Şimdi Ara

Sizce en temiz 2. el hangi bölge ve şehirlerde? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çoğunlukla sürücüsüne göre değişmekle birlikte; sürücüyü benzer varsaydığımızda bölgesinden ötürü 2-3 yaşın üzerindeki araçlar için sahil kesimlerinden uzak durmakta fayda var.

Çok fazla rampa, bozuk yol ve trafik olan şehirleri de uzak durulması gerekenler olarak yazabiliriz.

Tercihte öncelik ise balıkesir, eskişehir, denizli, bayburt ve çanakkale gibi şehirler (ege-marmara sahil şehirleri ile erzurum arası şehirler) yer alıyor.

Tabi yollarından ötürü afyon, kütahya ve trafiğinden ötürü ist, ank, bursa; güven verici olmaması/dolandırıcılık algısı ile sakarya, izmit, manisa uzak durulması önerilen şehirlerden.

2. elde 3 kez İzmir ve 1 kez de İst. dan araç almış birisi olarak bana hatalı/sorunlu araç denk gelmedi. İstanbul için Avrupa yakasında bayiden 2. el almıştım.

Önerim; 2. el araç alırken acele etmemeniz, iyice araştırmanız, galericilerden uzak durmanız (filo 2. el araç satanlar hariç), bayi öncelikli olmak üzere sahibinden alacaksanız ilk sahibinden almanız, çok el değiştirmişse uzak durmanızdır.

• Kayseri, dümdüz ova balata ve debriyaj kolay kolay bitmez.motorda yorulmamış olur.
  • Istanbul Bağcılar Güneşevlerden amcam megane aldı, sonra bana sattı Ankarada servise soktum geri amcama verdim arabayı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.