Bildirim
SİZCE EN İYİ SOĞUK ÇAY MARKASI HANGİSİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Didi şeftali forever
Hele ki yaz aylarında kavurucu sıcaklarda buz gibi bir didi şeftali çok güzel gidiyor.
Fiyatlar pahalı kalmış, indirilmesi gerekiyor.
Büyük teneke: 1,75 TL, Küçük teneke: 1 TL çok pahalı bana göre.
Büyük teneke: 1 TL, Küçük teneke: 0,75 TL olması lazım. -
Lipton_Nar... -
quote:
Orijinalden alıntı: expertadvisor
Lipton_Nar...
Bende bu tada bayılıyorum galiba şu anda sadece LİPTON üretiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: awdasase
Didi şeftali forever
Hele ki yaz aylarında kavurucu sıcaklarda buz gibi bir didi şeftali çok güzel gidiyor.
Fiyatlar pahalı kalmış, indirilmesi gerekiyor.
Büyük teneke: 1,75 TL, Küçük teneke: 1 TL çok pahalı bana göre.
Büyük teneke: 1 TL, Küçük teneke: 0,75 TL olması lazım.
Uygun olmayan bir fiyat söylemişiniz büyük teneke 1 TL kurtarmazki en fazla 1.50 TL olabilir COCA COLA olsun YEDİGÜN olsun her yerde aynı hatta bu rakam lüx restaurantlarda 3.50 TL - 4.00 TL bile olabiliyor, ama küçük 0.75 TL olabilir -
Niye kurtarmasın ki?
Sonuçta su'dan yapılıyor ve aroma katılıyor. Büyük teneke kutular 1,75 TL yaza doğru 2 TL olur.
1 lt cola fiyatına denk geliyor. Kolanın masrafı çok olduğu halde ucuz satılıyor, Didi'nin masrafı az ama pahalı satılıyor..
Didi büyük kutunun aynı büyüklükte Bim'de satılan muadil ürünü ise 0,85 TL, tadı da çok güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 4 Mart 2015; 10:41:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: awdasase
Niye kurtarmasın ki?
Sonuçta su'dan yapılıyor ve aroma katılıyor. Büyük teneke kutular 1,75 TL yaza doğru 2 TL olur.
1 lt cola fiyatına denk geliyor. Kolanın masrafı çok olduğu halde ucuz satılıyor, Didi'nin masrafı az ama pahalı satılıyor..
Didi büyük kutunun aynı büyüklükte Bim'de satılan muadil ürünü ise 0,85 TL, tadı da çok güzel.
Kardeş BİM'de satılan bu muadil ürün tek markamı ? markanın adı ne ? denemekte fayda var -
-
-
Fuse tea şeftalinin müptelasıyım ama burda olmadığı için liptonla idare ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fuckinication
Fuse tea şeftalinin müptelasıyım ama burda olmadığı için liptonla idare ediyorum.
Kardeş yurtdışı olarak hangi ülkedesiniz ? -
Rusya'da okuyorum. -
en iyisi değil de en kötüsünü söyleyeyim fuse tea, o kadar kötü ki yapan adam bile içmiyodur. bu listede olması bi hakaret -
Lipton tabikide,gerisi çöp
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0ops
Lipton tabikide,gerisi çöp
+1
Lipton bana gore de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Didi gayet iyi. Nestea ve fusetea da iyidir. Lipton ice-tea son sirada benim listemde.
Teatone bim
ben nestea şeftaliciyim :) -
nestea bence de -
fuse tea karpuz ve çilekli
Benzer içerikler
- en iyi kırmızı şarap
- czn burak fiyat listesi
- şef bıçağı tavsiye
- en iyi lavaş hangi markette
- kanatçı ayaz yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X