ben gitar almak istiyorum ama gitar adıne hiç bişey bilmiyorum desem yeridir. bi kaç yere baktım aklımda akustik gitar vardı ama başlangıç olarak klasik i tavsiye ediyo biçok kişi Sizce hangi marka daha iyidir. önerebilceğiniz bi marka varmı ? 100-300 ytl arası
bide bişey daha ben solağım bu sorun gitar ı çalmamda problem çıkarırmı
ben gitar almak istiyorum ama gitar adıne hiç bişey bilmiyorum desem yeridir. bi kaç yere baktım aklımda akustik gitar vardı ama başlangıç olarak klasik i tavsiye ediyo biçok kişi Sizce hangi marka daha iyidir. önerebilceğiniz bi marka varmı ? 100-300 ytl arası
bide bişey daha ben solağım bu sorun gitar ı çalmamda problem çıkarırmı
yardım olursanız sevinirim
teşekkürler şimdiden
Arkadaşım sana söylenenlere kesinlikle katılmıyorum sen gerçekten akustik gitardan hoşlanıyosan bence akustik gitar almalısın başkalarının söylediklerine bakma bende gitara başladığımda böyle şeylerle karşılaşmıstım sorun yapma sen öğrenmeyi gerçekten istiyosan akustiklede olur elektro ilede bu iş olur yeterki sen iste başlangıç için sana önereceğim gitar 1.si bulabilirsen ibanezin AEG8E modelini bulamazsanda yine ibanezin V72ECE modeli linkide bu
mydukkan
Ibanez V72ECE TBS - Transparent Blue Sunburst Elektro Akustik Gitar
bak arkadaş eğer kendine iyi bir klasik gitar almak istiyorsan valencia al elektro almak istiyorsan ibanez veya cort al akustik alcaksan Channel tavsiye ederim. ama sen tam olarak ne istedigini anlatamamışsın sanırım neyse koaly gelsin
teşekkürler arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: TroCan
bak arkadaş eğer kendine iyi bir klasik gitar almak istiyorsan valencia al elektro almak istiyorsan ibanez veya cort al akustik alcaksan Channel tavsiye ederim. ama sen tam olarak ne istedigini anlatamamışsın sanırım neyse koaly gelsin
ben akustik gitar istiyorum
başka önerisi olan varmı arkadaşlar ??
güncel. şöyle 150 tl ye kadar tavsiye edilecek gitarlar var mı