Şimdi Ara

SİZCE FB KADROSU NASIL OLMALI !!! İSTEDİGİN TAKIMI GÖRMEK İSTEDİGİN TAKIMI YAZ PAYLAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar basında yer alan birbirini kovalayan transfer haberlerinden sonra acaba kimler gelecek kimler gidecek die düşünüyorum koyu bir fb li olarak ve sizlerinde basındaki transfer konuslarından sonra aklınızda hayal ettiginiz FENERBAHÇEMİZİ ögrenmek istiyorum haydi bakalım nasıl takımlar cıkacak ve takımlarla ilgili yorumlarınızı da bekliyorum iilk takım benden

RÜŞTÜ + SERKAN BALCI + ÖNDER + SOL + CARLOS + APPİ + ALEX + AURELİO + TUNCAY + GRAVESEN + CRESPO

yedekler ise : volkan + ümit + fatih tekke + semih + servet + yıldıray + selcuk + kemal

şimdilik bu sekilde umuyorum tabi ki teknik direktör

CARLOS ALBERTO PARREİRA ;)

yorumlarınızı ve takımınızı bekliyorum

• sana katılıyorum ama forvete fatih'i de koyabilirsin (bence)

evet yorumları ve düşüncelerinizi yazın. Bakalım neler çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_toprak89 -- 22 Mayıs 2006; 22:52:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: felix_85
    RÜŞTÜ + SERKAN BALCI + ÖNDER + SOL + CARLOS + APPİ + ALEX + AURELİO + TUNCAY + GRAVESEN + CRESPO

yedekler ise : volkan + ümit + fatih tekke + semih + servet + yıldıray + selcuk + kemal

teknik direktör

volkan
    serkan-sol-onder-carlos
    appi-aurelio-tuncay
    alex
    morıentes-anelka
  • rüştü
    serkan-campell-önder-r.carlos
    aurello-appiah
    alex
    anelka-f.tekke-tuncay
  • e hadi arkadaslar okuyorsunuz ama birazda fikir yazın bu arada formaları sapkaları giydiniz mi bayrakları astınız mı ? e ne duruyorsunuz gün destek olma günü artık hadiii
  • quote:

e hadi arkadaslar okuyorsunuz ama birazda fikir yazın bu arada formaları sapkaları giydiniz mi bayrakları astınız mı ? e ne duruyorsunuz gün destek olma günü artık hadiii

Mevlidemi geldik yoksa oturmayamı...Hayden piste bakim...Hobaaaaa
  • asil kadro;
    rustu
    serkan-onder-sol-carlos
    aurello-appiah-alex-tuncay
    semih-anelka

yedekler;
    volkan-umit-servet-selcuk-yozgatli-biryol veya tekke-kemal

teknik direktor;
    carlos alberto parreira veya Felipe Scolari

yardimci;Roland Koch veya ridvan dilmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fatih tekke ile anelka yan yana oynayamaz aarkadaşlar anelkanın yanına koşan basan bi adam lazım arkası dönük verkaça girip kaçacak hızlı bi adam fatih diyosunuzda fatih de anelkadan aşagıya kalmaz top getirip kendi pozisyonunu hazırlıyor bence bu ikili yanlış seçim olur (diye düşünüyorum) bence fatih semih ikilisi dfaha iyi iş yağar ikiside teknik ikiside basan ve rahatsız eden forvet... arkalarında alex ve sol içte serbest oynaması kaydıyla tuncay (aslında forvet oynamalı+kesinlikle defansa gitmemeli ozaman bizim için tehlike) sol açık bence serhat geri getirilmeli...

---------------rüştü(volkan)
    -------------önder-sol----------
    -??????- _ -------------_carlos(?)
    ----------app_Marco_------------
    --------------alex----------------
    ------serhat------- tuncay------
    -------------fatih(semih)--------
  • serhatın geri gelmesini bende isterim fakat ozamanda forvet bollugu oluyo anelka bi kere serbest oynatılmalı eger oynatılacaksa artı sana göre yabancı transferine gerek yok :) bu arada luci Yİ de unutmamk lazım :( o da takımda kaldı :(:((
  • luci nin kalacagını sanmıyorum yerine adam bulacaklardır mutlaka şimdilik elde tutuyolar... serhat hızlı ve ve hızrslı bir futbolcu forvet geğil sağ iç te oynayacak bu sayede alex in daha rahat oyynamasını saglayacaklar fatih arkası dönük oynaya bilir ama anelkayı oynatamazsın... ama fatih ile oynarsan 3 forvet olarak görüneceksin fatihin peşine takılan defans ister istemez açık verecektir bu takıma açık oynayan bi rakibin sonunu düşünemiyorum helede golü erken bulursak bastıran rakip iyice dagılır ama defansada hızlı bi adam lazım (aurello nun beynini serkana monte edebilirler mesala )
  • quote:

