Şimdi Ara

SİZCE EVLİLİK AŞKLA MI GÖRÜCÜ USULÜ İLE Mİ OLMALI. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

Ne aşk ne de görücü usülü..
    En iyisi mantık evliliği..

Alıntıları Göster
    görücü evlenip bir ömür boyu yaşamaktansa, tanışarak severek evlenip boşanmayı yeğlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

Ne aşk ne de görücü usülü..
    En iyisi mantık evliliği..

Alıntıları Göster
    ilk önce tanışırsın kaynaşırsın seversin flört edersin sora gidersin ailenle ve çiçeğinle kızı istersin bu kadar abijim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonso47

görücü evlenip bir ömür boyu yaşamaktansa, tanışarak severek evlenip boşanmayı yeğlerim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alonso47

tabi çocuk oyuncağıydı boşanmak.
    Görücü usulünü ne kadar kötü gösteriyorlar toplumumuzda yazık..
    Herşeyden önce Allah'tan hayırlısını dilemek gerekiyor.Görücü,severek felan hikaye..

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Herşeyden önce Allah'tan hayırlısını dilemek gerekiyor.Görücü,severek felan hikaye..

Alıntıları Göster
    fark etmiyor.görücü usulu tanıştım birinide çok sevebilirim.görücü usulunu heralde evlendiği günü görcek hatunu sanıyor millet.bana her ikiside mantıklı geliyor.ama biriyle 5 yıl flört etmekde mantıklı gelmiyor.bir insanı tanımak hiç kolay deil.herşey nasip meselesi.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bence görücü usulü kendi başlarına kız bulamayan başarısızların başvurduğu bir yol. Kimseyi kınamak için söylemiyorum bu benim şahsi görüşüm. Bence kendisine bir eş bulmak bir erkeğin şahsi meselesidir. Aile ile ilgisi yoktur. Ben doğru kadını bulduğuma inanırsam aileme rest çekerim itiraz ederlerse.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    günde 11 12 saat çalışan biri flört edecek bi kız bulması çok zor ancak tesadüfen zaten muhafazakar bi ülkeyiz bi Türk kızınıda kendine güvendirmen için 1 ay boyunca aralıksız çalışman gerekiyor iş hayatıda yoğun hep zamanında olmuyor ondan doalyı görücü usulu çok mantıklı bazen düşünüyorumda daha önce çıktıklaırm oldu valla değimiyor ya o kadar felsefeye edebiyata ailen güzel bi kız bulacak tanıyacan 1 ay evlenecen türk kızı evlenince değişiyor yoksa donanımhaberde abiler ablalar bu kız bana öyle şöyle yaptı diye konu açarız benim bi arkadaşım bi kıla 5 yıl çıtı bakın 5 yıl tam evlenecek kız bekaretim yok dedi al sana işte aileler en iyisini seçer bencede 24 yaşındauım ben çok kızla çıktım bu sonuca vardım ve bizim kızlarımız malesef çok sahtekar yabancılar hiç dğlse açıkca ne mal oldugunu söylüyebiliyor benim cerrah bi arkadaşım var günde 100 den fazla kız gelip gerdekten önce vajinasını diktirdiğini söylüyor iğrenç bişey allah hepimizi korusun arkadaşlar

• Çok kısa değil çok uzun da değil.. orta ayarda sürücek flört yoıksa poku çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: EngineerInDefenceInd

bekar öleceğimi bilsem GÖRÜCÜ USULU evlenmem..
    GÖRÜCÜ USULU nedir ya..
    anam anası ile anlaşacak bize de torun yapmak düşecek..YOk yaaa...
    yemezler..
    kendim bulurum anlaşırsam evlenirim..Onun ailesi onu benim ailem beni bağlar..
    o kendisininkine hakim olursa ben de benimkilere hakim olursam..Bayramdan bayrama gider ziyaret ederiz olur biter..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EngineerInDefenceInd

GÖRÜCÜ USULU nedir ya..
    yemezler..
    o kendisininkine hakim olursa ben de benimkilere hakim olursam..Bayramdan bayrama gider ziyaret ederiz olur biter..

quote:

Orjinalden alıntı: EngineerInDefenceInd

GÖRÜCÜ USULU nedir ya..
    yemezler..

