Şimdi Ara

Sizce hangi model? (Karşılaştırma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba,çocukluk dönemimden ki zamandan sonra ilk alacağım bisiklet olacak daha çok şehir içi kullanıcam aşağıdaki modellerden hangisini öneririsiniz veya sizin başka önereceğiniz modeller var mı? :) Fiyat aralığım max 500 tl civarı düşünüyorum...
    Teşekkürler...

1.Model
    Btwın rockrıder 340 c1

2.Model
    Salcano NG 650 24"V dağ bisikleti

3.Model
    Salcano NG 650 29"V Dağ bisikleti 19"

4.Model
    Salcano astro 50 26" Dağ bisikleti
     Sizce hangi model? (Karşılaştırma)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olacak yok mu acaba :) çok kararsız kaldım bu modeller dışında başka modellerde tavsiye edecek olan max 600 tl civarı bide bu salcano city sport 60 yine duydum , yardım :)

• Bence City Sport modellerine bakın

• Boyum 1.75 kilom 70 benim için kaçlık kadro önerirsiniz bide city sport modelide kendi içinde 20-40-60 diye ayrılıyor onlardan hangisini önerirsiniz? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KosRanTin

Boyum 1.75 kilom 70 benim için kaçlık kadro önerirsiniz bide city sport modelide kendi içinde 20-40-60 diye ayrılıyor onlardan hangisini önerirsiniz? :)

Bütçeniz 20 ve 40 a yetmiyor 60 a bakabilirsiniz mantıklı bir tercih olur.

• Butceniz City Fun 70 modeline yetiyor.Ancak biraz daha artirarak City Sport 40 almaniz siddetle tavsiye.Cogu donanimi city fundan ustun.Ornek verecek olursak.City Sport 40 modelindeki lastigin tekino sen 90-100 den assa bulamazsn.Ama ayni seyi city fun icin soyleyemem

• Şehir içi kullacaksan şehir bisikletlerine bak derim. Örneğin salcano city fun 60

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlar için teşekkür ederim bugün bide ümit bisiklet 2656 accrue 2D modeli gördüm sitesinde 799 tl internette en ucu 689 tl ye gördüm bugün bayiisine gittim 600 tl ye veririz dediler sizce bu nasıl?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.