANGİSİ ? (2020 modeller, anketli)

(En Son Oy Tarihi: 23.8.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Az görülen araç kötü demek değildir. Kimisi az görülen araca binmek ister dikkat çeksin diye. Ayriyetten anket sahibi en çok satan araç hangisi dememiş, en iyi D segment hangisi demiş.

Mazda 6, Honda Accord ve Mondeo gayet güzel araçlar. Kendim 2011 model Accord kullanıyorum. Bu aracı alırken aynı yaşta 3.20i ve c180 e de bindim. Kararımı Accorddan yana verdim. İstanbulda hemen hemen hergün az da olsa Accord görüyorum. Mondeo da görüyorum. Bence bu listede Mondeo da olsa güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuSH86 -- 7 Mayıs 2020; 10:29:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Yeni kasa accord tr'ye girmedi girmez de, civic satışları ortada. Honda türkiyeye sadece crv ve civic getise yeter.

He eskaza 10 a/t 2.0 turbo olanı gelirse çakal m paketçileri çok üzer
    Honda yetkili bayinin söylediğine göre sıfır Accord gelecekmiş. Ama ne zaman hangi motor seçeceğiyle geleceğini bilmiyoruz dediler. 1.5 motorlu olan Crv ye iyi bir alternatif olabilir. Fakat 2.0 motorlu olan çok az satılacaktır. 270 HP 400 torkla performans muazzam olacaktır tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuSH86 -- 7 Mayıs 2020; 10:27:15 >
  • mazda 6 ve ford mondeo (fusion) çok iyiler. ama kafanı nereye çevirsen heryer passat maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 7 Mayıs 2020; 11:23:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuSH86

Honda yetkili bayinin söylediğine göre sıfır Accord gelecekmiş. Ama ne zaman hangi motor seçeceğiyle geleceğini bilmiyoruz dediler. 1.5 motorlu olan Crv ye iyi bir alternatif olabilir. Fakat 2.0 motorlu olan çok az satılacaktır. 270 HP 400 torkla performans muazzam olacaktır tabi

Alıntıları Göster
    270hp 400nm muazzam bir değer 2 litre için.

0-100 ü 6.5sn civarında olacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RuSH86

Alıntıları Göster
    Fk8 typer 2.0 ın bloğu var ama muhtemelen turbosu ya küçük ya da basınç kısık. Sakat bi makine 530lara falan 3 4 boy koyuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Geyik falan değil,bu ülkede bu aracı alan insanların çoğu kolay satılıyor,2.eli kuvvetli diye alıyor.Passat kötü bi araç değil ama bence çok abartılan bi araç

Yeni kasa denilince insan yenilik bekliyor haliyle.Hem ciddi değişiklik yapmıyor demişsiniz b5 ile b6 'nın alakası yok,aynı şekilde b7 de bambaşka bi araç b6 'nın yanında.

Ben insanlara hak veriyorum,200bin ve daha üstü para vereceksem satarken ugraşmayayım,çok zarar etmeyeyim diye passat alıyorlar.O paraları araca bağlarsam bende aynı şeyi düşünürüm.Yoksa aksi durumda diğer araçların 2.eli çok hareketli olsa mesela insignia,mondeo,talisman gibi araçlar varken dönüpte passata bakmam

Bu konu uzar gider,sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyor dolayısıyla en iyisi ama bana göre 2.el yönünden ve değer kaybetmemesi yüzünden en iyisi.Diger yönleri günlerce tartışılır:)

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.