Şimdi Ara

Hangi Arçelik Tv almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay sonra evliyorum ve Tv eniştem alıcak arçelik marka al dedi arkadasından alıcagı ıcın arcelık olması şart sızın önerıcegınız arcelık tv varmı 2000-2300 bandından olması lazım smartlı istiyorum bide andorid mevcutmu arcelıkte cevaplar ıcın tskler

edit:
    bu tvyi düşünüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpowex -- 22 Şubat 2018; 11:11:25 >

• İllaki arçelik mağazasından alış veriş yapılacaksa o gösterdiğin tv yi alma onun yerine arçelik bayilerinde satılan iki tv den birini aldır.

49 inch Grundig olan 100 hz görünüyor android değil ama smart tv.

55 inch Philips aslen 50 hz ve android tv
    https://www.arcelik.com.tr/led-tv/philips-55pus7002-tv-televizyon.html

Fiyat konusunda enişten için sorun olurmu bilmiyorum ama arçelik yerine biraz da farkla grundig tv daha iyi olur.
    Diğer philips de güzel hem android hem daha büyük erkran ama fiyatda çok artıyor.Okadar para verilmez o tv ye.
    Arçelik mağazasından almanız şart değilse Samsung alternatiflerinide eklemek isterim MU 7400 gibi.

• mightythor M kullanıcısına yanıt
    hocam 4k olup 50 hz olması cok saçma degilmi,en az 600 1000 arası olması lazım 50 hz cok az ve ayrıca fiyatı baya yüksek bütçeyi aşıyor
  • Evet malesef saçma ama yapıyorlar bunu.
    Bütün marka ve modellerde 50 hz tvler mevcut bu tvlerde bir çeşit enterpolasyon kullanılıyor(yazılım ile daha akışkan ve titreşimi az görüntü) ama donanımsal olarak gerçek 100 hz tv olduğu zaman çok daha iyi bir görüntü ortaya çıkıyor.
    Daha iki gün evvel buzdolabı almak için arçelik mağazasındaydım tvlerine baktım inan hiç biri güzel değildi.Bunu resim kalitesine,titreşimsiz ekran görüntüsüne,parlaklık ve kontrast değerlerine önem veren bir kişi olarak söylüyorum.
  • Allah Arçelik'in eline düşürmesin, sürüm sürüm süründürüyorlar. Televizyonumla ilgili şikayetimi adım adım paylaştım, okursanız ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Ömür törpüsü.

www.sikayetvar.com
    Arçelik Meğer Akılsızmış Akıllı Televizyonum!
    https://www.sikayetvar.com/arcelik-meger-akilsizmis-akilli-televizyonum

• Merhaba Arkadaşlar

56 cm Arçelik 56-200 LCD HD televizyonum var

Televizyonu HDMI ile Next64 uydu alıcıya bağladım

Menu den HDMI seçip televizyon yayını almaya başladım hiç bir sıkıntı yok.

Ta ki; televizyonu kapatınca geri açtığımda SİNYAL YOK uyarısı alıyorum

Televizyon kumandasından tekrar HDMI seçmem gerekiyor her kapatıp açtığımda.

(2 kumandaya mahkum oluyorsun)

Televizyonu her açışta bunu yapmak çok sıkıcı ve SAÇMA

Bu televizyon daha önce yıllarca SCART ile bağlıydı ve açılışta direkt uydu yayını alıyordum hiçbir INPUT seçimi yapmadan. (tek uydu kumandası ile yaşıyordum)

HDMI a geçince böyle oldu.

Çözüm konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

Saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi monitörü almalıyım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.