Şimdi Ara

Sizce Hangi KASA ve Yazıcı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Güç kaynağı almaktan vazgeçip kasayı toptan yenilemeye karar verdim. Çünkü kasanın da güç kaynağından pek bir farkı yok.

Neyse araştırmalarım sonucunda şu iki kasadan birini seçmem gerektiğini düşünüyorum aralarında epeyce bir fiyat farkı var. Sizce hangisini almalıyım:

1) AOPEN H600B-B12 ATX KASA 300W SİYAH (http://shop.data.com.tr/produce_detail.asp?pid=3639)
    115 milyon civarinda…
    2) XCASE diye bir şey
    (http://www.garantialisveris.com/veribilisim/str_prod.asp?storeID=1060&productID=33774)
    60 milyon civarında…

Sorun şu ki birinciye bu kadar para verirsem enayilik mi etmiş olurum.. Ya da bu kadar para vereceksen şu modeli al dediğiniz bir öneriniz var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim…
    Sistem: P4 2.4, Gigabyte GA Anakart, LG 52x24x52 CdWriter, 512 MB DDR Ram, 128 MB ASUS Geforge Ekran Kartı vb…

Ayrıca printer olarak da HP Deskjet 3650 modeli uygun gibi görünüyor. 93 milyon. Ne dersiniz..?

Mail: umutdogan@engineer.com

• Xcase e baktımda şekli çok acayip ama ben everestden , codegenden pek bir arkı olacağını sanmıyorum
  • Dün kendime TA230 aldım beyaz.. Gerçi daha önce üç tane siyahını toplamıştım müşteriye, ama kendine toplaması daha zevkli oluyor. İçi çok ferah değil ama kesinlikle kaliteli bir kasa, üstelik fiyatı da ucuz (53$) Üzerinde FSP'nin 300W PFC li Noise Killer'li PSU'su var.. Kafadan 35$ zaten PSU su... Önden 4 USB2.0, 1 IEE1394, 2 de ses çıkışı var...
    Çok mu reklam yaptım aceba!....
  • drhardware bu aldıgın kasanın herhangi bir sitede linki varmı?_
  • asusun kasası fena değil,fiyatı da iyi hakketten.hem beyaz hem de siyah rengi mevcut.www.mavibilgisayar.com da ürün bulunmakta,resmini görebilirsin.
    daha geniş ve ferah bi kasa istersen 10 dolar daha verip aopen h600 da alabilirsin.
  • Aopen guzel bir kasa ve su anda 4 arkadasima aldirdim, hepsi memnun, bende p.tesi alıcam bi tane...
    BEnce 1. yi almak cok mantıklı, zira Power Supply'ı cok iyi ve kasa cidden oldukca profesyonelce yapılmıs, sitesinden incelemek lazım derim ben...kalite kasa => AOPEN!!!
    Yazıcı konusunda ise HP yi hangi modeli olursa olsun tavsiye ederim, kalite yazici => HP!!!
  • enayilik etmeş olmassında .ben bir kasaya 115 milyon verirken içim cızlar.
  • aopen h600 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum geniş iç hacmi, gerçek 300W güç kaynağı, yan kapağındaki işlemcinin üzerine serin hava gelmesini sağlayan hava tüneli...
    her kuruşu hak ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.