Şimdi Ara

SİZCE EN İYİ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS FİRMASI HANGİSİDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
7.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

SİZCE EN İYİ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS FİRMASI HANGİSİDİR ?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş
  • Arkadaşlar bence en iyisi her yönden KAMİL KOÇ firmasıdır sizce hangisidir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Şehirlerarası Otobüs Firmaları

Türkiye'de uzun yolculuklar için en iyi otobüs firmasının hangisi olduğunu merak ediyorsan, işte göz önünde bulundurman gereken birkaç faktör:

• En İyi Otobüs Firması Yorumları: Diğer yolcuların deneyimlerini öğrenmek için en iyi otobüs firması yorumlarına başvurabilirsin. Bu yorumlar, konfor, temizlik, zamanında hareket etme ve müşteri hizmetleri hakkında değerli bilgiler sağlayabilir.
    • Otobüs Firması Olanakları: Farklı otobüs firmaları, farklı olanaklar sunar. Seyahatini daha keyifli hale getirmek için Wi-Fi, elektrik prizleri ve ikramlar gibi olanakları ara.
    • Güvenlik Önlemleri: Şehirlerarası yolculuklarda güvenlik çok önemlidir. En iyi otobüs firmaları, GPS izleme sistemleri, güvenlik kameraları ve deneyimli sürücüler gibi güvenlik önlemlerine sahiptir.
    • Zamanlama ve Güzergahlar: Yolculuk planın için uygun olan zamanlamalara ve güzergahlara sahip bir otobüs firması seç. Ayrıca, aktarmalar ve bekleme süreleri hakkında bilgi edin.

En iyi otobüs firmaları arasında sıklıkla adı geçen bazıları şunlardır:

• Metro Turizm: Geniş bir güzergah ağı, konforlu otobüsleri ve mükemmel müşteri hizmetleriyle bilinir.
    • Kamil Koç: Türkiye'nin en büyük otobüs firmalarından biridir ve çok sayıda varış noktasına seferler düzenler.
    • Pamukkale Turizm: Lüks otobüsleri, kaliteli hizmeti ve güvenlik önlemleriyle ünlüdür.

Ankara'dan İstanbul'a seyahat ediyorsan, en iyi otobüs firmaları arasında Metro Turizm, Kamil Koç ve Pamukkale Turizm yer almaktadır. Ancak, son kararını vermeden önce farklı firmaların yorumlarını okuyup olanaklarını karşılaştırman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar ankete herkesi beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamil Koç ve Metro'ya her bindiğimde yol kenarından biletsiz yolcular toplayan muavinler, çalışmayan televizyonlar ve berbat kullanan şoförlere denk geldim. İkisi de berbat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir-Ankara ve Ankara-İzmir güzergahı için Anadolu'yu kullanmıştım. Tek kişilik koltukta, şoför arkasinda guzel yolculuk oldu. Bazen muavin ile şoförün muhabbetini dinledim. Uşak şivesiyle çok hoş konuşuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontur ve Ses Truzim kesinlikle kullanmayın berbat.
  • mersin için köksallar ve mersin vif var, ikisi de birbirinden kaliteli. özellikle arabaları ekseriyetle setra oluyor, bence en konforlu otobüs. yerel firmalar desteklenmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: shintai

İzmir-Ankara ve Ankara-İzmir güzergahı için Anadolu'yu kullanmıştım. Tek kişilik koltukta, şoför arkasinda guzel yolculuk oldu. Bazen muavin ile şoförün muhabbetini dinledim. Uşak şivesiyle çok hoş konuşuyorlar.

Şoför muavin muhabbetleri sağlam oluyor hocam bende dinlemeye çalışırım hep :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

mersin için köksallar ve mersin vif var, ikisi de birbirinden kaliteli. özellikle arabaları ekseriyetle setra oluyor, bence en konforlu otobüs. yerel firmalar desteklenmeli

Mersine ilk defa gidiyordum tabi oraları hiç bilmiyorum İstanbul - Konya - Mut - Taşucu yolundan giden KÖKSALLAR'a binmiştim Taşucuna gelince WC'ye girdim WC'den çıktım baktım otobüs gitmiş adamlar beni beklemeden gitmişler bende mecburen Mersine gitmek için tekrar münübüslere para vermiştim ve bir daha hiç KÖKSALLLAR'a binmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

quote:

Orijinalden alıntı: shintai

İzmir-Ankara ve Ankara-İzmir güzergahı için Anadolu'yu kullanmıştım. Tek kişilik koltukta, şoför arkasinda guzel yolculuk oldu. Bazen muavin ile şoförün muhabbetini dinledim. Uşak şivesiyle çok hoş konuşuyorlar.

Şoför muavin muhabbetleri sağlam oluyor hocam bende dinlemeye çalışırım hep :D

Normalde pek oralı olmam ama şiveli konuşunca çok hoş oluyor, farklı bir dünya varmış diyorum kendime bazen.

• Tabiki pamukkale

• Ulusoy veya Nilüfer

• Anadolu

• Tepecikli feyk hesapla gelmiş

• Metro = Gebze harem

• Sürekli Tokat ımın firmalarını kullanırım gayet te iyi yani mesela Topçam Tokat Seyahat vs.

• Seç Turizm var di ben onla giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

VIB, wifi, tabletleri çok işlevli, muavinler üstüne boşalmıyor.

vib bencede iyi. şoförleri kasap gibi kullanmıyor ayrıca kadın hostesleri de oluyor. çok güleryüzlü ve ilgililer.
  • Anadolu ve Pamukkale

• Bayram sonrasına bilet bulamadım o yüzden BlaBlaCar ile yolculuk yapıyorum. Çok güzel de olabilir, çok kötü de olabilir. Hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukba Yolcusu

quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

mersin için köksallar ve mersin vif var, ikisi de birbirinden kaliteli. özellikle arabaları ekseriyetle setra oluyor, bence en konforlu otobüs. yerel firmalar desteklenmeli

Mersine ilk defa gidiyordum tabi oraları hiç bilmiyorum İstanbul - Konya - Mut - Taşucu yolundan giden KÖKSALLAR'a binmiştim Taşucuna gelince WC'ye girdim WC'den çıktım baktım otobüs gitmiş adamlar beni beklemeden gitmişler bende mecburen Mersine gitmek için tekrar münübüslere para vermiştim ve bir daha hiç KÖKSALLLAR'a binmedim

genelde arıyorlar telefondan eksik kişi olunca, telefonunuz kapalı mıydı acaba

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.