Şimdi Ara

Sizce gelmiş geçmiş en efsane işlemci ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
6.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kuzgun_

4.6 GHZ vay be efsane olmaya hak kazanmış

Öyleydi valla, hey gidi. Kullanana da bakmak lazım
  • amd tarafında çok fazla kullanmadığım için yorum yapmayacağım ancak p4 den bu yana o kadar işlemci kullandım intel tarafında ve bence intelin en efsane işlemcisi 2600k'dır.
  • Bana göre i7 2600k dır. Şuan i7 3770 kullanıyorum 4.5ghz e dayandı mı soğutucum çok kaliteli olmasına rağmen sıcaklık kısa sürede 90 dereceye fırlıyor o bakımdan içindeki termal kil berbat yoksa i7 3770 diyebilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 19 Ekim 2017; 12:54:33 >
  • 4,5 ghz gördüğüm E8400 efsanesi vardı bir zamanlar :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pentium 4
  • Bir zamanların pentium e2140 ını burda görmemek üzücü. O zamanki şartlarda core 2 duo mimarili fakat pentium adıyla piyasaya sürülmüş muhteşem overclock potansiyeli olan bir işlemciydi. 90 dolar civarı fiyattayken 2007 yıllarında 120-130 tl gibi bir fiyata almıştım. Orjinali 1.6 ghz olan işlemciyi yıllarca 3.4 ghzde stabil olarak kullandım ki o zamanların core 2 duolarının en popülerlerinden e6600 den çok daha performanslı bir hal alıyordu bu hızlarda. Yani %100ün üzerinde overclock potansiyeli vardı. Hala saklıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.