merhaba arkadaşlar pc kasam elime geçtiğinde 1 gb ram 256 mb ekran kartı ve 1.80 ghz intelcore i3 vardı. şimdi rem ve ekran kartı aldım işlemci aynı kaldı ram 4gb ekran kartı 2gb amd hdmı girişli 3 boyutlu işlemci 1.80ghz sizce iyi mi her türlü oyunu kaldırabilir mi yardım pls
2 gb amd diye bir ekran kartı yok. Modelini söylemen lazım. Ayrıca o işlemciyle güncel oyunlar oynanmaz.
hadi yaa işelmciyi değiştirebilir miyim
quote:
Orijinalden alıntı: lordragor
hadi yaa işelmciyi değiştirebilir miyim
sen elindeki sistemi yaz. ve nekadar limitin olduğunu yaz ona göre yorumlar gelsin yoksa pek yardım alamazsın.
Benim bildiğim o işlemci laptop işlemcisidir. Senin pc dediğin laptop olmasın?
masa üstü kardeşim ne yani o kadar şeyi boşuna mı aldım
Ekran Kartı 2gb oldu diye alınmaz ve bütün oyunları kaldırabilir anlamına gelmez. Yoksa GT 630 4GB en iyi ekran kartı olurdu ._. Ama değil ve GTX 650 Ti 1gb ya da GTX 660 Ti 2gb gibi ekran kartlarıyla yarışamaz bile. Sizin ekran kartının modelini söylemeniz lazım, sadece bellek yeterli değil.
amd readon 6670 2gb ddr3
düşük çözünürlük ve low ayarlarda oynayabilirsin büyük ihtimal. Zaten parçalar senin elinde en doğrusunu kendin deneyerek öğrenebilirsin.
zanettmem oynayamaz..kasar
peki ekrankartını neye göre almayılıyım arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: lordragor
peki ekrankartını neye göre almayılıyım arkadaşlar
Ekran kartın çok çok kötü değil aslında.. Benim imzamdakine bak istersen.. Ama işlemcin ölmüş açıkçası, değiştirmen gerekiyor..
çok saol kardeşim ben nfs shift 2 league of legens ve cryses3 ve cryses 2 i indirdim gayet güzel güzel tıkırında oynuyor çok teşekkürler mesaj attıp ilgilendiğiniz için şuan acayip mutluyum 3 gb ram ve amd readon 6670 ekrankartına 250 lirayı boşa verdim diye düşündüm gerçekten diğer forumlarda bulamadığım yardımı sizde buldum artık hep burdayım saygılarımla salıcakla kalın :)))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme