En iyi jungle kesinlikle udyr dir. Karakterin pasifi sagesinde tum ormani hizlica dolasabiliyorsun. Hem stunu hem de slowu var daha ne olsun sadece gang atmakta biraz zorluk cekiyor ama onuda hallet bi zahmet
Bende lee diyorum ve bahsi bi tık artırıyorum
Son 10 oyunun 7-8 i Lee jung 1 tane de lee sup var cok guzel hero bence de en iyi jungle , ama rek sai ,hecarim,sejuani bunlar boru degil ama oyun lee ye
quote:
Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan
Son 10 oyunun 7-8 i Lee jung 1 tane de lee sup var cok guzel hero bence de en iyi jungle , ama rek sai ,hecarim,sejuani bunlar boru degil ama oyun lee ye
1 kişi bile maokai dememiş tuhaf
quote:
Orijinalden alıntı: calibrane
1 kişi bile maokai dememiş tuhaf
Alıntıları Göster
shaco hızlı karşı jungleyi domine eder 20dkya kadar coşturursun dk 20den sonra yavaş yavaş düşer ama düşmeden önce warmog çıkarsan karşı adc teq arka kapı at ve win
Maymun Kral Wukong
Vi
Gördüğüm kadarıyla vi çok sağlam oluyor , ama ayrıca çok az warwick te çuvallayanı çok az gördüm .
Reksai çıkana kadar lee derdim ama reksai leenin tahtını aldı. Nasıl lee şimdiye kadar her sezonda oynandıysa reksai de bundan sonraki her sezonda oynanacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Onii Chan Kenobi
Reksai çıkana kadar lee derdim ama reksai leenin tahtını aldı. Nasıl lee şimdiye kadar her sezonda oynandıysa reksai de bundan sonraki her sezonda oynanacaktır.
lee sin nası en iyi oluyor ben ne zaman lee oynayan görsem 0 vuruyor ve araya girdiğinde tek yiyor adam gibi insec atanda yok
Reksai ve gragas god tier gerisi yalan
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1B1F7078E
lee sin nası en iyi oluyor ben ne zaman lee oynayan görsem 0 vuruyor ve araya girdiğinde tek yiyor adam gibi insec atanda yok
Alıntıları Göster
bence maokai ormanda çok iyi zaten ağaç yani ne bekliyon
quote:
Orijinalden alıntı: bagshot
bence maokai ormanda çok iyi zaten ağaç yani ne bekliyon
Alıntıları Göster
Gragas
Lee sin reksai vi
quote:
Orijinalden alıntı: 1999 Doğumlu
Lee sin reksai vi
Reksai , bence e yeteneğinin mesafesi düşürülebilir ileriki zamanlarda.
quote:
Lee sin reksai vi
Rek-Vi-Gragas
quote:
Lee sin reksai vi
size garip gelebilir ama şuan usta yi çok iyi durumda yeni gelen saldırı hızı eşyası ile gerçekten çok iyi bir hale geldi :D
quote:
Orijinalden alıntı: baytar_selo
size garip gelebilir ama şuan usta yi çok iyi durumda yeni gelen saldırı hızı eşyası ile gerçekten çok iyi bir hale geldi :D