Şimdi Ara

Sizce ßeramusun En ii'si Kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ßence ırk olarak karuslar üstün char olarak humanlarda fln ii combocular var ama orctaki itemlere o comboyu yapsalar ne olur bence en ii serverde "kero"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertach -- 18 Nisan 2007; 17:10:55 >

• Kou yanlıs yerde
  • Evet Konu yanlıs yerde
    Kusura bakma ama
  • Değiştirdim Kaldıramadıgım için Konuyu ßunu yaptım Cvplarınızı ßeklerim :D:D
  • GodLessTurtIe gibi combocu görmedim üstüne +9 shell set olunca felaket oluo warior olarak tabikide T0SUN la ktipiyoz priest olarak 1 numara Genco:Priest mage olarak happymage, Pez0StyLe, EveryBodysFool ama en iyisini soruosan Beramusn gelmiş geçmiş en iyi clanın lideri olan 'kero' adlı şahsiyet ortamın agasıdır
  • kunt olmadigi kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: supernovacan92

GodLessTurtIe gibi combocu görmedim üstüne +9 shell set olunca felaket oluo warior olarak tabikide T0SUN la ktipiyoz priest olarak 1 numara Genco:Priest mage olarak happymage, Pez0StyLe, EveryBodysFool ama en iyisini soruosan Beramusn gelmiş geçmiş en iyi clanın lideri olan 'kero' adlı şahsiyet ortamın agasıdır

kimde varmıs +9 shel set ? uydurmayın yahu :) hergün bir yerden birileri element uyduruyo..
  • warior olarak T0SUN priest olarak s1rf1ntı yada pis;_bufarım asas olarak godlessturtle mage olarakta magenin iisini görmedim ama honda ii
  • Bıkmadınız mı şu "hangisi daha iyi" konularından yaa
  • Elmoradlarda Ben
  • Humanlarda WaitKillYou fena zr yaptı bana geçenlerde
  • bence en ii si orclardan benim arkadasım shirfinti 80 lwl mage daracık tek novaylan 50 adam öldüren :D konu yanlış yere
  • Mage oLarak Com3OnStyl3 var
  • yaa serverde ii adamlar var ama orclarda item çok adamlarda +9 raptor var gelsin ßzmki ne kadarcombo ßilirse ßilsin kesemiorki ßende humanım czde towndan çıkamıorm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.