Şimdi Ara

Sizce En iyi Jung Herosu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rek'sai ve Xin.Soloq nun en iyi iki junglerı bence.İyi gank atıyolar ve dayanıklılar.Full tank veya off tank kasabiliyorsun her türlü iş görüyor ikiside.
  • sejuani-gragas-reksai.
  • Rek-Gragas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xin
  • Rek'Sai herhalde. Özellikle bu metada Lee Sin hiçbir iş yapamıyor ama hala TR serverında ısrarla, inatla her oyun jungler Lee Sin alınıyor ne diyeyim. Tank gitsen ne cc var ne hasar vuran yetenek var. AD kassan Q atıp havadayken daha keserler seni. Rakip bol tanklı bol cc li olucak hayliyle meta gereği, insec falan da yapılmıyor. EUW'de 10 oyunda 1 lee sin anca görürsünüz TR'de 10 oyunda 9 lee sin var
  • Rek sai oynayamadığımdan mı güçsüz geliyor bana nedir sevemedim heroyu, normalde shaco ve lee denebilir

• Rekk saiii rekk saiii

• quote:

Orijinalden alıntı: Boridhren

Gördüğüm kadarıyla vi çok sağlam oluyor , ama ayrıca çok az warwick te çuvallayanı çok az gördüm .

o WW'de çuvallayan arkadaşın 2 yaşında olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujita

quote:

Orijinalden alıntı: Boridhren

Gördüğüm kadarıyla vi çok sağlam oluyor , ama ayrıca çok az warwick te çuvallayanı çok az gördüm .

o WW'de çuvallayan arkadaşın 2 yaşında olması lazım

• Maokai

• Sejuani

• Vi , Xin , Reksai ve Gragas'tır ama benim için en iyisi Kha dır :)
  • Lee sin dir, aksini idda eden lowdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shacooo milleti sinir etmek için bire bir

• Jung herosu dediğin uçmalı kaçmalı olmalı bence ya da cc olmalı gang gelince kaçırmamak lazım.
  • Nau

• seju derim ultisi sayesinde lee sin vi de güzel ama tf de en fazla karsıdan 1 heroyu teklersin xin pant lee sin bu herolar 15 lvl kadar iş yapar erken gang atabilirsin ama bi seju değil ultisinin attıgını stun yeter
  • kesin bir sonuca varılamayacak bir tartışma, ancak orman herolarını da rollere ayırarak çok net olmayacak şeylere ulaşılabilir.

kamp temizleme:
    gank-mobilite:
    dragon- baron çalma:
    tanklık:
    kitle kontrol:
    mana kullanımı:
    takım koruma:
    engage- disengage:

saçma gelebilir fakat birkaç örnekle haklı olduğumu anlayabilirsiniz:

İlk yorumlardan birinde en iyi ormancı udyr denmiş

Udyr kamp temizleme, gank ve mobility alanlarında oldukça iyiyken Baron ve ejder çalma, kitle kontrol, takım koruma, engage- disengage alanlarında zayıftır.

Xin Zhao diyenler olmuş.

Skilleriyle engage- disengage yapabilir, rahat kamp temizleyebilir fakat yine flash harcamadan steal yapamazsınız, veya mobiliteye ihtiyaç duyulan durumlarda bekleneni karşılamaz.

Bir de Vi inceleyelim.

oldukça mobil, çok rahat engage yapabilir rahatça objektif çalabilir fakat takım koruma, kitle kontrol ve mana kullanım alanlarında ondan çok çok daha iyileri vardır.

özetle ben kişisel fikrimce lol ile ilgili hiçbir genellemenin net sonuc vermeyeceğini düsünüyorum. saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossroads -- 11 Temmuz 2015; 1:43:22 >

• Yeni meteda kesinlikle sejuani ve hecarimdir
  • udyr güçlü çar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.