Şimdi Ara

Sizce hangi corsa daha güzel?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar acaba sadece ben mi böyle düşünüyorum diye böyle bir konu açmaya karar verdim arkadaşlar.
    Öncelikle 2 Yıldır Corsa B kullanıyorum ve Corsamı değiştirerek Corsa D aldım. Fakat çok kararsız kaldığım nokta D'yi mi yoksa E'yi mi tercih etmeliydim. Araçlar arasında sadece tasarım farkı var ve E nin tipinden nefret ediyorum bu kadar kötü araba yapabilir opel gerçekten hiç sevmedim tipini. D ise çok daha havalı ve geniş duran bir araç ve tipi çok hoşuma gittiği için D aldım. Aralarında aşırı bir fiyat farkı yok 3 bin TL fln fark vardı yani benim için sıkıntı değildi ama gittim D aldım. Siz ne düşünüyorsunuz sizce hangi corsa daha güzel ?

• Almissiniz hayirli olsun e'nin on tasarımı garip biraz ama alisinca seviyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E kasa sahibi olarak 'D' diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Almissiniz hayirli olsun e'nin on tasarımı garip biraz ama alisinca seviyorsunuz

Hayır yenisi varken eskisi alınır mı gibi sorularla karşılaştım da o yüzden kendimi rahatlatmak için soruyorum :) Yenisiyle arasında aşırı fiyat farkı yok ama eski tipi banada daha güzel geliyor dediğiniz gibi o ön kısmını sevmiyorum bende belkide alışılacak model ama alt kısmına ekleme yapmadan zor gibi tasarım yarıda kalmış gibi geliyor bana.
  • d sahibi olarak bence dış tasarım d ama iç tasarım kesinlikle e. tabi d deki geniş ve ferah hissini veriyorsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emretas205

Herkese iyi forumlar acaba sadece ben mi böyle düşünüyorum diye böyle bir konu açmaya karar verdim arkadaşlar.
    Öncelikle 2 Yıldır Corsa B kullanıyorum ve Corsamı değiştirerek Corsa D aldım. Fakat çok kararsız kaldığım nokta D'yi mi yoksa E'yi mi tercih etmeliydim. Araçlar arasında sadece tasarım farkı var ve E nin tipinden nefret ediyorum bu kadar kötü araba yapabilir opel gerçekten hiç sevmedim tipini. D ise çok daha havalı ve geniş duran bir araç ve tipi çok hoşuma gittiği için D aldım. Aralarında aşırı bir fiyat farkı yok 3 bin TL fln fark vardı yani benim için sıkıntı değildi ama gittim D aldım. Siz ne düşünüyorsunuz sizce hangi corsa daha güzel ?

Dostum bende uzun süre e bakıp senin gibi düşünüp d kasa aldım bende senin gibi yanlışmı yaptım diye düşünüyorum aradaki fiyat farkı çok az çünkü ama e gerçekten d nin yanında çok çirkin kalıyor ve d ise bu sınıfın en tasarımlı arabası diye düşünüyorum içimde dışıda böyle bence umarım satarken pişman olmayız hayırlı olsun inşallah.ama e kasa tutmadı bence f kasa yolda diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ferhat10tr kullanıcısına yanıt
    Bu tarz arabalarda özellikle corsa da satarken sıkıntı olmaz hocam çok rahat olabilirsiniz . Model,km ve arabanız gerçekten temizse hiçbir fiyat düşümü ortaya çıkmaz çünkü piyasada kasasına göre fiyat çıkmıyor. E kasa tutmaması normal çünkü D ye göre çok pasif kalıyor benim araba şu an bakıyorum kıyaslıyorum çok daha büyük duruyor gibi geliyor.
    Ben duymadım F kasanın yolda olduğunu ama bana sorarsanız E kasadan sonra F kasa çıkartmak biraz saçma geldi :) Alfabeye göre sıralanmıyor mesela aynı şekilde astra e kasa da üretilmedi yani diğer kasanın ismi daha farklı olabilir ayrıca model olarak tutmasada en az 4 5 yılda bir üretim değişimi olması lazım araçlar arasında makyajlar haricinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Araç Daha İyi
    7 ay önce açıldı
    Mondeo mu 320D mi daha iyi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emretas205 kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olur dostum güle güle kullan aracını bu arada corsa alfabetik giden bir seriye sahip corsa f de 2018 de geliyormuş linkini veriyorum.https://www.youtube.com/watch?v=jXAfpQEv2k8

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsa D sahibi olarak D kasa diyorum. Çok hoş bir duruşu var aracın gerçekten. Bende alalı 4 ay oldu fakat aracın duruşunu çok beğeniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canergelincik

Corsa D sahibi olarak D kasa diyorum. Çok hoş bir duruşu var aracın gerçekten. Bende alalı 4 ay oldu fakat aracın duruşunu çok beğeniyorum

Hayırlı olsun corsa'nız :) Aynı fikre sahibiz bende bayılıyorum çok severek biniyorum şahsen :)
    Araçla oynamayı seviyorum birde ufak modifikasyonlar yaptım.
    Sırada Jant lastik ve bodykit var. Çok güzel duruyo be :))
  • Resim atarsanız bizde görebiliriz :) Güzel mi olmuş kötü mü
    Ben gerçi orjinallikten yanayım ama
    Araca ses sistemi bağladım
    ön kaliperleri ve arka kampanaları kırmızıya boyadım.
    Sonrasında ön panjurdaki krom olan alanı siyaha boyadım. Krom renklerinden pek hoşlanmadığım için plasti dip kullanarak boya işlemini yaptım.

Daha sonra araca amerikan park modülü taktırdım.

Aracı satın aldığımda çelik jantlar aşırı derecede çizikti. Kirler aralarına girmiş çıkmıyordu ve çok gözüme batıyordu.
    Plastidip Gunmetal boya ile jantları boyadım.

Araca double teyp almak istiyordum fakat aracımı garaja koymadığım için ve oturduğum semtte o arabayı kesin patlatırlar diye bende tablet kullanmaya karar verdim. Evde kullanmadığım eski Galaxy tab3 tabletim vardı artık araçta kullanıyorum :)
    Monte etmek için üstteki küçük ekranın olduğu kısma yerleştirmiştim cuk diye oturuyodu fakat araç kullanırken sürekli tablete uzanmak zorunda kalıyodum. Bu yüzden teybin üzerine monte etmeye karar verdim. Tabi yine portatif şekilde istediğin zaman söküp yanına alabiliyorsun.

Tablet resmi şuan bitmemiş halidir. Sol yan dışarda olduğu için tekrardan zımparaladım ve tam düzelttim bu akşam tablet çerçevesini boyayıp tekrar biten halini paylaşacağım.

• Jantlarınıza bayıldım güzel tercih etmişsiniz hayırlı olsun. Aracınız galiba 2008 civarı bir modeli var benim araç 2013 model ve ön gözleri yani farlar biraz altı bombeli indirmişler sizin araçta düz gelmiş far ufak tefek farkları var.
    Sağolun, evet hocam 2008 corsa şimdi sırada Vossen CVT 17" Jant ve body kit ve sol ön farım güneşten dolayı soluk onu değiştirip ön farları karartacağım.
    Vossen jantı corsaya çok yakıştırıyorum. Jant aşağıda

• Corsa b

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsa B corsa e ile benzer D tamamen farklı bir tasarım yumurta gibi bana B den dolayı E daha yakın geliyor ama içi hoşuma gitmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.