Şimdi Ara

SİZCE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İİ TELEFON (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bencede bu baslıgın en iyi telefon olması yanlıs.daha farklı baslıklarla genisletilebilir.bence fiyat performans bakımından bakılırsa nokia "3510" acaipdi hala arıyorum eski telefonumu ne hafızası vardı 30 serisi bir telefonda 60 serisi ozellikleri (msj kapasitesi tel rehberi 1 isme 5 numara adres bilgileri falan) bu ozellikleri 3510da gormek cok harikaydı ilk mms li telefondu ama sadece 1 kez mms almıstım o telefonda desteklemiodu cogu formatı dedik ya ilk mms li die zaten siyah beyaz ekranda gozukmuyordu bile :D
    ama su anda p900 olabilir nokia sıkmaya başladı artık siemens cx65 de olabilir m65 de
  • tabiki motorola MPX
  • ŞÜPHESİZ 3310 ŞİMDİ BİLE TÜRKİYENİN YARISINDA 3310 VAR
  • yoq boole bişi?!?! (sozlukcu genclki)
  • Kesinlikle 8310 du...Tartışmasız hemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcam

bencede en iyisi g500 dü.canavar gibi telefondu.o telefonla beraber havuza attilar benide telefonu 2 saat guneste birakip sonra taktim pili konusmaya devam..

benim de 8210 vardı teyzem pantalonla camasır makinesine atmıstı azuahua bunun uzerine silkerken de yere dusurmustu pardon fırlatmıstı telefonu yaklasık 1 saat boyunca elektrik supurgesiyle suyunu cekerekten kuruttum inanılmazı basardı ve calıstı fakat alttaki 3 tus calısmıodu onlarda ertesi gun calıstı su kalmıs heralde:D:D
    bu arada telefon mis gibi ariel koktu

• Bence 6310i idi. Şarjı manyak gidiyodu. Tasarım süperdi. Renksiz ekran bir telefondan beklenen herşey içinde mevcuttu.
  • Türünün son örneğidir 6310i. Hala da üretimi var. Dün baktım Teknosa'da fiyatı 499 milyon. Bence telefona meraklı olan herkes bir tane edinmeli ve hiç elden çıkarmamalı. Yeni telefon alırken, telefoncu çok sulanmıştı 6310i'me ve 230 milyon önermişti ama vermedim.

Yeni çıkan telefonların çoğu 1-2 sene sonra unutulur ama akıllarda 6310i hep kalır. 6310i tam bir Nokia klasiği.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyt

abi gelmiş gecmiş en iyi telefon dediğine gore en iyi telefon diyor mesela ben 3310 umu 1.5 sene kullandım hatta benle beraber alıp kullananlar var sen p900 ü duvara at bakıyım ne hale geliyor ama 3310 calısır p900 bak bakıyım 3310 kadar tutulmusmu eğer baslık olursa ki en ii teknolojik telefon diye o zaman p900 ü bağıra bağıra soylersin en iyi telefon 3310 la 6310 bukadar

3310 fiyat olarak herkesin ulaşabilmesi nedeniyle böyle yaygın. 6310i ulaşması zor olduğu için az kişide var.
  • Ben telefona telefon demem, telefon bu telefon olmayınca...

• quote:

Orjinalden alıntı: java

Ben telefona telefon demem, telefon bu telefon olmayınca...

takoz diyecektin herhalde

• Valla takoz makoz tamı tamına 2350 usd...

Param olsa düşünmezdim bile... Diğerlerinin özellikleri ne olursa olsun...
  • çüş
  • 6510 ve 3310
  • bence n-gage
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.