Şimdi Ara

SİZCE EN İYİ D SEGMENT HANGİSİ ? (2020 modeller, anketli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

SİZCE EN İYİ D SEGMENT HANGİSİ ? (2020 modeller, anketli)

(En Son Oy Tarihi: 23.8.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: Sleeper

Burda hevesle passat harici arabalara tıklayanlar, iş araba almaya gelince passat sırasına girer
    Aynen hocam , adam gitmiş Mercedes C serisi seçmiş al lan hadi desen 6 ay sıra bekler , olur de başka marka almaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D segment lideri Mondeo, Premium D lideri de Ghibli'dir bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Bu segmentin kralı, en çok satanı ve hepsinin bir nedeni olarak bütün yönleriyle en kalitelisi olan G O L F listede neden yok dostum ?

Sen kripto Mazdaciya benziyorsun üstüne bir de Alfa yazan afederseniz arabadan anlamayan arkadaşın mesajına olumlu cevap yazmışsınız ama hadi bakalım
    Şimdi tabi bi defa GOLF bir şahlanış abidesi, kendi segmentinde otokrat bir lider, adeta volkswagen’in ustalık eseri.

Bu necip milletin dertli bir anadolu evladı olmam hasebiyle GOLF’ü segmentine yön vermekle yetinmeyip üst segmentlere bir gözdağı, alt segmentlere ise bir rehber olarak tasarlayan en kadim otomobil firmam volkswagen’e en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.

Mazda hasretinde de değilim... Hamdolsun biz kararımızı Volkswagen’den yana kullandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 5 Mayıs 2020; 14:24:1 >

• Şu arabaların hepsi aynı paradan satılsa hangisinin en çok satılacağı belli. Bu konu da herkesin kendi arabasını övme yarışına dönmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

anket tamda piyasadaki araç alım düzeyini göstermiş.

her ne kadar 508 gayet güzel olsada..

iş araç alımına gelince mercedes ve bmw olarak başlıyor liste..
    Bi de Passat kıymetli hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Mondeo’ya bi tek Ali Koç bindiği için hiç aklıma gelmedi, çevrem de hiç yeni modelini görmedim, mondeo’nun üretildiğini tahmin ediyordum şimdi siz söyleyince emin oldum. Demek hala bir yerlerde mondeo diye bir ford modeli varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Bu segmentin kralı, en çok satanı ve hepsinin bir nedeni olarak bütün yönleriyle en kalitelisi olan G O L F listede neden yok dostum ?

Sen kripto Mazdaciya benziyorsun üstüne bir de Alfa yazan afederseniz arabadan anlamayan arkadaşın mesajına olumlu cevap yazmışsınız ama hadi bakalım
    Yaramıyorsa içmeyin şu mübarek gün kardeşim.
  • AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Ben sadece uzun yol yaptığımdan dolayı D segmenti tercih ettim
    Eğer 5 sene ve öncesine dönüyor olsam C daha mantıklıydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Mazda hasretinde değilim, Mondeo’ da benim nezdimde fazla abartılan bir model.

• Her türlü Passat.

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu geyiği bırakın artık. Passat dediğin model Avrupa'da da çok satıyor.

Tasarım olarak sönüklük genelde yaş ile alakalı bir mevzu. Genç arkadaş 508 gibi cafcaflı şeyleri daha çok seviyor.

Benim için orta sınıfın en iyi arabası Passat. Bir kere baz donanım fiyatı makul. İç genişliği güzel, her kasada tasarımı ciddi değiştirip aracın piyasasını öldürmüyor. Ergonomisi çok iyi, alışkın olduğumuz ferah bir araç.

Superb de aynı şekilde, hatta bagajı ile öne bile geçebilir.

Bunların yanına biraz daha hareketli bir dizayn olarak Insignia hoşuma gidiyor. Fakat onun kasa makyajlanır sanırım. Bildiğim kadarıyla hayalet ekranı yok, o bir eksi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Hocam şu geyiği bırakın artık. Passat dediğin model Avrupa'da da çok satıyor.

Tasarım olarak sönüklük genelde yaş ile alakalı bir mevzu. Genç arkadaş 508 gibi cafcaflı şeyleri daha çok seviyor.

Benim için orta sınıfın en iyi arabası Passat. Bir kere baz donanım fiyatı makul. İç genişliği güzel, her kasada tasarımı ciddi değiştirip aracın piyasasını öldürmüyor. Ergonomisi çok iyi, alışkın olduğumuz ferah bir araç.

Superb de aynı şekilde, hatta bagajı ile öne bile geçebilir.

Bunların yanına biraz daha hareketli bir dizayn olarak Insignia hoşuma gidiyor. Fakat onun kasa makyajlanır sanırım. Bildiğim kadarıyla hayalet ekranı yok, o bir eksi.
    Geyik falan değil,bu ülkede bu aracı alan insanların çoğu kolay satılıyor,2.eli kuvvetli diye alıyor.Passat kötü bi araç değil ama bence çok abartılan bi araç

Yeni kasa denilince insan yenilik bekliyor haliyle.Hem ciddi değişiklik yapmıyor demişsiniz b5 ile b6 'nın alakası yok,aynı şekilde b7 de bambaşka bi araç b6 'nın yanında.

Ben insanlara hak veriyorum,200bin ve daha üstü para vereceksem satarken ugraşmayayım,çok zarar etmeyeyim diye passat alıyorlar.O paraları araca bağlarsam bende aynı şeyi düşünürüm.Yoksa aksi durumda diğer araçların 2.eli çok hareketli olsa mesela insignia,mondeo,talisman gibi araçlar varken dönüpte passata bakmam

Bu konu uzar gider,sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyor dolayısıyla en iyisi ama bana göre 2.el yönünden ve değer kaybetmemesi yüzünden en iyisi.Diger yönleri günlerce tartışılır:)

• deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Exclusive donanım ile birlikte hayalet ekran var
    Zaten o donanım baya baya dolu

• Tabi ki C Klasse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye şartlarında Passat “D” segmentinde tartışmasız şekilde fiyat/performans aracıdır.
    Bundan sonra ülkemizde “D” segmenti araç sahipliği çok azalacaktır orası ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terkene -- 6 Mayıs 2020; 22:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Yaramıyorsa içmeyin şu mübarek gün kardeşim.

Alıntıları Göster
    Mubarekcilerin dayadigi vergilerle istese de icemiyordur zaten.

Bu arada abdde accord populer bir araba. Kasa isimlerini bilmemekle beraber civic fd6ya denk gelen kasasindan sonra bizim ulkemizde satmadi diye biliyorum. Buna karsilik cok populer olmasa da hic degilse talismandan fazla satan mondeonun listede olmamasi garip olmus.

Insanlarin passat alma sebebi fp oraninin fena olmamasi. Yeni passatin 1.5 tsi dsg bos paketi uyguna geliyordu bir ara. Hal boyle olunca 508e filan bakmiyor pek kimse. Yoksa is araba almaya gelince passattan sasmiyorlarlik bir durum yok, ver eline 3 serisi alacak parayi adam passat dusunmez bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 6 Mayıs 2020; 23:31:12 >

• Yeni kasa accord tr'ye girmedi girmez de, civic satışları ortada. Honda türkiyeye sadece crv ve civic getise yeter.

He eskaza 10 a/t 2.0 turbo olanı gelirse çakal m paketçileri çok üzer
  • W206 gelsin bakalım neler olacak...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.