Gerçektende türkiyedeki en cahil kesim batı cidid söylüyorum en modenr yaşayan ise doğulular benim seni bi kızla tanıştırıp snei o kızı sevmenle annenin bi kızla tanıştırıp onu sevmen arasındaki fark ne sence farkı söylermisin ?

• evlilik hiç olmamalı

evliler birbirinin gözünü oyuyor. kadınlar sürekli kocalarını bayan arkadaşalrına çekiştiriyor. erkekler her gördükleri bayana sulanıyor.

evlilik hiç olmamalı zaten de yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GODIVA

evlilik hiç olmamalı

evliler birbirinin gözünü oyuyor. kadınlar sürekli kocalarını bayan arkadaşalrına çekiştiriyor. erkekler her gördükleri bayana sulanıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

evlilik hiç olmamalı

Citizen gibi konuştun..

• Görücü usulü evlenip mutlu bir hayat sürüp ,
    tanıyıp bilip ama evliliği bir çocuk oyuncağıymış gibi gördükleri için mutlu olamayanlar'da var ...

bana sorarsanız'da en güzeli ve uzun ömürlüsü şudur ;

çok seven , birbirine bağlı olan tarafların uzun süreli bir beraberliğinden sonra ;

birbirlerinin aile'lerini daha önceden tanımış olarak;

bir ömür boyu birbirlerinden hiçbirşeylerini gizlemeyeceklerini , seveceklerini ve birbirlerine olan uyumlarının çok iyi olduğunu anladıktan sonra evlenmelidirler ...

ah bea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adsızhesap2 -- 6 Ekim 2008; 21:16:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

severek görücü usülü en temizi bana kalırsa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

O nasıl oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander

quote:

O nasıl oluyor ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Commander

quote:

O nasıl oluyor ?

ortaya karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orjinalden alıntı: Commander

quote:

O nasıl oluyor ?

ortaya karışık

Alıntıları Göster
    Görücü usülü nedir ya? Mantık evliliği bile değil. Evlenmek için evlenmiş olmak demek...
    İlişkide evlilikte heyecan olmalı, heyecan olmadan yaşayamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Birolllll

quote:

Orjinalden alıntı: ilidan

Flört deseniz sadece kişilerin birbirlerini tanıma adına gerçek kişiliklerini gizleyip yıllar süren yalancı beraberlikleri gibi geliyor bana. Flört etme işini hiç yapmadım, kendime de yediremedim, milli ve dini değerlerimiz de uygun görmüyor. Kendi kızkardeşim olsa flört etmesini istemezdim, başkasının flört ettiği insanı da kendime eş olarak almayı da midem kaldırmaz. Saygılar...

Katılıyorum...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Birolllll

quote:

Flört deseniz sadece kişilerin birbirlerini tanıma adına gerçek kişiliklerini gizleyip yıllar süren yalancı beraberlikleri gibi geliyor bana. Flört etme işini hiç yapmadım, kendime de yediremedim, milli ve dini değerlerimiz de uygun görmüyor. Kendi kızkardeşim olsa flört etmesini istemezdim, başkasının flört ettiği insanı da kendime eş olarak almayı da midem kaldırmaz. Saygılar...

Katılıyorum...

Görücü usulü evlendiğin insanın daha önceden flörtü olmadığını nereden bileceksin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pamk

quote:

Orjinalden alıntı: Birolllll

quote:

Katılıyorum...

Görücü usulü evlendiğin insanın daha önceden flörtü olmadığını nereden bileceksin?

Alıntıları Göster
    Aşk evliliğinde tılsım bitince ayrılık daha çok oluyor ayrıca görücüde ne çıkarsa bahtına değil zorlama yoktur isterse evlenir istemezse amenna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enl600 -- 6 Ekim 2008; 23:45:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander

quote:

O nasıl oluyor ?

Alıntıları Göster
    quote:

Ne adamsın yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: astral32

Bekarlık forever

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: astral32

Bekarlık forever

40 yaşına gelince tekrar görüşelim

• quote:

Orijinalden alıntı: astral32

Bekarlık forever

Alıntıları Göster
    quote:

Bekarlık forever

Bekarlık sultanlıktır derler, sen hiç b*k yıkayan sultan gördün mü

• quote:

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Bekarlık forever

Bekarlık sultanlıktır derler, sen hiç b*k yıkayan sultan gördün mü

Alıntıları Göster
    valla dostum sen bunları düşünme en iyisi evlenme yoksa evde kalıcan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.