Bildirim
SİZCE HANGİ AYAKKABI ? [SS]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aslında sana kalmış ama 2. güzel gibi. -
Adam zengin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
la olm yok 180tl nike falanda aynı bunlar hoşuma gitti -
Beyaz renk sevdiğim için Beyaz diyorum.
bende onu daha çok beğendim hocam teşekkürler yorum için -
eyvallah hocam -
2 veya 4
Rica ederim. -
4 ve 1 güzel. Diğerleri çabuk eskir kirlenir.
beyazı alıcam gibi herkes 2 diyor teşekkürler bu arada -
hocam kirlenmesi değilde 1 ve 4 daha sağlam duruyor 2 -3 hafif model olduğundan sorun çıkabilir onu bende düşündüm yorum için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonCavalli -- 10 Ağustos 2015; 10:21:34 > -
1 bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
en iyisi bugün capitole uğrayıp bakmak ama 1 veya 2 yi alırım diğerleri elendi sağolun hocam bu arada -
quote:
Orijinalden alıntı: LeonCavalli
en iyisi bugün capitole uğrayıp bakmak ama 1 veya 2 yi alırım diğerleri elendi sağolun hocam bu arada
beyaz çok sıradan gibi duruyo. arkasında ayakkabıyı giymeyi kolaylaştıran yer şıklığını bozmuş bence. ayrıca dışarı bakarsın güneş beyazı giydin yağmur yağarsa gider o ayakkabı. lacivert olan(1) bana göre daha şık ve her renge gider. beyaz sırıtabilir üstüne ne giyeceğine bağlı olarak. aklımda başka bi ayakkabı olmasaydı ve bu ayakkabı 130-140 lira civarında olsaydı ben de laciverti alabilirdim. tabi bunlar benim fikirlerim siz hangi ayakkabıyı beğenip hangi ayakkabı içinde kendinizi iyi hissediyosanız onu alın. çünkü kendini iyi hissetmek yukarda saydıklarımdan daha önemli. hayırlı olsun şimdiden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ateş ediyor
teşekkürler hocam yaptığınız tespit doğru aslında klasik lacostedan farklı ama rahattır diye baya bi öne çıkardım bakalım bugün anlaşılır -
-
durum berabere sağolun -
Timsahlıyı al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yatak hikayeleri
- dockers boykot mu
- rayban p ne demek
- saçlarım küstü uzamıyor
- bumble premium mantıklı mi
- exxen filmleri
- elon musk roket
- walmart dolandırıcılığı
- türk çay emojisi
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X