Gelmiş geçmis en iyi telefon yoktur... En son çıkan en yeni teknoloji telefon en iyi telefondur... O da şu aralar türkiyede p900 ve 7610 gibi.... Bu soru Bence EN ÇOK KULLANDIĞINIZ TELEFON SORUSU OLABİLİRDİ veya EN ÇOK SATAN TELEFON SORUSU...
+1
quote:
Orjinalden alıntı: tyanali
6310i -- Değeri daha yeni yeni anlaşılıyor (bende sattım pişmanım )
niye sattın abi en güzel tel o
bence de çok güzel telefon.
8110 i karizma ,dahiyane tasarım şekil şahane .....
quote:
Orjinalden alıntı: cellmaster
quote:
Orjinalden alıntı: tyanali
6310i -- Değeri daha yeni yeni anlaşılıyor (bende sattım pişmanım )
niye sattın abi en güzel tel o
üzerine biraz daha koyup işletim sistemli bişey alacam ama o telefon hala aklımda 150 civarı bulabilirsem tekrar alırım ömürlük makina (tabi bunda paranın para zamanı 560 milyon saymamın etkiside olabilir çaktırmayın )
abi gelmiş gecmiş en iyi telefon dediğine gore en iyi telefon diyor mesela ben 3310 umu 1.5 sene kullandım hatta benle beraber alıp kullananlar var sen p900 ü duvara at bakıyım ne hale geliyor ama 3310 calısır p900 bak bakıyım 3310 kadar tutulmusmu eğer baslık olursa ki en ii teknolojik telefon diye o zaman p900 ü bağıra bağıra soylersin en iyi telefon 3310 la 6310 bukadar
quote:
Orjinalden alıntı: slyt
sen p900 ü duvara at bakıyım ne hale geliyor ama 3310 calısır ...... en iyi telefon 3310 la 6310 bukadar
evet bende 6310i üzerinde baya bi deneme yapmıştım bişey oluyomu diye olmadı yeni nesil telefonları korumak için yanında bide koruma taşıycan
Birde 6210 var.
6310 vardı bundan 1 sene önce ev arkadaşım ve benle oturup1 hafta ara ile 1 er duble rakı aldı ya yok böle bişi,telefonu 2 sefer söktüm kuruttum çalışmaya devam,şahane ultra bi telefondur kendileri...
alcatel - one touch pocket
kesinlikle p900 (surfer yepp..!!)
Her dönemin kendine has kralı var.. Ama bence ilk dönemin kralı 8110i sonra 6210 bu dönemin kralı P900 yakın geleceğin kralı da MPX
7210 ilk çıktığı zaman hiç bi yerde yoktu nerdeyse ancak büyük mağazalarda bulunuyordu bu telefonun kataloğunu görünce allah dedim bu telefon benim olmalı 3 gün içinde parayı denkleştirdim ve orjinalini aldım şu anda onu kullanmıyorum ama halen tipi en güzel telefon geliyor bana.
tabi o senin için benim için de 3660 en iyiymiş gibi görünüyodu çünkü alabileceğim en iyi telefondu 1 yıl önce 3650 ilk çıktığında sttm sene çalışsam alamam demiştim ama nasip 3660mış
T610tabiki hem ödüllü gsm award2004
bence gelmiş geçmiş en karizma tel. 8850 dir arkadaşlar itirazı olan yazsın...
En karizma tel dersen 8910 var artık.
8850'ye itirazım var.
Üretildiği tarihe bakacak olursanız en gelişkin özelliklere sahip telefon 7110 idi. Büyük ekran, büyük rehber hafızası, büyük sms kapasitesi+T9, roller, wap, modem, kızılötesi, titreşim, sürgülü kapak (hele matrix 1 ile karizması arşa çıkmıştı) Herşeyi gibi kendiside büyük olduğundan tercih edilmiyordu ve fiyatı piyasaya çıkar çıkmaz düşmüştü.
Çok uzun süre pahalı kalan ve ufacık olmasına rağmen 8210'da (çok daha eski bir telefondur) teknoloji harikasıydı.
Ya ben 6210 hastasıyım bir tane almak istiyorum bu telefondan ama piyasada hep iknci elleri var. Çalıntı çıkar diye almaya korkuyorum. 6310i çok pahalı. O paraya ikinci el 3650 almak daha mantıklı olur.