Bildirim
Sizce en iyi tarayıcı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
firefox -
quote:
Orijinalden alıntı: black_king
Yıllardır Firefox kullanıyorum. Artık yavaş gelmeye başladı gibi. Sizce en iyi tarayacı hangisi tavsiye edebileceğiniz?
Google Chrome -
chromequote:
Orijinalden alıntı: mst6equote:
Orijinalden alıntı: black_king
Yıllardır Firefox kullanıyorum. Artık yavaş gelmeye başladı gibi. Sizce en iyi tarayacı hangisi tavsiye edebileceğiniz?
Google Chrome -
Firefox
Son sürümü oldukça iyi kullanışlı ve hızlı. -
Ne firefox'u arkadaş. Böyle saçma tarayıcı mı olur? Chrome şu an tek düzgü tarayıcıdır (der ve eline patlamış mısırını alıp kavgayı izler )quote:
Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.
Firefox
Son sürümü oldukça iyi kullanışlı ve hızlı. -
Chrome tabanlı CoolNovo...quote:
Orijinalden alıntı: deniai
Ne firefox'u arkadaş. Böyle saçma tarayıcı mı olur? Chrome şu an tek düzgü tarayıcıdır (der ve eline patlamış mısırını alıp kavgayı izler )
Alıntıları Göster
Chrome da olmayan bazı ekstra güzel özellikleri var.
-
Firefoxquote:
Orijinalden alıntı: Kemal
Chrome tabanlı CoolNovo...
Chrome da olmayan bazı ekstra güzel özellikleri var.
Alıntıları Göster -
Opera. Chrome ile aynı motoru* kullandığı için sayfa yükleme hızları çok çok yakındır, Chrome'a göre bariz daha hızlı çalışır sekme açış ve kapayışlarında ayrıca Chromium tabanlıdır. Kendi içinde Chrome eklentilerini desteklemez fakat ufak bir eklentiyle Chrome eklentileri de Opera'da sorunsuzca kullanılabilir.quote:
Orijinalden alıntı: büyükharfkullanmayanadam
Firefox
Alıntıları Göster
* =http://en.wikipedia.org/wiki/Blink_(layout_engine)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 21 Temmuz 2014; 16:18:12 >
-
Kardeşim ben çok araştırdım.Google veritabanlı olan Chrome programı en hızlısıymış test eden arkadaşlara görequote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Opera. Chrome ile aynı motoru* kullandığı için sayfa yükleme hızları çok çok yakındır, Chrome'a göre bariz daha hızlı çalışır sekme açış ve kapayışlarında ayrıca Chromium tabanlıdır. Kendi içinde Chrome eklentilerini desteklemez fakat ufak bir eklentiyle Chrome eklentileri de Opera'da sorunsuzca kullanılabilir.
* =http://en.wikipedia.org/wiki/Blink_(layout_engine)
Alıntıları Göster
-
internet Explorer -
Chrome tabanlı yandex browser
Fare kısayolları ile daha da güzel oldu. -
Firefox son güncellemesi ile şu an gayet hızlı bir tarayıcıquote:
Orijinalden alıntı: LoRdOfWeB
Chrome tabanlı yandex browser
Fare kısayolları ile daha da güzel oldu. -
Genelleme yapmak istemiyorum, bu zamana kadar pek çok tarayıcı kullanıp test ettim ve benim açımdan en kullanışlısı opera oldu. -
Ben MS'in internet explorer'ını kullanmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: oreXin
Genelleme yapmak istemiyorum, bu zamana kadar pek çok tarayıcı kullanıp test ettim ve benim açımdan en kullanışlısı opera oldu.
Tercihim firefox veya chrome.
Genelde internet siteleri internet explorer için yapılıyor. Bu sitelerdeki bazı şeyleri firefox açamıyor. Bu sebepten dolayı chrome kullanıyorum. Chrome internet explorer için yapılan siteleri açabiliyor. -
5-6 yıldır Firefox kullanan biri olarak, arada neredeyse tüm tarayıcıları da kullandım, son 3 gündür Chrome derim. Bilgisayarım özellikleri iyi olmasına rağmen durduk yerde çökmeler, geçişlerde kasıntılar vardı. Chrome yükleyip birkaç ayar yaptıktan sonra gayet iyi oldu.quote:
Orijinalden alıntı: serdarski
Ben MS'in internet explorer'ını kullanmıyorum.
Tercihim firefox veya chrome.
Genelde internet siteleri internet explorer için yapılıyor. Bu sitelerdeki bazı şeyleri firefox açamıyor. Bu sebepten dolayı chrome kullanıyorum. Chrome internet explorer için yapılan siteleri açabiliyor.
Alıntıları Göster
-
Google Chromequote:
Orijinalden alıntı: älg
5-6 yıldır Firefox kullanan biri olarak, arada neredeyse tüm tarayıcıları da kullandım, son 3 gündür Chrome derim. Bilgisayarım özellikleri iyi olmasına rağmen durduk yerde çökmeler, geçişlerde kasıntılar vardı. Chrome yükleyip birkaç ayar yaptıktan sonra gayet iyi oldu.
Alıntıları Göster -
Chrome'un daha hızlı olduğunu biliyorum ama firefox'tan ayrılamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: blueskyyy
Google Chrome
Alıntıları Göster -
Şu şartlar altında Chrome diyorum. Fakat Windows 8'de İE için çok iyi,çok hızlı diyen yorumlar var kaç aydır girip 1 kere bile denemedim güvenim yok çünkü Chrome iyidirquote:
Orijinalden alıntı: karsevenadam
Chrome'un daha hızlı olduğunu biliyorum ama firefox'tan ayrılamıyorum.
Alıntıları Göster
-
En iyisi bana göre Firefox. Diğer bir deyişle Firefox'a çok alıştım, ondan başkasını kullanamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: KASAP1910
Şu şartlar altında Chrome diyorum. Fakat Windows 8'de İE için çok iyi,çok hızlı diyen yorumlar var kaç aydır girip 1 kere bile denemedim güvenim yok çünkü Chrome iyidir
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- 7 dak
- opera geçmiş
- fullprogramlarindir güvenilir mi
- dizipal film indirme
- adobe premiere pro ücretsiz
- kayıtlı şifreler
- bağlantı sıfırlandı.
- google dark web raporu
- wifi şifre değiştirme
- dsl nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X