Şimdi Ara

sizce güzel bir pc olmuş mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar pc kasam elime geçtiğinde 1 gb ram 256 mb ekran kartı ve 1.80 ghz intelcore i3 vardı. şimdi rem ve ekran kartı aldım işlemci aynı kaldı
    ram 4gb
    ekran kartı 2gb amd hdmı girişli 3 boyutlu
    işlemci 1.80ghz sizce iyi mi
    her türlü oyunu kaldırabilir mi
    yardım pls

• 2 gb amd diye bir ekran kartı yok. Modelini söylemen lazım. Ayrıca o işlemciyle güncel oyunlar oynanmaz.
  • hadi yaa işelmciyi değiştirebilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordragor

hadi yaa işelmciyi değiştirebilir miyim

sen elindeki sistemi yaz. ve nekadar limitin olduğunu yaz ona göre yorumlar gelsin yoksa pek yardım alamazsın.
  • Benim bildiğim o işlemci laptop işlemcisidir. Senin pc dediğin laptop olmasın?
  • masa üstü kardeşim
    ne yani o kadar şeyi boşuna mı aldım
  • Ekran Kartı 2gb oldu diye alınmaz ve bütün oyunları kaldırabilir anlamına gelmez.
    Yoksa GT 630 4GB en iyi ekran kartı olurdu ._. Ama değil ve GTX 650 Ti 1gb ya da GTX 660 Ti 2gb gibi ekran kartlarıyla yarışamaz bile.
    Sizin ekran kartının modelini söylemeniz lazım, sadece bellek yeterli değil.
  • amd readon 6670 2gb ddr3
  • düşük çözünürlük ve low ayarlarda oynayabilirsin büyük ihtimal. Zaten parçalar senin elinde en doğrusunu kendin deneyerek öğrenebilirsin.
  • zanettmem oynayamaz..kasar
  • peki ekrankartını neye göre almayılıyım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordragor

peki ekrankartını neye göre almayılıyım arkadaşlar

Ekran kartın çok çok kötü değil aslında.. Benim imzamdakine bak istersen.. Ama işlemcin ölmüş açıkçası, değiştirmen gerekiyor..
  • çok saol kardeşim ben nfs shift 2 league of legens ve cryses3 ve cryses 2 i indirdim gayet güzel güzel tıkırında oynuyor
    çok teşekkürler mesaj attıp ilgilendiğiniz için
    şuan acayip mutluyum 3 gb ram ve amd readon 6670 ekrankartına 250 lirayı boşa verdim diye düşündüm
    gerçekten diğer forumlarda bulamadığım yardımı sizde buldum artık hep burdayım saygılarımla salıcakla kalın :)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.