ya üff arkadaşlar bırakın şu eurovizyonu ya başka bi ülkede bu kadar önemseniyomudur acaba? önemsiz bi yarışma gelenek haline gelmiş bişey niye takıyosunuz boşverin.
Mor ve ötesi ve manga gibi kaliteli gurplarımızı bu şu eurovizyon için kullanmamalıyız bence ve zaten onlar da kabul etmezler.
quote:
Orjinalden alıntı: nelly_15
quote:
Orjinalden alıntı: 06reis
quote:
Tarkan ve Nez beraber katılsa 1. lik kesin bizim olurdu
şarkımı söyleyecekler yoksa ...
Tarkan şarkı söylicek nez dans edicek dostum. Heralde açıklamam yeterli olmuştur
sen balıkmısın ....
quote:
quote:
quote:
quote:
Tarkan ve Nez beraber katılsa 1. lik kesin bizim olurdu
şarkımı söyleyecekler yoksa ...
Tarkan şarkı söylicek nez dans edicek dostum. Heralde açıklamam yeterli olmuştur
sen balıkmısın ....
Ne elemanlar var şu dünyada hey allam
Git işine ya seviyesizce konuşma
tarkan çok iyi olur oylar yağar vallaha veya manga
bence de manga . şu aralar elektronik tarzda yapılan rock müzik cok populer linkin park tan biliyoz yani onlar da süper
bende sana katılıyorum şov çok önemli tarık mengüç girsin herif bu gülserene bin basar hocam
quote:
Orjinalden alıntı: erenn21
Onlar kaç senedir bu piyasada kasetleri yeni çıktı o kadar yoksa bilen bilio
quote:
Orjinalden alıntı: kadir_meric
YA NE MANGASI.... O KİMYA ULAN DAHA 1 AY OLMADI ÇIKALI BAŞINIZA TAÇ ETTİZ HERİFLERİ BE
hepinize
Manga
Manga'nın müziği avrupalıların hoşlanacağı tipte. Oyüzden manga çok tutulurdu katılsaydı.
gülseren katılmamalı..ama bakın katılmasın demiyorum yanlış anlamayın.katılmalı da demiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: kadir_meric
YA NE MANGASI.... O KİMYA ULAN DAHA 1 AY OLMADI ÇIKALI BAŞINIZA TAÇ ETTİZ HERİFLERİ BE
Nediyorsunuz ogluuuummm hepsi fasa fiso...
Dj D@NG€R' dan başkası yalan.
Manga çıkalı 1 ay olmadı. Bayadır varlar. Başka kasetleri de var ama bu albümle seslerini duyurdular.
Manga
şu anki şarkı normal. nesini beğenmiyorsunuz birtürlü anlayamadım.
1-Kahtalı Mıçı 2-Ankaralı Turgut
Gripin,Kurban,Kargo,Bulutsuzluk özlemi
walla latif doğan çıksa bi küstüm desede onlarda küsse biz de küssek ne güzel olur dimi