Şimdi Ara

Sizce en tipsiz araba hangisi? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
8.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sence tüm bayanlar senin saydığın bu modellere mi biniyo? sende iyi oku ben senin en tipsiz araba hangisi yorumuna bişi demedim. bayanların bindiği arabalar cümlesine yorum yaptım hepsi okadar
    quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

bu modeller bayan arabasıdır diye bir ibare gördünmü bu yazıda sen? bayanların bindiği büütün modeller dedim,bayan arabası demedim dikkatli oku,anlamadan yorum yapma, konu başlığına dikkat edersen ''sizce en tipsiz araba hangisi'' demiş,burda gördüklerinde ''bence'',anlatabildimmi,sende tut porche,corvette,camaro,ferrari.mercedes,bmw yaz kimse karışamaz,sende erkeklerin bindiği tüm modeller yaz senin fikrindir bizi bağlamaz,yukardakilerde benim fikrimdi sizi bağlamaz kal sağlıcakla...
    quote:

Orjinalden alıntı: beyazkurt2007

BU ARABALARIN ÜZERİNDE BAYAN ARABASI MI YAZIYO. NİYE BUNLARI BAYAN ARABASI SINIFINA SOKTUN Kİ. YA DA ARABA SÜREN BAYANLARIN HEPSİ BU TİP ARABALARA I BİNİYO? ETRAFTA GÖRDSÜĞÜN ARABA SÜREN BAYANLAR KENDİ İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE FARKLI TİP VE MODELDE ARABALARA BİNİYO VE HEPSİNİN BİNDİĞİ ARABALAR BİRİBİRİNDEN FARKLI. KISACASI SEN NEYE BİNİYORSAN ONLARDA ONA BİNİYO. SALLAMA KAFANA GÖRE
    quote:

meriva,agila,matiz,atos,matrix,colt,jazz,note,modüs,megane2hb,albea,sümbül,smart,yaris,picanto,bilumum citroen modelleri yada uzun lafın kısası bayanların bindiği bütün modeller (seyredin yanlış anlamaları)

• quote:

meriva,agila,matiz,atos,matrix,colt,jazz,note,modüs,megane2hb,albea,sümbül,smart,yaris,picanto,bilumum citroen modelleri yada uzun lafın kısası bayanların bindiği bütün modeller (seyredin yanlış anlamaları)

e güzel abim, canım abim,
    sen madem yanlış anlaşılcağını biliosun da, nie böyle yapıosun ki?

ben bu tür şeylere konu uzamasın diye cevap vermiorum ama herkes öyle yapmıyo, yapamıo..
    yazdıkların bana göre de yanlış ama ben cevap yazmadım yazmıcam da,
    ama bence yaptığın yanlış...

• 1.NUMARA BENCEE C5 45 50 MILYAR BIDE YAZIK YA 2. FABİA .3CÜ LADA VEGA 4.YENİ CLİO
  • arkadaşlar bu soruya ilk cevabım kesinlike ford taunus olacak. biliyorum artık tarih oldu ama kendimi bildim bileli o arabadan nefret etmişimdir. hatta işi o kadar ileri götürdüm ki üzerine para verseler bile almam diyodum. neyse ki böyle bir araba yok artık.

yeni arabalardan ise clio symbol çok kötü bence. sonra dacia logan gelir. bunlara göre nispeten iyi olsa da opel meriva da kötü.
  • arabam ama bir önceki kasa olan astra da sınıfının hatrı sayılır cırkınlerınden!
  • arkası iğrenç olanlar fiat albea citroen c5 megane hb honda city opel astra tipi özenti olanlar jetta (tam bi passat özentisi heralde volk. mühendisleri aynı arabadan bi tane daha yapalım dediler arkası aynı passat önüde golf) yeni astra 307 den arkasını çalmışlar gibime geldi önü iğrenç olanlar toyota corolla yenisi lada vega şahin top 5 1.honda city 2.citroen c5 3.avensis 4.honda jazz 5.seat toledo(yenikasa olanı arkasını dışarı çıkarmışlar iğrenç olmuş)

• 1- Ford Ka
    2- Twingo
    3- Lada Vega

Bu mudur? Budur!
  • seat altea, hyundai matrix, hyundai atos, nissan micra, Tofaş kuş serisi
  • FORD KA
  • FİAT PUNTO MU NE VAR O DA BERBAT GÖZÜKÜYOR ÖNDEN ÖZELLİKLE Mİ BU KADAR TİPSİZ YAPIYORLAR BU ARAÇLARI
  • grande punto

ya bu araba onden saskın ordek yavrusu benım anlamadıgım bu araba yı cok karızma bulan da var acaba bendemı bı terslık var
  • modus twingo micra c3 c5(İçi güsel Ama Dışı berbat verilen paraya yazık)
  • keşke burda kendi yaptığımız kendimize ait olan arabaların eksik yanlarını ve tiplerini kıyaslasaydık.ama adamlar çalışmış yapmış işte. hani türkiyemin markası hani türkiyemin motor tasarımcıları. hep yabancıların arabalarını tartışıyoruz. daha türkiye kendi motorunu tasarlayıp imal edemiyor. biz dizaynından görünüşünden bahsediyoruz.adamlar almış başını gidiyor. uçağı amerikaya yaptırıyoruz. modernizasyonunu israile. sonrada düşen f-16 larda kara kutu arıyoruz. bana kızmayın hatam varsada affola.
  • Elimizdekilerle konuşuyoruz yapacak bir şey yok şimdilik
  • mevira değil MERİVA!!
  • BENCE HONDA CITY YENİ KASA ÇOK TİPSİZ
  • OPEL AGİLA, HONDA CİTY (arkası berbat), MEGAN II (hatchback olanı)
  • Bence FORd SCORPION

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrı_23 -- 5 Şubat 2007; 1:00:20 >
  • tüm ladalar...opel tigra...
  • bence renault toros abi araba 1970'lerin ferrarisi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.