Arkadaşlar selamlar. Önce belitmem lazım uydu olayından zerre kadar anlamam. Ekim ayında evleneceğim için yeni evime hd uydu almak istiyorum. Bütçem max 700 ytl birkaç tane reciever sıralıyacağım bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Benim için önemli olan özellikler
Kart paylaşımı denen şeyin olması Şifre çözmekte sorun yaşamaması Hızlı kanal geçişi Usb vs. vs.
Bahsettiğim uydular ise 1.AB-COM AB IPBOX 900 HD (en çok bu hoşuma gitti) 2.Next YE 2000 SUPER HDTV 3.KATHREIN UFS 902 Sİ/SW HD 4.CREA CR-U1000 HDTV 5.BOTECH BT-100 HD
Bu sıra benim fikrime göre iyi ama tabi sizler ne dersiniz bilemem. Lütfen yardım. Herkese hayırlı ramazanlar.
NEXT e destek had safhada .. sorun yaşamazsın ..
Kathrein in 910 modeli var bende .. destek çok zayıf kalıyor.. ama linux desteği var . vakit ayırman lazım ...
diğerlerini bilmiyorum ..
5.BOTECH BT-100 HD bu modeli en başta listenden çıkart adamlar bu cihazı cıkartıktan sonra bir tane bile yazılım çıkartmadılar.yazılım desteği hiç yok. 3.KATHREIN UFS 902 Sİ/SW HD bu modeli tgezer arkadaş zaten yazmış kendiside kullanıyor.yazılım desteği yok demiş zaten.
2.Next YE 2000 SUPER HDTV bu model var bende ama e-sata girişi yok şimdi yeni çıkanlar var e-satalı olanlarda e-sata sayesinde hdd bağlayıp kayıt yapılabiliyor.e-satasız olanında kayıt olayı henüz yok.ama şunuda söyleyeyim sadece newcam kart paylaşımı yapıyor cccam kart paylaşımı yok.bide şu an hotbirt uydusunda (kaç çanağın olacağını yazmamışsın)m2 kanalı hd yayın yapıyor şifresiz.türksatta 3 tane hd var ama şifreli ancak dsmartla izlersin oda şimdilik beleş 12 ay sonra aylık 30 ytl olacak.
Yanıtlar için teşekkür ederim. Aziz Bey hiç anlamıyorum bu modül olaylarından falan başka forumda da yazdım Abcom ipbox 900hd al dediler. Peki bu uydular arasında çok fazla görüntü kalitesi farkı olur mu? Mesela Next ile Kathrein ve Abcom Kıyaslanırsa? Tekrar teşekkürler.
dream 800 HD al bence...paylaşımla 22 tane Hd kanal izlersin..
fiyat fazla geliyor onun da sekizyüz küsürdü. bir de kanal geçiş hızı düşük diye duymuştum öneri için teşekkür ederim. Saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: neisseria
Yanıtlar için teşekkür ederim. Aziz Bey hiç anlamıyorum bu modül olaylarından falan başka forumda da yazdım Abcom ipbox 900hd al dediler. Peki bu uydular arasında çok fazla görüntü kalitesi farkı olur mu? Mesela Next ile Kathrein ve Abcom Kıyaslanırsa? Tekrar teşekkürler.
görüntü kalitesi farkı olmaz.bence next al yazılım desteğini biliyorum çünkü diğer markaları bilmiyorum yazılım desteği var diyen ispatlazsın.verilen siteden link versin.yazılım desteği yoksa alma.Kathrein in yazılım desteği yok yükarıda kullanan arkadaş yazdı bence düşünme bile.Abcom ise satan yere git sor yazılım desteği varsa sitesini göstersinler sana bu güne kadar kaç yazılımı çıkmış ona göre anlarsın yazılım desteği varmı yokmu.Next YE 2000 SUPER HDTV bu cihaz cıktı çıkalı 10 tane yazılımı çıktı.mach1dijital.com dan bakabilirsin forum bölümünde.alacaksan e-satalı al fiyatları aynı.şehir neresi kardeş alacağın yer tavsiye edebilirim.istanbulda isen nette bir yer gördüm pm den atarım istersen.500 ytl hiç bir yerde bu kadar ucuz görmedim ama e-sata lımı onu belirtmemişler arayıp sormak lazım.yada istanbulda isen gidip kendin bakarsın arkada e-sata girişi yazıyormu.
