Şimdi Ara

Sizce En Kötü Oyun Karakteri Kim ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

kötülük işini en içten ve eglenceli şekilde yapan joker

+1907, diğerleri sonradan olmuş, bu adam kötü doğmuş..
  • witch king Adamda tip yokki kötü diyeyim
  • Nemesis kötülükden ziyade pisliktir hiç olur olmadık yerde çıkar, sçırtırdı bizi re3 oynarken 2000 in başlarında :D
  • Witch King ve Lich King doğal ve içten kötü değillerdir ankete girmemeli bence. Ankete göre konuşursak en babakötü Joker.

Ama gerçek kötülük (içten gelen ve tamamen karakteri o olan) için doğmuş ve önüne geleni tanımayan, aynı zamanda evrenin en baba karakterlerini himayesi altına almış saf kötülüğü barındıran kişi Star Wars serisinde ve The Force Unleash'deki İmparatordur kesinlikle.
  • Pyramid head
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Tabi ki

Call of Duty : MW 2

General Shephard

aynen general shepherd kadar gıcık olduğum bi karakter yoktur
  • KANE
  • Bence Joker en kötüsü ve psikopatı.Seviyorum bu herifi :).Fakat galiba Dark Knight filmin jokerin bu kötlüğünün sebebinin babası olduğu açıklanmıştı.Sanırım doğuştan kötü değil :(
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Label Society -- 2 Mayıs 2010; 17:42:08 >
  • Nemesis
  • Bence en kötüsü Kratos, adamın yapmadığı adilik kalmadı. Diğerleri ya emir kulu, ya da kendince bir haysiyetleri var.

DİKKAT: Aşağısı ilk iki God of War oyunu hakkında spoiler içerir...

Bu daha kafadan ölmemek için ruhunu Ares'e satıyor, sonra karısı çocuğu dahil 100lerce insanı katlediyor, sonra kendini kurtaran Ares'i gözüne kestiriyor, sonra Ares'e karşı buna yardım eden ve ölecekken bunu kurtarıp yeni savaş tanrısı yapan Yunan tanrılarına kafa tutuyor. Adam bildiğinizi psikopat ruh hastası ve de elle tutulur hiçbir iyi yanı yok (onur, haysiyet dahil). Tabii bunkarı GoW fanı olarak yazıyorum çok sevdiğim bir oyundur ama işte bu Kratos'un durumunu değiştirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAC_TAWİSH

quote:

Orijinalden alıntı: judith

Tabi ki

Call of Duty : MW 2

General Shephard

aynen general shepherd kadar gıcık olduğum bi karakter yoktur

katılıyorum.shepherd'ın yaptıgı seyden sonra gercekten sinirlenmistim.gercek dunyada oluyormus gibi.ghost'u severdim ve her ne kadar sinir olsamda bi oyunda bole film gibi birsey oldugu icin hosuma da gitmisti.en iyiside captain price.onu bulunca mw 2 sevinmistim:D

• PoP Vizier - Nasıl kydı Kailena'ya
     Sizce En Kötü Oyun Karakteri Kim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic
    Bence en kötüsü Kratos, adamın yapmadığı adilik kalmadı. Diğerleri ya emir kulu, ya da kendince bir haysiyetleri var.
    DİKKAT: Aşağısı ilk iki God of War oyunu hakkında spoiler içerir...
    Bu daha kafadan ölmemek için ruhunu Ares'e satıyor, sonra karısı çocuğu dahil 100lerce insanı katlediyor, sonra kendini kurtaran Ares'i gözüne kestiriyor, sonra Ares'e karşı buna yardım eden ve ölecekken bunu kurtarıp yeni savaş tanrısı yapan Yunan tanrılarına kafa tutuyor. Adam bildiğinizi psikopat ruh hastası ve de elle tutulur hiçbir iyi yanı yok (onur, haysiyet dahil). Tabii bunları GoW fanı olarak yazıyorum çok sevdiğim bir oyundur ama işte bu Kratos'un durumunu değiştirmiyor.

Hacı bu adamın oyundaki amacı ne, oyunda hiç acıdığı kurtardığı birileri var mı? Sadece kötü birisinimi oynuyoruz yoksa bir amaçda var mı?

• @birolayd hayır yok, bildiğin bencil, psikopat, ruh hastası bir canlı.
    Sadece ailesini öldürdüğü için büyük bir üzüntü duyuyor (onları bilinçli öldürmüyor, ortalığı yakıp yıkarken, milleti kılıçtan geçirirken onlar da araya kaynıyor ve onları öldürdüğünü sonra farkediyor, işin ilginci bunun için kendini değil Ares'i suçluyor), bir de haliyle kendi ordusu (spartalılar) ile arası iyi, onlar da zaten Kratos'un ölümüne emrindeler (bunun emrinde olmasalar onları da tavuk gibi keser), adam savaş tanrısı olunca yaptığı ilk iş bu ordusunu kullanıp ortalığı yakıp yıkmaya devam etmek.
  • quote:

@birolayd hayır yok, bildiğin bencil, psikopat, ruh hastası bir canlı.
    Sadece ailesini öldürdüğü için büyük bir üzüntü duyuyor (onları bilinçli öldürmüyor, ortalığı yakıp yıkarken, milleti kılıçtan geçirirken onlar da araya kaynıyor ve onları öldürdüğünü sonra farkediyor, işin ilginci bunun için kendini değil Ares'i suçluyor), bir de haliyle kendi ordusu (spartalılar) ile arası iyi, onlar da zaten Kratos'un ölümüne emrindeler (bunun emrinde olmasalar onları da tavuk gibi keser), adam savaş tanrısı olunca yaptığı ilk iş bu ordusunu kullanıp ortalığı yakıp yıkmaya devam etmek.

Ya youtubeden 1 2 3 oyununda tam hikayesini izliyorum resmen fantastik film gibi, tabi bu aşırı uçuk birşey.. Şuan 3. oyunu izliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

quote:

@birolayd hayır yok, bildiğin bencil, psikopat, ruh hastası bir canlı.

Ya youtubeden 1 2 3 oyununda tam hikayesini izliyorum resmen fantastik film gibi, tabi bu aşırı uçuk birşey.. Şuan 3. oyunu izliyorum..

Oyun tam bir görsel şölen zaten, özellikle sinematikleri çıktığı zamanlara göre hep aşmış durumdaydı. İzlemek yerine bir PS2 kiralayıp haftasonunda oynasaydın keşke, GoW3 ise zaten kısa PS3 cafede birkaç saatte halledilir.

• Bunların içinden JOKER!
  • Şu an resmini bulamadım ama oynayanlar bilir Mafia'da Tommy Angelo'yu öldürten patron o öldürüş sahnesi hala koyar bana.
  •  Sizce En Kötü Oyun Karakteri Kim ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.