Arkadaşlar elime uygun fiyata iki laptop geçtide hangisini almalıyım sizce özelliklerini yazdım yardımcı olursanız makbule geçer
Asus n56vz-s4283h
İşlemci Modeli : 3. nesil Intel® Core™ i7-3630M dört çekirdekli işlemci İşlemci Hızı : İ7-3630QM - 2.4 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz'ye kadar Ekran Tipi : Full HD(LED) Ekran Kartı : Nvidia Paylaşımsız, 4 GB Grafik İşlemcisi : NVIDIA GeForce GT 650M 128Bit RAM : 16GB Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3 Disk Kapasitesi : 1 TB Disk Hızı : 5400 RPM Hoparlör : ASUS exclusive / SonicMaster Technology
Lenovo İdepad y510p
İşlemci Modeli : 4. Nesil Intel® Core i7-4700MQ Dört Çekirdekli işlemci İşlemci Hızı : i7-4700MQ - 2.4 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz'e kadar Ekran Tipi : LED Full HD Ekran Kartı : Nvidia, SLI Çift Ekran Kartı , Paylaşımsız 4GB Grafik İşlemcisi : NVIDIA GeForce GT750M GDDR5 128BIT SLI, SLI Çift Ekran Kartı RAM : 8GB Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3 Disk Kapasitesi : 1 TB SATA HDD / 8 GB SSD Hybrid HDD Disk Hızı : 5400 RPM Hoparlör : Dolby Home Theatre v4 ses sertifikasyonunu destekleyen JBL® hoparlörler
Benim düşüncelerim asus tasarımı falan şık ısınma problemi lenovoya göre daha az fakat lenovonun özellikleri asusa göre biraz daha üstün ve sizce asus son çıkan oyunları(bf4, cod bo2, crys3) kasmadan oynatırmı?
Şimdiden Teşekkür Ederim...
bu iki ürün arasında tabi ki y510p. asus artık eski asus değil. kalitesi çok düşmüş durumda veya türkiye'de satılanlarda problem var. ayrıca ürün özellikleri açısında da zaten siz durumu fark etmişsiniz.
ikisiyle btf4 filangibi oyunarı oynarsın lenovoyu al benceasus birazdaha pahalıdır ayrıca 16gb ram gerek yok
Fiyat konusunda sıkıntı yok ikisinide 2000 tlye alma fırsatım var lakin ben uzun zamandır asus almayı düşünüyordum ama karşıma bu lenovoda çıkınca çelişkiye düştüm ikisinin arasında çok fark olmayacağını bilsem asusu alırım birde bugun baya araştırdım asusu alanlar lenovoyu alanlara göre daha memnun oldugunu gördüm birde asusun kötü tarafı 3.nesil ve ekran kartı digerine göre kötü , aynı olsalardı hiç düşünmeden asus alırdım aynı olmadığı içinde karar veremedim
Hocam nasıl 2000 tl ye alma imkanin var biryerde indirim filan mi var yoksa sana tanış filan mı