evet arkadaslar basında yer alan birbirini kovalayan transfer haberlerinden sonra acaba kimler gelecek kimler gidecek die düşünüyorum koyu bir fb li olarak ve sizlerinde basındaki transfer konuslarından sonra aklınızda hayal ettiginiz FENERBAHÇEMİZİ ögrenmek istiyorum haydi bakalım nasıl takımlar cıkacak ve takımlarla ilgili yorumlarınızı da bekliyorum iilk takım benden

Oh daha neler Türkiye A Milli takımda 3 yedek demek Türk Futboluna ciddi zarar demek.......

• quote:

evet arkadaslar basında yer alan birbirini kovalayan transfer haberlerinden sonra acaba kimler gelecek kimler gidecek die düşünüyorum koyu bir fb li olarak ve sizlerinde basındaki transfer konuslarından sonra aklınızda hayal ettiginiz FENERBAHÇEMİZİ ögrenmek istiyorum haydi bakalım nasıl takımlar cıkacak ve takımlarla ilgili yorumlarınızı da bekliyorum iilk takım benden

Sol kanatta mevkisi olmayan Tuncay oynuyor. Sağ kanatta kim oynuyor?

• RÜŞTÜ-DENİZ,ÖNDER,S.CAMPELL,U.BORAL-APPIAH,AURELIO,ZE ROBERTO-SERHAT,ANELKA,TUNCAY.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Catake

RÜŞTÜ-DENİZ,ÖNDER,S.CAMPELL,U.BORAL-APPIAH,AURELIO,ZE ROBERTO-SERHAT,ANELKA,TUNCAY.

Alex'siz ve bence şimdiye kadar ki en iyi kadro. Çok iyi bir takım olmuş. Tabi campell ve ze roberto gelmez benim görüşüme göre.
  • Ze Roberto Bayern ile anlaşamamış, alınabilir. Campell'ı bilemem. Çok taliplisi vardır mutlaka. Fakat FC Basel takımında bir defans futbolcusu var Daniel Majstorovic diye. Arsenallı Senderos'un kopyası. O da alınabilir uygun fiyata. Biraz da yetenek avcısı olmak gerekiyor bu işlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catake -- 23 Mayıs 2006; 20:04:34 >
  • Volkan
    Önder-Luciano-Campbell-Riise
    Serkan-Marco-Appiah
    Alex
    Anelka-Semih

tabi ki riisenin gelmesi imkansız gibi bişey ama çok kaliteli futbolcu.
    bi de serknın yerine daha iyi orta saha alınabilir alınmazsa serkan oynar.
  • VOLKAN

HAMİT ALTINTOP-------------ÖNDER--------------------------S.CAMPBELL-------------------R.CARLOS

JUNİNHO(AURELİO)------------APPİAH--------------------------ALEX---------------------TUNCAY

F.MORİANTES----------------------ADRİANO(H.CRESPO)

CARLOS ALBERTO PARREİRA
    2,Sİ

VOLKAN

SERKAN-----------------ÖNDER--------------------------------------------S.CAMPBELL-----------R.CARLOS

APPİAH----------------------------------ALEX--------------------------------TUNCAY

F.MORİANTES-------------------------F.TEKKE------------------------H.CRESPO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaBaja -- 23 Mayıs 2006; 22:10:08 >

• Bence Volkan-önder-campell-servet-roberto-appi-mehmet yozgatli-alex-tuncay-anelka-morientes
    of be öldüm bi kadro kuracam die
    tabi campell ile morientes gelirse kadro harika olur carlos gelmesede olar yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 23 Mayıs 2006; 22:29:00 >
  • Volkan

Ümit Luciano Lucio Uğur

Appiah Aurelio

Quakin(Betis) Tuncay

Alex

Crespo

ben bir tane daha 11 yaptım galiba bu daha iyi

-------------------VOLKAN--------------------

BELLETTİ--------ÜMİT(KAPTAN--------CAMBELL------UĞUR

TUNCAY---------APPİAH------AURELİO------------VİCENTE

------------------------ALEX------------------------

------------------------RONALDO------------------
    ilkindekinde de iki tane luciano oynatmişin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 23 Mayıs 2006; 22:32:37 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.