Şimdi Ara

Sizce en temiz 2. el hangi bölge ve şehirlerde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el araba alırken sizce hangi bölge ve şehirlerde aranmalı?

• Güzel konu .Bence mantıken trafiğin az olduğu küçük şehirlerden alınmalı.Ayrıca hava şartlarının çok değişken ve aşırı şiddetli sel,don ve dolu gibi durumların olmadığı yerlerden alınabilir.Şehir olarak isim şu an aklıma gelmiyo ama bu kriterler önemli diye düşünüyorum.
  • Engebesi az olan ova tarzı bölgelerde olabilir bence. Konya,Aksaray, adana civarlarında bulunabilir.

Not: Arabayı hor kullanan her yerde hor kullanır söylediğim yerler düzgün kullananlar arasında en düzgününü bulabilirsiniz. Misal Erzurumdaki bir reno meganenın yürütme aksamındaki hasar konyadakinden fazladır zannımca.
  • Denizden uzak, havası çok kötü olmayan yerlerden alınabilir.

Tabi büyük şehir olmayınca kaza riski de azalıyor.

Bilecik, Isparta, Denizli gibi şehirler daha mantıklı bence.
  • İç anadolu iyidir ama arabanın ruhsat tarihi de önemlidir, İstanbuldan anadoluya servis ediken filo aracı sayısı inanılmaz fazla çünkü.
  • Niğde veya Kirikkale diye dusunuyorum ben.Ama biz genel olarak Istanbul dan aldigimiz icin sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 22 Ağustos 2017; 16:0:55 >
  • sürücünün çomar olmadığı yerden alınır..

nerede olursa olsun, bakımlı araba kendini belli eder..

İyi ilde kötü sürücünün arabasına denk gelirsen görürsün Anyayı Konyayı..

Ayrıca; Konya'dan hayatta araba almam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskişehirin araçları nedense düzgündür gibi bir algı oluşmuş kafamda :)
    hem nem yok hemde arazi düzgün.

izmit, antep/şahinbey, ankara/polatlı, istanbul/avrupa yakası, adapazarı buralarda ilan görünce en az 2 kere düşünüyorum.

Akdenize kıyısı olan şehirlerden nem durumundan dolayı araçlara pek sıcak bakmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Niğde veya Kirikkale diye dusunuyorum ben.Ama biz genel olarak Istanbul dan aldigimiz icin sorun yok.

Naruto şahin için bana en mantıklı şehir bolu gibi geldi, boluda 6 sene yaşadım insanları biraz fazla tutucudur az uyanık tavırlı olsalarda büyük şehirlere göre temiz insanlar, 10.000₺ denkleştirince bolu köyüne gidip gözüme kestirdiğim ihtiyar bir aileye selamun aleyküm abüsünü şayini gaça veriyan diyecem bakalım ucuza getirebilecem mi

• Küçük ilçelerden ve emekli amcalardan denk getirirseniz cıncık gibi arabalar bulabilirsiniz
  • en çok işyeri neredeyse orda ara.malum sanada lazım
  • bayburt olabilir, ne giden ne gören görüşen var
  • En temiz 2.el, galerilerin bayilerden toplu şekilde 0 km araç alıp, plakalayıp sattığı 2.eldir Bölge, şehir ayrımından çok aracın nasıl kullanıldığı daha önemli, ama şu da var ki denize yakın yerlerde nemden dolayı araç olumsuz etkileniyor, aklınızda bulunsun
  • Antalya ilk tercihim
  • Kütahyadan almayın kardeşim. Yada kenara 2-3 bin koyup aracın yürüyenine yapacağınız masrafıda hesaba katın. Şehir içi yollar 2 senedir rezil durumda.
  • Bu işler şans işi birazda. Şimdiki aracımı asla araba almam dediğim istanbul dan aldım. Hem temiz sıkınıtısız hemde uyguna aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macropolo -- 23 Ağustos 2017; 7:8:52 >
  • Nerelerden alınır bilmemde alınmayacak üç yer var;

1- İstanbul/Bağcılar

2- Ankara/Polatlı

3- Gaziantep/Şehitkamil
  • İstanbul' dan almayın da nereden alıyorsanız alın.
  • bu konuda tartışmasız çanakkale 1. sıradadır. araçlar az km li hasarsız ve temizdir. fiyatlarda piyasaya göre yüksektir

ankara sonrası doğuya geçtikçe araba alınmaz

konya adana antep dbakır batman van aksaray nevşehir niğde falan direkt eleyin
  • doğuda çoğu ilde çöp araçlar var ancak nispeten Batman, Siirt ve Erzurum'daki araçlar nispeten daha temizdir fikrimce
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.