tam hatırlamıyorum ama sanırım 1.sindeydi.karıştırmış olabilirim :)
lord of the rings in hepsi !
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by serdar139</i> <br />tam hatırlamıyorum ama sanırım 1.sindeydi.karıştırmış olabilirim :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> ikincisinde kesin sum 41 var da 1.de de var mı onu bilemeyeceğim...
olm senin kuşun ötmüyorki daha sen onu bil bakalım :):)
Abi Londra senfoni orkestrası yaptı Braveheart' ın müziklerini, Enya nerden çıktı ? [bore] Güdüklerin efendisiyle mi karistirdin neaptın
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by i3attery</i> <br />Tartışmıyorum bile aklıma gelen ilk müzik Braveheart'ın Enya tarafından yapılan soundtrackleri . O ne melodidir , kendimi direkt iskoçya'nın dağlarında hissediyorum [sml2k] - Birde Leon'un Sting - Shape Of My Heart var . Bir sürü var hepsi güzel aslında ama ben aklıma ilk geleni yazdım . Hatta son günlerde Star kanalında Cem Uzan duygu sömürüsü yaptığı millete sarıldığı reklam kullanıyor <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ARKADAŞLAR HERKEZ GÜZEL YAZMIŞTA.
BLADE SOUNDTRACK LERİ UNUTMAYIN.[bandt]
The Godfather by Nino Rota
valla şu an hala çok etkilendiğim müzik, Matrix Revolutios un sonundaki Neo-Smith kapışmasında çalan müzik. mükemmeldi...
Hachigatsu no rapusodî
sweet november.....Only time(enya)
Braveheart Titanic ve tabii ki City of Angles (Angel) - harika bi şarkı..
Reservoir Dogs'ta Mr Blonde'un yani Michael Madsen'ın polisi keserken çalan şarkı. Stealers Whell - Stuck in the middle with you
insan, dinlerken gaza gelip kesecek kulak arıyor[evlol]...
iyi kötü çirkin,bir avuç dolar için ve fistfull of dollars müzikleri ile matrix müzikleri.ilk üç filmin müzikleri ennio morricone'a ait.matrix'in müzikleri ise karışık,hep ünlü grupların parçalarını almışlar.
ennio morricone daha bir çok ünlü filmin müziğinide yapmış.
dünyayı kurtaran adam.
aklıma ilk gelen i3attery +1 bence de Braveheart'ın müzikleri
bi de Gizli Dosyaların müziğine bayılıyorum (diğeri kadar iyi değil ama seviyorum işte var mı diyeceğiniz)
american pie 2 sum41 ler pie 3 te joseph arthur - honey and the moon
Marilyn Manson - Resident Evil Theme
nancy sinatra - bang bang diorum kill bill acilis sarkisi baska da bisi demiorum :)
nancy sinatra - bang bang kill bill acilis sarkisi diorum baska da bisi demiorum :)