Değişebilir dedimi ya bana değişmicek dedi gibi gelmişti?
quote:
Orjinalden alıntı: Faux Carnival
Bugün ATV haberde TRT temsilcisi: "Şarkı değişebilir" dedi..
Bence Gülşen falan katılmalı.. Şöyle güze, hafif açık bi de kıyafet...
quote:
Orjinalden alıntı: Faux Carnival
Bugün ATV haberde TRT temsilcisi: "Şarkı değişebilir" dedi..
Bence Gülşen falan katılmalı.. Şöyle güze, hafif açık bi de kıyafet...
vallahi ne hoş olur he
AMAN MANGA KATILMASINN
MOR VE ÖTESİ
yok bence Gülşen olmaz ya maNga, ya mor ve ötesi, ya muSti Herkezle aynı fikirdeyim....
MANGA
evet son zamanlardaki çıkışları ile manga veya mor ötesi
KuraLLarı mı ne varmıs "SeciLen sarkı degismez" diye ama insaLLah degisir yoksa sadece kendiLeri degiL tum Turkiye kaybeder. Mustafa SandaL hic akLıma geLmemişti artık yurtdısında az cok tanınan birisi , Manga oLmaz katıLacagını hic sanmıyorum. Ama Musti oLabiLir.
walla bence manga olabilir hem dünyada tutuluo bu tarz şarkılar yada 6.cadde olabilir yane böyle salakca bi şarkıyla katılmaktansa daha iidir yada teomanla sebnemde katılır ikisinin düetleri manyak güsel oluo etkiler herkesi
quote:
Orjinalden alıntı: yokum
AMAN MANGA KATILMASINN
MOR VE ÖTESİ
+1
trt nin bu sene yaptığı bence büyük bir saçmalık. şarkıcıya şarkı ısmarlama ile türkiye nin eurovision tarihinde başaramadığı başarıyı yakaladı. sertab 1 athena 3 oldu. mor ve ötesi yada ne biliyim türkiyede kendini kanıtlamış bir grup yada şarkıcı bence katılmalıydı. manga daha yeni ama bence mor ve ötesi çok uygun olabilir.trt nin hatalrı bana göre 1- ingilizce şarkıdan vazgeçmesi 2- kendini kanıtlamış gruplara şarkı ısmarlayıp yarışmaya katılmayı kaldırma 3- bu kadar insanın tepkisine rağmen sessiz kalmaları 4- eurovisionu popstar gibi bir yarışma haline getirmesi... daha arttırılabilir.
nez veya petek dinçoz gitsin kıvırtırlar.bide foolish kazanova tadında bi şarkı. 1.lik kesin bizim.
bence müslüm baba çıkmalı :) ortalığı yıkmazsa adam değilim
YA NE MANGASI.... O KİMYA ULAN DAHA 1 AY OLMADI ÇIKALI BAŞINIZA TAÇ ETTİZ HERİFLERİ BE