Aziz Bey çok teşekkürler. Peki Cccam çalışmaması ne derece eksiklik yaratır? Newcam dediğiniz işimi görür mü? Ben genelde şifreli sinema kanalları, HD kanalları ve server üyeliği ile Dgtrk ve dsmrt izlemek istiyorum bu ihtiyaçlarımı giderebilir miyim Next ile?
quote:
Aziz Bey çok teşekkürler. Peki Cccam çalışmaması ne derece eksiklik yaratır? Newcam dediğiniz işimi görür mü? Ben genelde şifreli sinema kanalları, HD kanalları ve server üyeliği ile Dgtrk ve dsmrt izlemek istiyorum bu ihtiyaçlarımı giderebilir miyim Next ile?
Türk platformları ile ilgili illegal konulara girmeyiniz.
Kusura bakmayın haklısınız yanlış oldu yazdığım. Yanıtlar için teşekkürler.
BENCE ALMIŞKEN BİRAZ DAHA BEKLEYİM DREAMBOX 8000 ALMANIZI ÖNERİRİM AMA BEKLEYENLER OLARAK ÇOKDA SIKILDIK SON SÖYLENTİLERE GÖRE OCAK AYINDA ÇIKACAKMIŞ
ben o kadar bekleyemem üstadım ekim sonu son tarih benim için Kuro kabloluyla gitmez di mi :)
quote:
Orjinalden alıntı: denizbülent
BENCE ALMIŞKEN BİRAZ DAHA BEKLEYİM DREAMBOX 8000 ALMANIZI ÖNERİRİM AMA BEKLEYENLER OLARAK ÇOKDA SIKILDIK SON SÖYLENTİLERE GÖRE OCAK AYINDA ÇIKACAKMIŞ
cıkacak deniyor..yılan hikayesi oldu resmen ...fiyatıda 700-800 euro olacakmıs..
quote:
ben o kadar bekleyemem üstadım ekim sonu son tarih benim için Kuro kabloluyla gitmez di mi :)
hem gitmez hemde yakışmaz.
yerli platform paylaşmak yasaktır, o yüzden o ikisini bilemem.
Ama sen de benim gibi HD kanalları ve film vs izlemek için alacaksan, şunu söyleyebilirim, makinede sıkıntı yok, ancak server kıtlığı var, alternatif yok, dolandırıcı çok.
ben tavsiyeler üzerine 2000 hdtv aldım. tek eksiği newcamd kimse yapmıyor, yapmak istemiyor, server yok yok yok yok.
quote:
Slm dunyao
hdtv 2000 den memnun değilsin yani, galiba dream 800 en iyi alternatif. Saygılar.
tam memnun değilim diyemem de, bu aleti alacaksan server üyeliği şart yoksa beş para etmez, yayın izleyemedikten sonra 650 ytl vermenin bir anlamı yok.
quote:
Orjinalden alıntı: dunyao
yerli platform paylaşmak yasaktır, o yüzden o ikisini bilemem.
Ama sen de benim gibi HD kanalları ve film vs izlemek için alacaksan, şunu söyleyebilirim, makinede sıkıntı yok, ancak server kıtlığı var, alternatif yok, dolandırıcı çok.
ben tavsiyeler üzerine 2000 hdtv aldım. tek eksiği newcamd kimse yapmıyor, yapmak istemiyor, server yok yok yok yok.
quote:
aslında her ilde bu nevcamd paylaşım yapanlar var ama asıl sorun iletişim sen nasıl arıyorsan onlarda seni arıyorlar ama bulamıyorlar ben bir kaç tane buldum ama yer yok yer açılınca bakarız.