benim aklıma ilk baba ,iyi kötü çirkin,batman, terminatör,rocky,pulp fiction,pembe panter,yıldız savasları,savas günahları,platoon,bir avuc dolar için,bir zamanlar amerika,filmeleri geliyor, sizce en iyi film müzikleri hangileri?
Tartışmıyorum bile aklıma gelen ilk müzik Braveheart'ın Enya tarafından yapılan soundtrackleri . O ne melodidir , kendimi direkt iskoçya'nın dağlarında hissediyorum [sml2k] - Birde Leon'un Sting - Shape Of My Heart var . Bir sürü var hepsi güzel aslında ama ben aklıma ilk geleni yazdım . Hatta son günlerde Star kanalında Cem Uzan duygu sömürüsü yaptığı millete sarıldığı reklam kullanıyor
Yeni aklıma geldi Rocky / Survivor - Eye Of The Tiger var bi de
Benim de aklıma gelen romantik olarak Sting ama heyecan verici ve hareketli Blade Massive Attack derim.
battery +1 Braveheart'ın muziği superdi.
Lost Highway- I'm deranged (edit) -> david bowie/bowie-eno
Braveheart ama soundtrack ı değil Techno versionuuuuuuuu PeAcE
tarantino nun istisnasız tüm filmlerinin soundtrackleri.
en iyi film müziğine tek bir örnek göstermek zor, ama şu an dinlediğim bir şarkı var hoş sayılır (okan bayülgen'in programı televizyon çocuğu'nda da çalarlardı):
kool & the gang - junge boogie (pulp fiction)
aynı zamanda yine aklıma gelmişken ve de dinlemişken,
pixies - where's my mind (fight club)
daha çok var ama şu an dinlediklerim bunlar
star wars
superman
ghost
rocky
ve yeni vizyona giren kıll bıll
Mission impssible 2 Die another day
GODFOTHER GOOD,BAD,UGLY SWEET NOWEMBER
bang bang he hot me down, bang bang I hit the ground bang bang, my baby shot me down
bu da kill bill'ib etkileyici şarkılarından...
i3attery +... cesur yüreği benim gönlümde gelmiş geçmiş en etkileyici film yapan unsurlardan biri de müzikleridir. saygılar.
Evanescence - Bring me to life (DareDeviL)
2 Fast 2 Furious Matrix Mission İmpssible 2
2 fast 2 furious american pie 1 (sum41 çalıodu) spider man(sum41 gene ) blair witch 2
american pie 1'de sum41 çalıyor muydu? benim bildiğim 1. filmde blink vardı, 2. filmde sum41 çalıyordu. hatta 2. filmde tatil yapacakları eve giderken şöyle bir şarkı vardı:
i don't wanna waste my time, don't wanna be a casuality of society i'll never fall in line, become another victim of your conformity