Bildirim
Sizce en tipsiz araba hangisi?
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
?????? -
Bana göre Nissan Micra çok tipsiz. Tabi micra, daha çok kadınlara hitap ediyor, onun da etkisi büyük.
İkinci olarak Citroen C1 ve Peugeot 107.
Üçüncü olarak, arka tasarımı yüzünden Honda City. Fiyatına göre süper bir araç ona lafım yok. -
VW Jetta.. -
Peugeot 107 -
bencede 107 ama
quote:
manager79 Tarih 29 Kasım 2006; 12:12:14
VW Jetta..
Vw modellerine laf yok jetta nasıl okadar tipsiz oldu accıbaa bi alıp veremediğiniz var galiba ama anlamadım -
ladanın bi modeli baya bi tipsiz -
şahsen en tipsiz bulduğum araç, fiat multiplaydı sanırım yanlışsam düzeltin.. motorunu içini bilmiyorum ama görsel açıdan 10 üstünden 0 ( kendime göre.) -
Hyundai atos
honda city
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 29 Kasım 2006; 15:27:21 > -
quote:
Orjinalden alıntı: tuffurchin
bencede 107 ama
quote:
manager79 Tarih 29 Kasım 2006; 12:12:14
VW Jetta..
Vw modellerine laf yok jetta nasıl okadar tipsiz oldu accıbaa bi alıp veremediğiniz var galiba ama anlamadım
Zevkler ve renkler tartışılmaz.. Size göre güzel olan bana göre çirkin olabilir. Doğuş otomotiv basın enfermasyon avukatımısınız.. Fikirlerimizi yazarken sizden olur almadığım için ne olur kusura bakmayınız
Karşı fikirlere saygı göstermediğiniz için size
Saygılar
-
Evet her fikre saygı
AMA BEN OPEL MEVİRAYA VERİLEN PARALARA NE KADAR ACIYORUM ANLATAMAM
BEN DEĞİL O ARABAYA 25-30 MİLYAR VERMEYİ 2,5-3 MİLYAR VERMEM GÖRÜNCE BİLE MİDEM KALKIYOR YENİ NESİL BRİ ARABA NASIL BU KADR ÇİRKİN OLABİLİR
BU ARADA ATOS DA ÇOK ÇİRKİN VE LADA VEGA DA AMA ONLARIN EN AZINDAN BOYUNA GÖRE GÖLGESİ YANİ FİYATI VAR -
bana göre en tipsiz araba honda city.
ayrıca katılıyorum merivaya verilen paraya acırım -
Bu konu daha önce açılmıştı. Neyse bence de en tipsiz araba Honda City. -
KONUNUN AÇILIP AÇILMADIĞINI BİLMİYORUM AMA SİZ DE HAKLISINIZ HONDA CITY DE EN AZ MEVİRA KADAR ÇİRKİN
quote:
Orjinalden alıntı: legion90
Bu konu daha önce açılmıştı. Neyse bence de en tipsiz araba Honda City.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Halim7889
Evet her fikre saygı
BEN DEĞİL O ARABAYA 25-30 MİLYAR VERMEYİ 2,5-3 MİLYAR VERMEM GÖRÜNCE BİLE MİDEM KALKIYOR YENİ NESİL BRİ ARABA NASIL BU KADR ÇİRKİN OLABİLİR
BU ARADA ATOS DA ÇOK ÇİRKİN VE LADA VEGA DA AMA ONLARIN EN AZINDAN BOYUNA GÖRE GÖLGESİ YANİ FİYATI VAR
Dediğin gibi o senin fikrin... Ben 3 senedir meriva kullanıcısıyım. Yine alacak param olsa 2007 meriva alırım. Tam bir aile arabası. MVP sınıfı arabalar genelde bu şekilde. Bu sınıfı beğenmiyor olabilirsin. Oyum hyundai atos a gidiyor... -
fiat siena -
Hyundai Matrix -
Bencede en tipsiz araba Fiat panda -
quote:
Orjinalden alıntı: Halim7889
Evet her fikre saygı
BU ARADA ATOS DA ÇOK ÇİRKİN VE LADA VEGA DA AMA ONLARIN EN AZINDAN BOYUNA GÖRE GÖLGESİ YANİ FİYATI VAR
Opel Meriva olacak galiba -
bendende honda city. Honda ya yakıştıramadım bu arabayı ben
quote:
Orjinalden alıntı: legion90
Bu konu daha önce açılmıştı. Neyse bence de en tipsiz araba Honda City.
Benzer içerikler
- opel mokka 1.2 yakıt tüketimi yorumları
- izmir"de en iyi opel ustası
- opel corsa paket sıralaması
- opel corsa 1.3 cdti kronik sorunlar
- opel tigra alınır mı
- 2024 opel grandland fiyat listesi
- opel corsa 2024 özellikleri
- opel mokka 2024
- opel rocks e
- opel mokka elektrikli yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X